Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Walker, Texas Ranger se vrátí


ikona
Spooner
cbscwchuck norrispadaleckitexas rangerwalker
Jedna z největších blbin 90. let a zároveň největší role Chucka Norrise se dočká nové verze. 

Asi všichni už jsme si zvykli, že žijeme v televizní době, kdy se svých rebootů či remaků dočkává už skoro každá klasika našeho dětství. A je jedno, jestli byla dobrá, nebo sebe blbější. Že nám po obrazovkách nyní běhá nový Magnum, MacGyver nebo zase kouzlící Čarodějky, už jsme nějak akceptovali. Nyní se ovšem nové verze dočká devadesátkový hit ze všech nejblbějších. Seriál, který v podstatě udělal z Chucka Norrise akčního, a vlastně univerzálního, „boha“ a nekonečnou továrnu na vtipy. Ano, na obrazovky se nejspíš vrátí samotný Walker, Texas Ranger.

 

Ne, nebojte se. Chuck Norris se z důchodu nevrátí (nebo se nevrátí důchod z Chucka Norrise? Ano muselo to přijít) a žezlo nejdrsnějšího a všemocného rangera z Texasu převezme Jared Padalecki ze Supernatural a Gilmorových děvčat. Což o to, v nadpřirozeném hitu nám už více než dekádu ukazuje, že je velký sympaťák. Jako nástupce úsměvné legendy si ho ale moc představit nedokážu. A navíc mi v hlavě zní jedna otázka: Proboha proč? Reboot, jenž se podle všeho objeví buď v továrně na rutinní kriminálky CBS, nebo na sesterské CW, pak půjde samozřejmě s dobou a Cordell Walker proto tentokrát místo černošského parťáka vyfasuje ženu, a to rovnou jednu z mála u texaských rangerů. Do toho se vdovec a bývalý agent v utajení vrací ke svým dětem. Nás však spíš zajímá, kolikrát za díl bude dělat Padalecki kopy s otočkou. Zbytečnější a vtipnější reboot tu už asi dlouho nebyl a já už se bojím, kde producenti zapátrají příště. K havajské košili Nicka Slaughtera ve Vražedném pobřeží, nebo ke guilty pleasure Zmiji? Možná nad tím raději ani nebudeme přemýšlet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace