Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zaklínač dostane prequel!


ikona
Sam.Vimes
blood origindeclan de barrageraltthe witcherzaklínač
Svět Zaklínače se rozrůstá o další projekt, tentokrát se podíváme dál do minulosti. 

Netflix právě objednal dalšího Zaklínače. Půjde o prequel nazvaný The Witcher: Blood Origin. Uzavřená šestidílná minisérie se bude odehrávat ve světě elfů v době jeho rozkvětu, 1200 let před Geraltovým příběhem. Bude pojednávat o stvoření prvních zaklínačů a o událostech vedoucích k tzv. konjukci sfér, kdy se protnuly do té doby oddělené světy elfů, lidí a příšer. Natáčet se bude ve Velké Británii, na podrobnější informace o termínech nebo o obsazení je ale ještě příliš brzy.

Tvůrčí tým se do značné míry rekrutuje z lidí, kteří stojí za první řadou Zaklínače. Showrunnerem je Declan de Barra, který napsal scénář ke čtvrté epizodě a dokonce nazpíval několik skladeb ze soundtracku (např. The Song of the White Wolf, The Last Rose of Cintra). Autor knižní série Andrzej Sapkowski dostal roli kreativního konzultanta (ačkoliv na kolik se bude angažovat, je u něj těžké odhadnout). Pozic výkonných producentů se ujmou showrunnerka Zaklínače Lauren S. Hissrich, producent Tomek Baginski a další.

Netflix dále dále chystá v lednu oznámený animovaný film The Witcher: Nightmare Of The Wolf o Geraltově mentorovi Vesemirovi, jehož starší verze se objeví i v druhé řadě seriálu. Ta přerušila natáčení v březnu, když herec Kristofer Hivju vykázal pozitivní test na Covid-19. Nyní se již uvolnila preventivní opatření, začala pre-produkce a kamery se mají znovu spustit v polovině srpna.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace