Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: První scény z nových The Boys


ikona
Spooner
amazonboyscool video
Comicsový hit od Amazonu představuje novou superhrdinskou postavu a úvodní minuty. 

Brutální comicsárna The Boys mi loni udělala velkou radost. Byla správně drsná, nekorektní, obracela žánrové prvky hezky naruby a nabídla kupu skvěle napsaných postav. A pro Amazon se navíc jednalo o jeden z doposud největších hitů. Druhá řada pak dorazí 4. září a tvůrci se rozhodli zpříjemnit nám čekání dvěma klipy. Na prvním z nich se představuje nová zásadní postava série a čerstvá členka superhridnské týmu Stormfront, kterou si zahraje sympatická Aya Cash z komediálního You´re the Worst, kde jsem si ji velmi oblíbil. A zdá, že zejména Homelander nebude mít z jejího příchodu dvakrát radost.

Druhý klip pak ukázalo samotné obsazení seriálu během společného streamu na YouTube a jedná se o úvodní tři minuty druhé řady, v níž se Black Noir pořádně utrhne ze řetězu. A je to přesně tak brutální, černohumorné a stylové, jak jsme u tohoto kousku zvyklí. Tenhle seriálový návrat by nás snad zklamat neměl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace