Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rogue One se dočká seriálového prequelu


ikona
Spooner
diego lunadisneyprequelrogue onestar wars
Star Wars s nadílkou hraných seriálů rozhodně nekončí! Která postava se dočká vlastního spin-offu? 

Zatímco okolo další filmových výletu do předaleké galaxie je kvůli kasovnímu failu Hana Sola spíše ticho a nikdo neví, co po deváté epizodě vůbec čekat, na seriálovém rybníčku se Disney rozhodně nefláká. Naopak se díky své chystané streamovací službě Disney+ čím dál více rozjíždí. Jen pár týdnů poté, co oficiálně odstartovala produkce na prvním hraném seriálu ze světa Star Wars s názvem The Mandalorian, jenž má na starosti Jon Favreau, nám totiž nečekaně ohlašuje plány na druhý chystaný seriál. A tentokrát se podíváme k jednomu starému známému.

 

Disney totiž ohlásil práce na seriálovém prequelu Rogue One, jednoho z kasovně nejúspěšnějších filmů ze Star Wars vesmírů. První kousek ze série Star Wars Story sice sklízel dosti rozdílné reakce, pořád ovšem vydělal přes milardu dolarů, a to se v Hollywoodu prostě počítá. Disney se tak rozhodl k látce vrátit a nabídne nám dobrodružství jednoho z hlavních hrdinů filmu, Cassiana Andora, jehož opět ztvární Diego Luna. Seriál by pak měl být špionážním kouskem, v němž bude hlavní hrdina plnit špionážní mise za cílem porazit Impérium. Příběh se pak začne odehrávat v počátcích Rebelů a postupně nás zavede až k událostem vedoucím k ději v Rogue One. Premiéra samozřejmě ještě není stanovena, s natáčením by se však mělo začít už příští rok. A ani na tomto kousku nejspíš nehodlá Disney šetřit. Těšíte se na tento výlet do světa Star Wars, nebo podle vás existují mnohem zajímavější postavy, jež by si zasloužily vlastní seriál?

Vytáhni v hospodě: Disney pak s tímto oznámením ještě oficiálně potvrdil spekulovanou marvelovku, tedy seriálovou sólovku pro Lokiho. Vrátí se v ní samozřejmě i Tom Hiddleston

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace