Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadwood brzy začne natáčet


ikona
Diego.Dorlan
deadwoodfilmhbo
Jak to vypadá s pokračováním tohoto westernového seriálu? 

Když před více než dvěma lety Spooner psal o návratu westernového Deadwoodu, tak asi nikdo nečekal, že to bude trvat tak dlouho, než se opravdu začne s jeho realizací. Nicméně režisér HBO Casey Bloys oznámil začátek produkce na letošní říjen. Údajně se zvažovala premiéra na jaře příštího roku, ale tu Bloys při oznámení nepotvrdil a takto brzká premiéra se ani nezdá moc reálnou. Bloys ještě doplnil, že organizace natáčení byla noční můrou. Dobrou zprávou ovšem je, že by se mělo vrátit obsazení původního seriálu.

Režisérem tohoto televizního filmu by měl být Daniel Minahan, který v minulosti režíroval několik epizod Deadwoodu. V posledních letech jste mohli jeho rukopis vidět například v epizodách Hry o trůny, Homelandu nebo Pravé krve. David Milch, tvůrce původního seriálu, nedávno odevzdal novou verzi scénáře, což ovšem nemusí nic znamenat, jelikož se při natáčení seriálu prý často stávalo, že měnil scénář přímo na place. Pro původně plánovou čtvrtou sérii se uvažovalo o zapojení historických událostí spojených s tímto (skutečným) městem, ale jak se Milch rozhodne uchopit děj filmu zatím není zřejmé.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace