Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CW


ikona
Sam.Vimes
cwserialtrailer
Jaké seriálové novinky nabídne na podzim televizní domov Flashe nebo Supernatural? 

Stanice CW po pravdě řečeno nenabízí příliš širokou ani příliš lákavou nabídku podzimních seriálových novinek, asi jim to ale může být celkem jedno. Žijí totiž především ze svého neskutečně rozjetého komiksového univerza, které čítá už čtyři seriály a stranou stojící kousek Black Lightning. Další přírůstek se zatím neplánuje, v příštím cross-overu se ale má objevit Batwoman, z níž bych se vlastní alespoň minisérii rozhodně nebránil. K tomu se bude pokračovat s již 14.(!) řadou Lovců duchů (Supernatural), kteří si pořád drží úroveň. Pak Riverdale, revival Dynastie a Crazy Ex-Girlfriend.

Z novinek se můžeme těšit ("těšit"?) na fantasy reboot, americký fotbal a upíří spin-off. Posuďte sami.

Charmed -  Vlna seriálových remaků, rebootů a rip-offů už dosáhla i na devadesátkovou televizní fantasy Čarodějky. Jestliže původní seriál měl maximálně tak slušný guilty pleasure epotenciál, jeho nová verze nejspíš nedosáhne ani na to. Tady bych těch osm řad opravdu netipoval.

All American - Jak všichni víme, pro úspěch v americkém vzdělávacím systému je zdaleka nejdůležitější umět hrát americký fotbal. A v tom je Spencer zatraceně dobrý, takže se kluk z Comptonu dostane možnost přejít z místní střední na podstatně luxusnější, jenže taky bělejší, školu. Což s sebou samozřejmě nese spoustu problému. Papírově zajímavější než nové Čarodějky, u nás ta témata ale budou rezonovat mnohem míň než u domácího publika.

Legacies - po Originals další spin-off Upířích deníků. Tentokrát se to bude točit okolo mladé generace upírů, vlkodlaků a čarodějek v The Salvatore School for the Young and Gifted. Tohle jde mimo nás, ale své diváky si Legacies jistě najdou. 

V polovině seriálové sezóny (tj. po Vánocích) CW přidá ještě další dvě novinky:

In the Dark - Slepá mladá žena s pozitivním vztahem k alkoholu a nezávaznému sexu najde mrtvé tělo svého kamaráda, jenže když dorazí policie, tělo je pryč a nikdo jí nevěří. Takže se pravdy bude muset dobrat sama.

Roswell, New Mexico - Liz se po dlouhé době vrací do svého domovského města, konspirátory oblíbeného Roswellu. A seznává, že na těch teoriích něco bude, když zjistí že část místních včetně její lásky ze střední jsou ve skutečnosti mimozemšťani.

Vybrali byste si něco?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace