Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy Temného případu opět spojí síly


ikona
Spooner
fxMcConaugheyPizzolattotemný případtrue detective
Matthew McConaughey a tvůrce oceňované pecky se sejdou u další minisérie. 

Je to možná neuvěřitelné, ale v těchto dnech už je to 6 let, co na obrazovkách HBO běžela první řada True Detective a zrodil se tak jeden z nejlepších televizních příběhů dekády. Matthew McConaughey a Woody Harrelson zde byli na hereckém vrcholu, Cary Fukunaga zde potvrdil svůj režijní talent a ze scenáristy Nica Pizzolattoa se stal autor, jehož najednou začal sledovat celý Hollywood. Tedy aspoň do doby, než přišel s druhou a třetí sérií. I přesto ale každý jeho další projekt vzbuzuje pozornost. A když u své novinky hodlá Pizzolatto zase spojit síly s jednou z hereckých hvězd prvního Temného případu, Matthew McConaugheym, je zvědavost samozřejmě hned ještě mnohem větší.

 

Hollywoodská hvězda a scenárista se opět sejdou u minisérie, tentokrát však na kabelovce FX. V novince Redeemer si McConaughey zahraje bývalého politika a současného člena ochranky, jenž pátrá v Texasu po zmizelé ženě. Jeho pátrání ho ovšem zavede do spárů velkého spiknutí a korupce. Na povrch vypluje také jeho minulost a okolo celého případu začne krvavě přituhovat. Na první pohled nic dvakrát originálního, Pizzolatto by z toho však měl dokázat vykouzlit pořádně drsnou a temnou podívanou. S hereckým veteránem na palubě nás má pak tento projekt zaháčkovaný už teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace