Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Znělka nového Chipa a Dalea


ikona
Spooner
cool videodisneychip a dalerychlá rota
Legendární animovaná dvojka se brzy vrátí. Tentokrát ale bez Gedžitky a spol. 

Co si budeme nalhávat, na animovaných dobrodružstvích Chipa, Dalea a jejich party z Rychlé roty vyrostl snad každý z nás. A kdo ne, tak měl hodně smutné dětství. Stejně jako v případě nedávných Kačeřích příběhů, i tato nestárnoucí disneyovka se dočká nové verze, i když vlastně jen zčásti. V seriálu Chip'n'Dale: Park Life totiž dorazí pouze titulní veverčí dvojka, která bude tentokrát řešit své trampoty v parku. A místo Gedžitky, Montyho a Zippa zde potkají napří. psa Pluta a další slavné animované postavičky. 

Jednoduchou animací se pak chce novinka evidentně přiblížit klasickým animákům, moc to ale zatím nefunguje a v úvodní znělce vypadají Chip a Dale vlastně docela ošklivě. A navíc se tu nejspíš bude definitivně cílit jen na malé publikum. Uznávám, tahle znělka tak nakonec moc cool není. Jen se zkrátka hodí vědět, v jaké formě se vrací naši oblíbení dětští hrdinové. A navíc si hned poté můžete pustit starou znělku, která je naopak cool i po více jak 30 letech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace