Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciální díl Přátel dostal zelenou!


ikona
Spooner
annistoncoxfriendshbo maxkudrowle blancperrypřáteléschwimmerspeciál
Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross se konečně znovu sejdou. Má to ale háček. 

Už je to konečně oficiální! Dlouhé měsíce se o tom spekulovalo, domlouvalo a snilo, a nyní se tento dlouho očekávaný sraz konečně stává skutečností. Chystaná streamovací služba HBO Max oficiálně potvrdila vznik speciálního dílu legendárních Přátel pod názvem The One Where They Got Back Together. A radostnou novinu na svých instagramových účtech samozřejmě potvrdily i všechny hvězdy slavného sitcomu. Hlavní šestice herců pak za tento hodinový návrat bude podle Variety inkasovat minimálně 2 a půl milionu dolarů. Důvod speciálu je pak, kromě částečného ukojení několikaletého přání fanoušků, jasný. Nalákat lidi ještě víc na streamovací službu, na níž budou kromě speciálu k dispozici samozřejmě i všechny série Přátel.

Pokud ovšem čekáte dojemné seriálové setkání Rachel, Monicy, Phoebe, Joeyho, Chandlera a Rosse, budete možná malinko zklamáni. Podle všeho se totiž nebude jednat o klasický seriálový návrat. I když studio drží informace pod pokličkou, tak to vypadá, že Jennifer Anniston a spol. se zkrátka sejdou ve studiu, navštíví známé lokace a budou v hodinovém speciálu zejména vzpomínat na staré dobré časy. To už sice nezní tolik zábavně, jako nostalgické ohlednutí to však může fungovat. Navíc si pro nás tvůrci a herci stále mohou chystat nejedno překvapení v alespoň nějaké nečekané scénce. Správný fanoušek musí prostě pořád doufat. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace