Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney chystá další Star Wars seriál


ikona
Spooner
cassian andordisneymandalorianrogue onestar wars
Jakého kousku se dočkáme po Mandalorianovi, Obi-Wanovi a Cassianu Andorovi? 

Streamovací služba Disney+ má v produkci svých originálních seriálů vlastně dosti jednoduchou strategii. Prostě zde budou ve většině případů sázet na projekty od Marvelu či ze světa Star Wars. Kromě animáků se pak v příbězích z předaleké galaxie čím dál více soustředí na hrané seriály. Mandalorian slavil úspěch a u Disneyho už dokonce oficiálně pracují na třetí řadě, Obi-Wan se i přes výměnu scenáristy také kutí a kupředu se hýbe i prequel Rogue One o Cassianu Andorovi. Tím ovšem seriálové projekty Hvězdných válek evidentně nekončí a už se začíná pracovat na dalším kousku.

Disney+ totiž začíná podle zdrojů webu Variety pracovat už na čtvrtém Star Wars seriálu, jenž bude však trochu jiný. Má se totiž točit okolo ženské hrdinky a bude se odehrávat ve zcela jiném časovém období než ostatní projekty. A to je v podstatě vše, co se o chystané novince zatím ví. Scenáristkou a showrunnerkou seriálu se pak stává Leslye Headland, spoluautorka chváleného seriálu Russian Doll od Netflixu. A ta by s hlavní ženskou postavou mohla umět pracovat. Zatím ovšem můžeme jen spekulovat, do jaké doby, či kterou postavu nám tvůrci představí. Na druhou stranu, jen aby  těchStar Wars seriálů nezačalo být tímto tempem za chvilku už trochu moc.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace