Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loki a Scarlet Witch dostanou vlastní seriály


ikona
Spooner
avengersdaredevildisneyhiddlestonlokimarvelnetflixolsenscarlett witch
Vedlejší postavy oblíbeného univerza se dočkají seriálové péče. Vrátí se i hlavní hvězdy? 

Disney a Marvel jsou po megaúspěšném Black Pantherovi a Avengers: Infinity War v pozici, kdy si mohou dovolit prakticky cokoliv a diváci jim na jejich filmy prostě přijdou. Ostatně ještě aby ne, když se za 10 let budování svého comicsového univerza nedopustili prakticky žádného výrazného přehmatu. A tak si slavná studia věří. Zatraceně si věří. Marvel totiž ohlásil své další seriálové plány, které tentokrát fanouškům možná i trochu vyrazí dech. Ano, svých vlastních seriálů se opravdu dočká fandy oblíbený Loki, Scarlet Witch a podle všeho i několik dalších vedlejších charakterů comicsového světa.


Jejich seriály by měly být, společně s prvním hraným Star Wars seriálem, hlavním tahákem chystané Disney streamovací služby a každá série by měla podle všeho mít 6 až 8 epizod. Že se bojíte dalších zbytečně podfinancovaných kousků, jež produkuje ABC a bohužel i Netflix? Tak tyto obavy můžete zahnat už teď. Tyto seriály totiž nebude mít na starosti televizní pobočka Marvelu, ale rovnou Marvel Studios. Což v překladu znamená, že nad projekty bude mít dohled samotný guru marveláckého universa, Kevin Feige.

Disney bude zkrátka Netflixu se svými comicsovými zářezy konkurovat a rozhodně na nich nehodlá šetřit. Série totiž mají mít velký, až téměř filmový, rozpočet a samozřejmě se už dopředu počítá s účastí Toma Hiddlestona i Elizabeth Olsen. A jejich úprk do seriálu vzhledem k Hiddlestonově povedené štaci v Nočním recepčním a hereččině blížící se novince Sorry For Your Loss opravdu není nereálný. Už teď je ale víceméně jasné, že v plánových novinkách potkáme i další staré známé. Na ty největší hvězdy typu Iron Mana či Kapitána Ameriky však prý můžeme zapomenout. I přesto plány Disneyho a Marvelu docela berou dech a zdá se, že se na nás řítí solidní seriálové události.

Zaslouží si tyto dvě postavy vlastní seriál? A koho dalšího byste rádi viděli ve vlastní sérii

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace