Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Kevin v American Horror Story


ikona
Spooner
ahsamerican horror storyappleculkinhunnamstřípkyvikings
Hvězda Sám doma míří do úspěšné hororové antologie! A co chystá Lagertha z Vikingů? 

Ano, naší nepravidelnou rubriku seriálové střípky jste už u nás nějaký pátek nezahlédli. Jelikož se ovšem v posledních dnech objevilo opravdu dost zajímavých castingových mini novinek, rozhodli jsme se ji zase po čase oprášit. Známé (nejen) televizní tváře si totiž sehnaly zajímavé kšefty, jimž byste měli věnovat pozornost. Co zajímavého se tedy v televizním rybníčku událo?

Hodně rušno je okolo chystané desáté série American Horror Story. Do té nejen že se po menší pauze vrací veteráni seriálu Kathy Bates, Sarah Paulson a Evan Peters, ale hlavně tvůrci v čele s Ryanem Murphym skórovali hodně zajímavý úlovek. Ano, jednu z hlavních rolí si zahraje bývalá dětská hvězda Macaulay Culkin ze Sám doma. Bude to jeho první výraznější televizní role od zapomenutého kousku Kings z roku 2009. O čem nová řada AHS bude, zatím není známo.

Historičtí Vikingové už se chýlí ke konci a jedna z jejich hlavní hvězd už se chytla v dalším seriálu. Sympatická Katheryn Winnick aka Lagertha si zahraje v procedurální novince The Big Sky z produkce Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky). Ztvární zde bývalou policistku Jenny, která se spojí se soukromou vyšetřovatelkou, aby společně našly ztracené sestry. Brzy ovšem zjistí, že se nejednalo o jediné dívky, jež v té oblasti v poslední době zmizely. V projektu se objeví také polozapomenutý Ryan Phillippe.

Charismatický James Purefoy z Altered Carbon či Solomona Kanea se objeví v druhé řadě DC komiksovky Pennyworth, v níž si zahraje Alfredova bývalého kapitána z SAS. Seann William Scott aka Stifler z Prciček ztvární hlavní roli v komediálním This Country. Remake britského seriálu pojednává o dokumentárním týmu, jenž v Ohiu studuje chování a problémy mladistvých. Martin Freeman si zahraje hlavní roli v temném komediálním seriálu od BBC, The Responder. Ztvární policistu na nočních směnách, který bojuje proti zločinu a zároveň se snaží zachránit rozpadající se manželství.

Půvabná Lyndsy Fonseca z Kick-Ass či Agent Carter si zahraje v seriálovém remaku osmdesátkové klasiky s Tomem Hanksem, Turner and Hooch od Disney+. Prakticky neznámá Rebecca Breeds se zhostí legendární role vyšetřovatelky Clarice Sterling z Mlčení jehňátek v nové kriminálce od CBS s všeříkajícím názvem Clarice. Děj se bude odehrávat několik let po legendárním filmu, kdy se Clarice vrací zpátky do terénu, aby dopadla další sériové vrahy. Z toho je cítit rutinní kriminálka jak víno. Peter Berg natočí všechny epizody chystané minisérie Painkiller od Netflixu, jež bude pojednávat o tzv. opioidové krizi ve Spojených státech.

A na závěr ještě pár odchodů a zákulisních problémů. Veterán Delroy Lindo opustí během následující čtvrté sezóny seriál The Good Fight. Teenagerské Riverdale opustí Skeet Ulrich a Marisol Nichols. Ambiciózní novinka od Appleu Shantaram s Charlie Hunnamem pak hlásí potíže. Natáčení totiž bylo na několik měsíců pozastaveno kvůli nedokončenému scénáři. Navíc producenti hledají dalšího showrunnera. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace