Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejstahovanější seriály roku 2020


ikona
Spooner
boysflashmandalorianpicardwestworldživí mrtví
Jaké seriálové hity nejvíce bodovaly u pirátů? 

Sice se zdá, že mají streamovací služby v posledních letech stále větší vliv a využívají je miliony lidí, nelegální stahování tu s námi ale bude i nadále. Ať se nám to líbí nebo ne. A data o nejstahovanějších kouscích pirátů budou proto mít i nadále velkou vypovídající hodnotu o tom, jaké pecky aktuálně nejvíce frčí. Jako vždy, i tentokrát proto přišel server TorrentFreak s žebříčkem nejstahovanějších seriálů uplynulého roku, který je složený z nejstahovanějších epizod jednotlivých kousků. Samotná čísla už zde ovšem pro jistotu nezveřejňují, a i když se jedná pouze o jeden z velkých nelegálních serverů, obrázek o nejvíce sledovaných titulech člověku tato topka celkem udělá. A najde se tu i nějaké to překvapení.

1. Mandalorian
2. The Boys
3. Westworld
4. Vikingové
5. Star Trek: Picard
6. Rick a Morty
7. Živí mrtví
8. Outsider
9. Arrow
10. Flash

Po mnohaleté nadvládě Hry o trůny, kterou přerušili pouze jednou zombíci z Živých mrtvých, tu totiž díky konci fantasy megahitu máme nového krále mezi piráty. Ano, z minulého třetího místa se na vrchol nepřekvapivě dostal Mandalorian, jemuž kryje z druhého místa záda brutální komiksovka The Boys. Tu bych já osobně tak vysoko nečekal, ale rozhodně mě její vysoká popularita těší. Stupně vítězů pak zakončuje HBO, tentokrát s Westworldem. Dalším výrazným nováčkem v žebříčku je sólovka Picarda ze Star Treku či tajemný Outsider. Arrow se pak s piráty definitivně loučí z devátého fleku. Je pak celkem zajímavé, že všechny seriály na předních příčkách jsou k dispozici na streamech. Vzhledem k čím dál větší roztříštěnosti titulů a nutnosti předplácet si na každý z hitů jinou službu, si diváci možná často platí jednu z platforem, zbytek oblíbených titulů však stále vesele pořizují nelegální cestou. I přes razantní nástup streamů tedy musí být asi každému evidentní, že „pirátění“ se jen tak nezbavíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace