Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkají se Simpsonovi spin-offu?


ikona
Spooner
disneyfoxsimpsonovi
Hodlá Disney ždímat už i dávno vyždímanou žlutou rodinku? 

Asi všichni fanoušci vědí, že jednou z největších seriálových značek, kterou Disney koupí studia FOX získal, jsou legendární Simpsonovi. Homer a spol. se tedy už pár měsíců pohybují pod nadvládou Mickey Mouse, od listopadu bude jejich neskutečná porce epizod zpřístupněna na Disney+ a mnozí fanoušci se obávájí, jaká budoucnost žlutou rodinku v novém domově čeká. Bude se ve zvyku Disneyho nestoudně ždímat, nebo se tato skomírající značka spíš zařízne? Nepřekvapivě máme blíž k oné první možnosti. I když úplně katastrofické to snad být nemusí.

 

Producenti seriálu  Matt Selman a Al Jean na víkendové Disneyho akci D23 potvrdili, že jednání o případném dalším celovečeráku či dokonce seriálových spin-offech už proběhly. Zástupci Disneyho pak dali údajně jasně najevo, že kdyby tvůrci a producenti přišli s nápadem na další film či dokonce limitovanou sérii o jedné z vedlejších postav, budou mít v novém studiu plnou podporu a možnost své plány uskutečnit. U Disneyho se tedy zatím (ale fakt jenom prozatím) do žádného rychlého ždímání nehrnou a nechávají autorům volnou ruku. Těm se ovšem názor jejich nového domovníka líbí a zdá se, že nejsou proti vymýšlet svěží nápady. Je tedy možná jen otázkou času, než k dojení žluté značky přeci jen dojde. Jen se obávám, zda u této značky už na to není přeci jen trochu pozdě. 

Vytáhni v hospodě: Tvůrce Matt Groening také potvrdil, že postava Apua po nedávné kontroverzi a spekulacích o jejím konci v seriálu nakonec naštěstí zůstává. Ještě, aby ne.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace