Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červen 2020


ikona
krauset
13-reasons-whyperry-masonPREMIERYtwilight-zoneyellowstone
Co by vás v červnu nemělo minout? 

Po seriálově vydatném květnu nás čeká poněkud chudší červen. Na jaké seriály se můžeme těšit? V pátek 5. června se na Netflixu objeví čtvrtá a finální řada 13 Reasons Why o důvodech sebevraždy. I May Destroy You je nové drama HBO startující v neděli 7. června o spisovatelce Arabelle, která je v jednom klubu sexuálně napadena, a následně začne přehodnocovat svůj život. 

 

Hulu chystá komediální animák Crossing Swords (12. června) o panoši Patrickovi (dabuje ho Nicholas Hoult, který se před pár týdny objevil v The Great, taktéž z produkce Hulu), jenž zjistí, že království je plné korupčníků. O týden později, tedy 19. června, na téže platformě debutuje Love, Victor sledující středoškolské nesnáze studenta Victora (seriál se odehrává ve stejném světě jako film Love, Simon z roku 2018). 19. startuje i druhá řada The Politician o studentovi s ambicí stát se prezidentem USA. Vedle Bena Platta se objeví Zoey Deutsch. 

 

HBO plánuje na 21. června detektivní drama Perry Mason zasazené do 30. let. Ústředního soukromého detektiva pátrajícího po unesených dětech hraje Matthew Rhys z The Americans. Stejný den začíná i třetí série Yellowstone a druhý Nosferatu (NOS4A2) se Zachary Quintem. Reboot sci-fi hororu The Twilight Zone Jordana Peela (režisér Uteč) se vrací 25. června druhou sérií. Stejný den se objeví i druhá řada DC seriálu Doom Patrol. Nadpřirozenou rodinnou ságu Dark z produkce Netflixu pak uzavře 27. června třetí řada. 

A co si vyberete z červnových novinek vy?  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace