Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mandalorian přišel o známou tvář

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Proběhlo už přeci Congressional baseball shooting v létě 2017.

To, co se děje v US, ale i UK je šílené a pochybuji, že lidé v devadesátkách, co spojovali jaksi automaticky cestu za svobodou s cestou na západ si tohle dovedli představit.

Mimochodem, díky vlivu angličtiny se to říší dále na východ. Poslední dobou se hodně mluví o Francii, kde se proti tomu začínají trochu bouřit.
25113
Proběhlo už přeci [link="https://en.wikipedia.org/wiki/Congressional_baseball_shooting"]Congressional baseball shooting[/link] v létě 2017. To, co se děje v US, ale i UK je šílené a pochybuji, že lidé v devadesátkách, co spojovali jaksi automaticky cestu za svobodou s cestou na západ si tohle dovedli představit. Mimochodem, díky vlivu angličtiny se to říší dále na východ. Poslední dobou se hodně mluví o Francii, kde se proti tomu začínají trochu bouřit.
0 0
reagovat
Podle mě se radikální křídlo demokratů skutečně chová jako banda nácků nebo jako maoisté během kulturní revoluce v Číně. Je jen otázka času, kdy se mezi nimi najdou magoři, kteří začnou chtít republikány fyzicky likvidovat. Situace v USA není dobrá a stále to může skončit novou občanskou válkou. Gina Carano by udělala nejlépe, kdyby šla do politiky a kandidovala do senátu a jednou třeba na prezidentku. Podle mě by měla velkou šanci uspět. 8)
25112
Podle mě se radikální křídlo demokratů skutečně chová jako banda nácků nebo jako maoisté během kulturní revoluce v Číně. Je jen otázka času, kdy se mezi nimi najdou magoři, kteří začnou chtít republikány fyzicky likvidovat. Situace v USA není dobrá a stále to může skončit novou občanskou válkou. Gina Carano by udělala nejlépe, kdyby šla do politiky a kandidovala do senátu a jednou třeba na prezidentku. Podle mě by měla velkou šanci uspět. *8)*
0 0
reagovat

PetrM

Jako ta reakce je samozřejmě absolutně disproporční ve vztahu k těm "kontroverzním" tweetům, o tom žádná. Americká společnost byla naposledy takhle natvrdo rozdělená možná během občanské války a protože se nyní vládnoucí strany vyměnily, tak to ta druhá po těch 4 letech (z jejich pohledu nejhorší vlády moderních dějin USA) dává patřičně sežrat. Když se do tohoto už tak nešťastného mixu zapojí také sociální sítě a všemožní warriors (dle mého jsou magoři jak SJW, tak zarytí trumpisté), tak nakonec to končí těmito hony na čarodějnice.
25111
Jako ta reakce je samozřejmě absolutně disproporční ve vztahu k těm "kontroverzním" tweetům, o tom žádná. Americká společnost byla naposledy takhle natvrdo rozdělená možná během občanské války a protože se nyní vládnoucí strany vyměnily, tak to ta druhá po těch 4 letech (z jejich pohledu nejhorší vlády moderních dějin USA) dává patřičně sežrat. Když se do tohoto už tak nešťastného mixu zapojí také sociální sítě a všemožní warriors (dle mého jsou magoři jak SJW, tak zarytí trumpisté), tak nakonec to končí těmito hony na čarodějnice.
PetrM
0 0
reagovat
Asi nejsem soudný, ale mě přijdou naprosto v pořádku. Tak aby si každý mohl utvořit vlastní názor:

Natáčejme sčítání. Každý stát prozkoumejme. Nepočítejme neplatné hlasy.
Vyžadujme identifikaci při hlasování.Ukončeme možnost volebních podvodů v roce 2020.

Po měsících obtěžování jsem si dala do BIA slova kontroverzní slova beep, bop, boop
Nemám nic proti transgender, ale měli by si najít méně nátlakovou (abusive) reprezentaci
KONTEXT Byl na ní vyvíjen nátlak, aby si dala do bia nějaké oslovení a tím podpořila transgender. Ona nechtěla, na což snad má právo

Němečtí vojáci mohli zaútočit na Židy až poté, co nacistícká vláda je přiměla nenávidět své sousedy jen za to ,ře jsou Židé. Jak se to liší od toho nenávidět své sousedy za jejich politické názory?
KONTEXT- V USA byl diskutovaný článek Los Angeles Times "Co s trumpetama v sousedství? (What can you do about trumpites next door?)" V něm autorka popisuje, jak se k ní hezky chovají sousedé, kteří jí zadarmo vyhrnují příjezdovou cestu.
Nicméně se nenechá zmanipulovat jejich agresívní milostí (agresssive niceness), přirovnává je Hizballáhu a neodpustí jim, že volili Trumpa (!!!!) a bude je mít stále za póvl.
K tomu mnoho dalších výroků v médiích např o tom , že voliče Trumpa (konzervativce) je třeba přeprogramovat a celkově hon na čarodejnice, kdy jsou lidé vyhazováni z práce třeba jen za účet na sociální síti Parler.

25110
Asi nejsem soudný, ale mě přijdou naprosto v pořádku. Tak aby si každý mohl utvořit vlastní názor: Natáčejme sčítání. Každý stát prozkoumejme. Nepočítejme neplatné hlasy. Vyžadujme identifikaci při hlasování.Ukončeme možnost volebních podvodů v roce 2020. Po měsících obtěžování jsem si dala do BIA slova kontroverzní slova beep, bop, boop Nemám nic proti transgender, ale měli by si najít méně nátlakovou (abusive) reprezentaci KONTEXT Byl na ní vyvíjen nátlak, aby si dala do bia nějaké oslovení a tím podpořila transgender. Ona nechtěla, na což snad má právo Němečtí vojáci mohli zaútočit na Židy až poté, co nacistícká vláda je přiměla nenávidět své sousedy jen za to ,ře jsou Židé. Jak se to liší od toho nenávidět své sousedy za jejich politické názory? KONTEXT- V USA byl diskutovaný článek Los Angeles Times "Co s trumpetama v sousedství? (What can you do about trumpites next door?)" V něm autorka popisuje, jak se k ní hezky chovají sousedé, kteří jí zadarmo vyhrnují příjezdovou cestu. Nicméně se nenechá zmanipulovat jejich agresívní milostí (agresssive niceness), přirovnává je Hizballáhu a neodpustí jim, že volili Trumpa (!!!!) a bude je mít stále za póvl. K tomu mnoho dalších výroků v médiích např o tom , že voliče Trumpa (konzervativce) je třeba přeprogramovat a celkově hon na čarodejnice, kdy jsou lidé vyhazováni z práce třeba jen za účet na sociální síti Parler.
0 0
reagovat

Chce se mi zvracet

Upřímně movie a tvzone už dlouhé měsíce nesleduju, ale zajímalo mne, co napíšou o tomto. Nebyl jsem zklamán. Opět jsou tu okopírované zvratky a lži prominentních amerických plátků. Tady je pohled ze střídmější stránky link

Redaktoři a pisatelé movie/tvzone, styďte se!
25109
Upřímně movie a tvzone už dlouhé měsíce nesleduju, ale zajímalo mne, co napíšou o tomto. Nebyl jsem zklamán. Opět jsou tu okopírované zvratky a lži prominentních amerických plátků. Tady je pohled ze střídmější stránky https://boundingintocomics.com/2021/02/11/disney-and-lucasfilms-firing-of-gina-carano-is-purely-political-they-employ-multiple-people-who-regularly-attack-republicans-white-people-and-israel/ Redaktoři a pisatelé movie/tvzone, styďte se!
Chce se mi zvracet
0 0
reagovat
Asi je opravdu blbá a ty výroky nikdo soudný neschvaluje, ale pamatuje si ještě někdo, když po minulých volbách půlka Hollywoodu přirovnávala Trumpa k Hitlerovi a chtěla emigrovat do Kanady jako židé pryč z Německa? A vyhodili za to někoho?
Jsem z toho nějaký zmatený. To už zase máme ministerstvo pravdy (Twitter) aby nám řeklo, jaká dnes platí oficiální verze historie? Která přirovnání jsou tenhle týden zakázaná?
25108
Asi je opravdu blbá a ty výroky nikdo soudný neschvaluje, ale pamatuje si ještě někdo, když po minulých volbách půlka Hollywoodu přirovnávala Trumpa k Hitlerovi a chtěla emigrovat do Kanady jako židé pryč z Německa? A vyhodili za to někoho? Jsem z toho nějaký zmatený. To už zase máme ministerstvo pravdy (Twitter) aby nám řeklo, jaká dnes platí oficiální verze historie? Která přirovnání jsou tenhle týden zakázaná?
0 0
reagovat
Upřímně - jako herečka za moc nestojí a její postava má v Mandalorianovi celkem uzavřenou dějovou linku, takže její absence nebude asi příliš očividná (to výmaz Alexe z Expanse je trochu jiná káva, byť si to ten herec podle všeho opravdu zasloužil); navíc třetí série se bude pravděpodobně točit okolo Darksaberu a vládou nad Mandalore, takže tam by se její postava stejně nemusela objevit tak jako tak....

Teď jen doufám, že do Rangers of the New Republic místo ní napasují Olyphanta a konečně dostaneme něco jako Justified in Space.

Co se Carano týče, tak ty její příspěvky byly víc než všechno ostatní především hloupé a hlavně úplně zbytečné, každopádně kariéru si asi definitivně ukončila (Disney má v HW neskutečný reach, takže bude mít asi velký problém sehnat práci i u konkurence) a teď se zřejmě stane pro část veřejnosti mučedníkem/modlou (protože cancel culture apod.).
25107
Upřímně - jako herečka za moc nestojí a její postava má v Mandalorianovi celkem uzavřenou dějovou linku, takže její absence nebude asi příliš očividná (to výmaz Alexe z Expanse je trochu jiná káva, byť si to ten herec podle všeho opravdu zasloužil); navíc třetí série se bude pravděpodobně točit okolo Darksaberu a vládou nad Mandalore, takže tam by se její postava stejně nemusela objevit tak jako tak.... Teď jen doufám, že do Rangers of the New Republic místo ní napasují Olyphanta a konečně dostaneme něco jako Justified in Space. Co se Carano týče, tak ty její příspěvky byly víc než všechno ostatní především hloupé a hlavně úplně zbytečné, každopádně kariéru si asi definitivně ukončila (Disney má v HW neskutečný reach, takže bude mít asi velký problém sehnat práci i u konkurence) a teď se zřejmě stane pro část veřejnosti mučedníkem/modlou (protože cancel culture apod.).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se