Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Constantine se vrací


ikona
Spooner
arrowconstantinecwlegendstomorrow
Oblíbený lovec démonů se po nepovedené seriálové sólovce přeci jen naplno vrací do bedny! 

Comicsový Hellblazer, širšímu publiku známý díky hlavnímu hrdinovi, charismatickému hláškaři Johnu Constantineovi, se ve filmech ani v televizi dosud příliš nedařilo. Na plátnech to Keanu Reeves zabalil po prvním filmu a také televizní štace dopadla neslavně. Seriál Constantine měl na NBC utrum už po první sérii a vzhledem k nepodařenému scénáři a celkově spíše průměrným kvalitám to bylo vlastně zasloužené. Sympaťák Matt Ryan v titulní roli si ale diváky svých charismatem získal a v podstatě jen díky němu se o návratu této postavy jednou za čas pořád mluví. Na CW pak na to volání už i párkrát vyslyšeli a známý lovec démonů se tak mihl v jedné epizodě Arrowa a dočká se zde své animované websérie. A nyní se definitivně naplno vrací i na obrazovky.

 

Matt Ryan aka Constantine se totiž definitivně připojuje ke stálému obsazení comicsovky Legends of Tomorrow, v níž bude pravidelně účinkovat od čtvrté sezóny. John už si párkrát zahostoval v aktuální třetí sérii a fanoušci samozřejmě zase nešetřili chválou. Ostatně o tom, že by se John mohl právě k těmto cestovatelům čase připojit, už se spekuluje od jejich první řady. A díky neustále přízni fanouškům se to konečně povedlo. Někdy se fandům to jejich pokřikování na internetu zkrátka vyplácí. A i když Legends už nějaký čas nesleduju, tak to fanouškům i samotnému seriálu dost přeju. Tak snad nám Constantine vydrží tentokrát v bedně o něco déle.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace