Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ruby Rose končí jako Batwoman


ikona
Sam.Vimes
arrowversebatwomancomicscwdckomiksruby rose
CW si bude muset hledat novou tvář pro svou netopýří hrdinku. 

Ruby Rose končí v roli Kate Kane alias Batwoman ve stejnojmenném komiksovém seriálu stanice CW. Oznámení přichází jen pár dní po finále první řady. Ruby Rose se nechala slyšet, že opustit seriál pro ni bylo těžké rozhodnutí a vyjádřila úctu celému štábu, důvod svého odchodu ale nezveřejnila a ani producenti v tomto ohledu nebyli konkrétnější. Při natáčení první řady Rose utrpěla zranění, která vyžadovala neodkladnou operaci a herečce dokonce hrozilo ochrnutí, podle zdrojů serveru Deadline ale tohle za její rezignací na roli nestojí.

Seriál měl potvrzenou druhou řadu a stále s ní počítá, plánuje hlavní roli prostě přeobsadit. Žádná konkrétní jména zatím nepadla, ale tvůrci chtějí do role lesbické superhrdinky opět LBTQ+ herečku. První řada byla kvůli pandemii a přerušení všech natáčení zkrácena na 20 epizod z původně plánovaných 22. Premiéra druhé řady je předběžně naplánovaná na leden 2021. Je svým svým způsobem ironické, že v seriálu, kde některé postavy šijí masky umožňující dokonalou změnu tváře, změní hlavní hrdinka obličej aniž by to pravděpodobně kdokoliv nějak komentoval.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace