Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Battlestar Galactica: Recenze

příspěvky 181 - 200 Napsat příspěvek

lubo

já ten trailer taky neviděl, ale došlo mi to ze zasedačky na Galactice, pak už...no dává to smysl.
4984
já ten trailer taky neviděl, ale došlo mi to ze zasedačky na Galactice, pak už...no dává to smysl.
lubo
0 0
reagovat

Fluke

Neviem, odkiaľ si prišiel s touto ideou, ale ak z traileru, tak to radšej vymaž. Sú tu ľudia, ktorí si ten trailer schválne nepozreli (a ja patrím medzi nich) ;)
4983
Neviem, odkiaľ si prišiel s touto ideou, ale ak z traileru, tak to radšej vymaž. Sú tu ľudia, ktorí si ten trailer schválne nepozreli (a ja patrím medzi nich) *;)*
Fluke
0 0
reagovat
:oHoly shit, teď to všechno zapadá..po to všem..crap..kdo bude Eva?
4982
*:o*Holy shit, teď to všechno zapadá..po to všem..crap..kdo bude Eva?
0 0
reagovat
A Katee v jednom rozhovoru rekla, ze ji Moore ujistil, ze Strabuck neni Cylon... Takze premejslejte, panove. Ja mam jasno8)
4981
A Katee v jednom rozhovoru rekla, ze ji Moore ujistil, ze Strabuck neni Cylon... Takze premejslejte, panove. Ja mam jasno*8)*
0 0
reagovat
Starbuck neni Cylon. Mam ty, a myslim, ze celkem dobrej. Umocnil se po odvysilani posledniho traileru na 4 radu. Premejslejte, kdo byl posledni tri dily hybatelem deje? Hmm
4980
Starbuck neni Cylon. Mam ty, a myslim, ze celkem dobrej. Umocnil se po odvysilani posledniho traileru na 4 radu. Premejslejte, kdo byl posledni tri dily hybatelem deje? Hmm
0 0
reagovat

t_gon

To, či je Starbuck cylon, sa dá iba ak hádať. Ja osobne si myslím, že nie je, ale to čisto preto, že ak by bola, bolo by to príliš očividné :))

Každopádne pre hovorí:
- Výbuch stíhačky (to len tak ľahko nemohla prežiť)
- Fakt, že si nič nepamätá
- Čisto nová ňou riadená stíhačka

proti hovorí to, že ju na Caprice zajali a vyoperovali jej vaječníky (ak by bola cylon, prečo by to robili)

Každopádne je pre jej výpadok pamäte a novú stíhačku ešte jedna možná odpoveď. Na Zemi možno niekto žije (ehm...;)) a ten niekto ju mohl zajať, opraviť jej stíhačku, vypláchnuť mozog a poslať skade prišla.
4979
To, či je Starbuck cylon, sa dá iba ak hádať. Ja osobne si myslím, že nie je, ale to čisto preto, že ak by bola, bolo by to príliš očividné *:))* Každopádne pre hovorí: - Výbuch stíhačky (to len tak ľahko nemohla prežiť) - Fakt, že si nič nepamätá - Čisto nová ňou riadená stíhačka proti hovorí to, že ju na Caprice zajali a vyoperovali jej vaječníky (ak by bola cylon, prečo by to robili) Každopádne je pre jej výpadok pamäte a novú stíhačku ešte jedna možná odpoveď. Na Zemi možno niekto žije (ehm...*;)*) a ten niekto ju mohl zajať, opraviť jej stíhačku, vypláchnuť mozog a poslať skade prišla.
t_gon
0 0
reagovat

t_gon

já v tom bordel ani nemám...uznávám, že jsem viděl asi 3x+ všechny tři sérky:D
A jediný kdo se vzbouřil je vlastně Baltarova živá Six, která to zabalila kvůli dítěti (Héře), a kvůli tomu, že by ji asi čekalo za tu zradu něco nepěkného, Boomer se vlastně nikdy nevzbouřila, jen chtěla změnit Cylony a to se ji nevyplatilo, takže je teď z ní pěkná zmije.
No a odstavili Deannu, protože přišla na moc věcí8) a Boomer byla pouze spící agent, nic víc, proto ji to tak zdeptalo:))
A s Tighem to srovnávat nemůžeš, protože on patří do finální pětky, kterou běžná sedmička jen cítí, ale je naprogramovaná o nich nemyslet.

No a Starbuck..tý ruplo v bedně, uvidíme, ale vypadá to, že normální není, teď už jen vyvrátit/potvrdit jestli je Cylon;)
4978
já v tom bordel ani nemám...uznávám, že jsem viděl asi 3x+ všechny tři sérky*:D* A jediný kdo se vzbouřil je vlastně Baltarova živá Six, která to zabalila kvůli dítěti (Héře), a kvůli tomu, že by ji asi čekalo za tu zradu něco nepěkného, Boomer se vlastně nikdy nevzbouřila, jen chtěla změnit Cylony a to se ji nevyplatilo, takže je teď z ní pěkná zmije. No a odstavili Deannu, protože přišla na moc věcí*8)* a Boomer byla pouze spící agent, nic víc, proto ji to tak zdeptalo:)) A s Tighem to srovnávat nemůžeš, protože on patří do finální pětky, kterou běžná sedmička jen cítí, ale je naprogramovaná o nich nemyslet. No a Starbuck..tý ruplo v bedně, uvidíme, ale vypadá to, že normální není, teď už jen vyvrátit/potvrdit jestli je Cylon;)
t_gon
0 0
reagovat

Fluke

No jako rikam, mit jasno ve vsech dilech je ukol temer nemozny, ale tech vzbourenych modelu bylo vice, nejen Athena. A vsadim boty, ze kdyby puvodni Boomer nebyla "shut downnuta", tak by se taky pripojila k lidem, kdyz by ji cvaklo, co ze to udelala... Ale kdo vi.
A i kdyby bylo Boomer pouze "spici agent" od zacatku, tak to stejne muze byt i Tight a jsme tam kde jsme byly (teda tusim, pac v tom mam fakt bordel), pac stejne situace tu UZ byla ;))

A propo, jeb*t uz strelbu na mustku, spis me zajima, co vy na Starbuck? StarGate hadr ci jak to je? Ze by posledni 5 model? A ten jeji popis jak fotila Zemi a pak uz nevi, je jak vytrhnuty z FarScape (:
4977
No jako rikam, mit jasno ve vsech dilech je ukol temer nemozny, ale tech vzbourenych modelu bylo vice, nejen Athena. A vsadim boty, ze kdyby puvodni Boomer nebyla "shut downnuta", tak by se taky pripojila k lidem, kdyz by ji cvaklo, co ze to udelala... Ale kdo vi. A i kdyby bylo Boomer pouze "spici agent" od zacatku, tak to stejne muze byt i Tight a jsme tam kde jsme byly (teda tusim, pac v tom mam fakt bordel), pac stejne situace tu UZ byla ;)) A propo, jeb*t uz strelbu na mustku, spis me zajima, co vy na Starbuck? StarGate hadr ci jak to je? Ze by posledni 5 model? A ten jeji popis jak fotila Zemi a pak uz nevi, je jak vytrhnuty z FarScape (:
Fluke
0 0
reagovat

t_gon

Tak potom už chápu, že si nepochopil pár věcí:D ten podstatnej rozdíl je, že Athena je Cylon od začátku, kterému se znelíbila vlastní frakce, prostě čistě velící typ:)
Boomer byla naopak podsunutý model ke splnění určitého účelu bez vědomosti, že Cylon vůbec je:)

ale ty si ze mě jen utahuješ, co?:)
4976
Tak potom už chápu, že si nepochopil pár věcí*:D* ten podstatnej rozdíl je, že Athena je Cylon od začátku, kterému se znelíbila vlastní frakce, prostě čistě velící typ:) Boomer byla naopak podsunutý model ke splnění určitého účelu bez vědomosti, že Cylon vůbec je:) ale ty si ze mě jen utahuješ, co?:)
t_gon
0 0
reagovat

Fluke

Stejny typ, stejne telo, stejny kus plechu ;))
4975
Stejny typ, stejne telo, stejny kus plechu ;))
Fluke
0 0
reagovat

t_gon

Ale já mluvím o Athéně ne o Boomer, to jsou dvě různý ženský, ač vypadaj stejně:)
4974
Ale já mluvím o Athéně ne o Boomer, to jsou dvě různý ženský, ač vypadaj stejně*:)*
t_gon
0 0
reagovat

Fluke

Ale spustila se jeste pred atackem na starouse, takze ji asi na pozadi bezela jakasi spamovaci aplikace, o ktere nemela sajnu, dokud nestrilela. Tohle bude imho stejne u posledni 4 ;) To jen tak bokem, at se bavime o tom samem ;))
A mlaticku neresim, spise ten bordel tam. A marinaci tam nebudou, pac Baltar je ted "v exilu" a o te seznamce v umyvarne se nikdo sirit nebude ;))
A ted k samotnemu zacatku - ta bitka by si zaslouzila vice prostoru. Kdy naposledy byly dobre videt podobne salvy z railgunu proti Cylonske flotile. Plus mnoho zpomalovacek a raket mezi Vipery. No to byla pastva...
4973
Ale spustila se jeste pred atackem na starouse, takze ji asi na pozadi bezela jakasi spamovaci aplikace, o ktere nemela sajnu, dokud nestrilela. Tohle bude imho stejne u posledni 4 ;) To jen tak bokem, at se bavime o tom samem ;)) A mlaticku neresim, spise ten bordel tam. A marinaci tam nebudou, pac Baltar je ted "v exilu" a o te seznamce v umyvarne se nikdo sirit nebude ;)) A ted k samotnemu zacatku - ta bitka by si zaslouzila vice prostoru. Kdy naposledy byly dobre videt podobne salvy z railgunu proti Cylonske flotile. Plus mnoho zpomalovacek a raket mezi Vipery. No to byla pastva...
Fluke
0 0
reagovat

t_gon

Ježiš, ale Athena je dávno spuštěnej topinkovač, co ví co je a nepotřebuje, žádný tajný programy:D Docela se taky ztrácím..nebavíme se každej o jiném problému?:)

Chtěl jsem jenom, abys uznal, že vzhledem ke stavu bezpečnosti na Galactice mi nepřijde mlátička v umývárně divná:) a stejně jsou plný až při směnách a určo tam není jen jedna, ale možná teď už udělaj vyjímku a budou mariňáci i před umývárnou:D

4972
Ježiš, ale Athena je dávno spuštěnej topinkovač, co ví co je a nepotřebuje, žádný tajný programy*:D* Docela se taky ztrácím..nebavíme se každej o jiném problému?*:)* Chtěl jsem jenom, abys uznal, že vzhledem ke stavu bezpečnosti na Galactice mi nepřijde mlátička v umývárně divná*:)* a stejně jsou plný až při směnách a určo tam není jen jedna, ale možná teď už udělaj vyjímku a budou mariňáci i před umývárnou*:D*
t_gon
0 0
reagovat

Fluke

Ale ho**o, Boomer, Jirka, nebo Tonda, jak si jednou topinkovac, tak jen cekas "na spusteni". To, ze to vedela delsi cas, nez novy ctverec, neznamena, ze tu to odbouchnuti UZ nebylo ;))

Realita a pak praxe bezpecnosti nejen BSG je fakt vec na delsi debatu (a kdo si ma ty dily pamatovat,ze), ale srovnavat Hela, ktery zna BSG lepe, nez ja svou lednicku s nejakym bordelem (navic u umyvaren!!!, coz neni zapadly skald kostat), kteremu ruluji zeny s mozkem velikosti angrestu, to je uz jina story ;))
A marinaci nemaji sedet naprani v dilne, to je jasne, ale kdyz se jim nalodili Tousty na palubu, tak o nich nemeli paru, dokud je kulkama nelechtali po zebrech ;))
PS : Co ze to vubec resime? Jsem jaksi mimo ;))

lubo : Kouzelny kreten, Baltar - milujte me! To mel byt slogan k posterum na novou serku (:
4971
Ale ho**o, Boomer, Jirka, nebo Tonda, jak si jednou topinkovac, tak jen cekas "na spusteni". To, ze to vedela delsi cas, nez novy ctverec, neznamena, ze tu to odbouchnuti UZ nebylo ;)) Realita a pak praxe bezpecnosti nejen BSG je fakt vec na delsi debatu (a kdo si ma ty dily pamatovat,ze), ale srovnavat Hela, ktery zna BSG lepe, nez ja svou lednicku s nejakym bordelem (navic u umyvaren!!!, coz neni zapadly skald kostat), kteremu ruluji zeny s mozkem velikosti angrestu, to je uz jina story ;)) A marinaci nemaji sedet naprani v dilne, to je jasne, ale kdyz se jim nalodili Tousty na palubu, tak o nich nemeli paru, dokud je kulkama nelechtali po zebrech ;)) PS : Co ze to vubec resime? Jsem jaksi mimo ;)) [b]lubo : [/b] Kouzelny kreten, Baltar - milujte me! To mel byt slogan k posterum na novou serku (:
Fluke
0 0
reagovat
Nemám ho rád, ale nevadí mi jeho děj.
4970
Nemám ho rád, ale nevadí mi jeho děj.
0 0
reagovat
kouzelny by to bylo, kdyby byl kreten pet minut na dil. kdyz je kreten dvacet minut na dil, zacin a bejt lehce kretenska i cela show. sakra
4969
kouzelny by to bylo, kdyby byl kreten pet minut na dil. kdyz je kreten dvacet minut na dil, zacin a bejt lehce kretenska i cela show. sakra
0 0
reagovat

t_gon

Veď to je práve na Baltarovi o kúzelné - že je tak nehorázne veľký kretén :)
4968
Veď to je práve na Baltarovi o kúzelné - že je tak nehorázne veľký kretén *:)*
t_gon
0 0
reagovat

t_gon

Ježiš, to není Boomer, ta je furt frakkin toustovač s chutí zabít půlku lidí na Galactice:D
Ad bezpečnost, jedno je řešení a druhý realita, jestli sis za ty tři sérky fakt nevšiml, že i prázdné chodby na Galactice jsou normální, tak nevím kam koukáš:) Ne, nepřijde mi divnej stav bezpečnosti, vždycky stál za kulový8)No a přepadení hangáru, co by asi mariňáci dělali při bojůvce?:) seděli určo v jídelně a čekali na rozkazy, běžný hlídky jsou na Galactice vždycky po dvou za uherskej rok, takže další důkaz, že si na Galactice můžeš chvíli dělat cokoli bez povšimnutí. Viz třeba Helo, když vysál vzduch vězňům:)
Jinak po zbavení se Baltara (na chvilku) se stal hlavní způsob získávání infa o Cylonech vyslýchání, takže mi to zas divný nepřijde:)

Sakra já furt oponuju:D

4967
Ježiš, to není Boomer, ta je furt frakkin toustovač s chutí zabít půlku lidí na Galactice*:D* Ad bezpečnost, jedno je řešení a druhý realita, jestli sis za ty tři sérky fakt nevšiml, že i prázdné chodby na Galactice jsou normální, tak nevím kam koukáš:) Ne, nepřijde mi divnej stav bezpečnosti, vždycky stál za kulový*8)*No a přepadení hangáru, co by asi mariňáci dělali při bojůvce?:) seděli určo v jídelně a čekali na rozkazy, běžný hlídky jsou na Galactice vždycky po dvou za uherskej rok, takže další důkaz, že si na Galactice můžeš chvíli dělat cokoli bez povšimnutí. Viz třeba Helo, když vysál vzduch vězňům*:)* Jinak po zbavení se Baltara (na chvilku) se stal hlavní způsob získávání infa o Cylonech vyslýchání, takže mi to zas divný nepřijde*:)* Sakra já furt oponuju*:D*
t_gon
0 0
reagovat

st

Baltar je kreten, to ti odsouhlasim. Jako, ne ze bych byl pro nasili, ale toho kluka uz mel davno nekdo odkraglovat...

...:::SPOILER:::...
Fluke : A je to stejne, pac presne takhle Boomer v prvni serce byla pro vsechny nejdrive toustovac, pak se s tim posadka nejak szila a kdyz uspesne dokoncila misi, tak se prepl prepinac a ona staryho natrela. Pravda, bullsey byl vice cool, ale i tak uz to tu proste bylo.
Ad bordel na galactice : to je sporne, pac v mnoha (kazdy druhy) dilech se resi bezpecnost, proverky, pridely jidla a vody... a vypada to, ze minimalne Galacticu chce mit stary pod tezkou kontrolou. A najednou staci zajit od soudu za dva rohy a pripadas si jako neznalek ve slunecnim meste. Kde prijde samo Baltar, ubecene se pomodli a je z neho zase buh nejvetsi. Toho typka se jen tak rychle nezbavime ;))
Poznavani Cylona - na tom makal zatim poradne pouze Baltar a ten to "ojebal", takze od toho upustili a ted jen somruje prezidentka po "6", at ji napraska zbytek...
A prepadeni hangaru nebyl WTF, pac se zrovna lode rezaly a to ze jim havaroval Raider s plnou vybavou topinkovacu, nemeli ani tucha, dokud jim nezacali fofrem chybet vojaci. Takze porad WTF (:
4966
Baltar je kreten, to ti odsouhlasim. Jako, ne ze bych byl pro nasili, ale toho kluka uz mel davno nekdo odkraglovat... ...:::SPOILER:::... [b]Fluke : [/b] A je to stejne, pac presne takhle Boomer v prvni serce byla pro vsechny nejdrive toustovac, pak se s tim posadka nejak szila a kdyz uspesne dokoncila misi, tak se prepl prepinac a ona staryho natrela. Pravda, bullsey byl vice cool, ale i tak uz to tu proste bylo. Ad bordel na galactice : to je sporne, pac v mnoha (kazdy druhy) dilech se resi bezpecnost, proverky, pridely jidla a vody... a vypada to, ze minimalne Galacticu chce mit stary pod tezkou kontrolou. A najednou staci zajit od soudu za dva rohy a pripadas si jako neznalek ve slunecnim meste. Kde prijde samo Baltar, ubecene se pomodli a je z neho zase buh nejvetsi. Toho typka se jen tak rychle nezbavime ;)) Poznavani Cylona - na tom makal zatim poradne pouze Baltar a ten to "ojebal", takze od toho upustili a ted jen somruje prezidentka po "6", at ji napraska zbytek... A prepadeni hangaru nebyl WTF, pac se zrovna lode rezaly a to ze jim havaroval Raider s plnou vybavou topinkovacu, nemeli ani tucha, dokud jim nezacali fofrem chybet vojaci. Takze porad WTF (:
st
0 0
reagovat
o to se obavat opravdu nemusis 8)
4965
o to se obavat opravdu nemusis *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se