Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Muhammad Ali vs. americká vláda


ikona
KarelR
seriály
HBO nám ukáže největší boj nejslavnějšího boxera. 

Když se řekne problémový boxer, dnešní diváctvo si představí Mikea Tysona. Aby taky ne, když to od ukusování uchou dotáhl k mlácení obtloustlých komiků. Byly ale doby, kdy stránky novin plnil velikán Muhammad Ali, jenž musel vybojovat mnoho bitev i mimo ring. Třeba jako když v roce 1967 odmítl skočit do maskáčů a odletět do Vietnamu, kde odvážní mladí Američané bojovali s hluboko zakopaným nepřítelem.

Kdepak, Ali si postavil hlavu a skončil kvůli tomu před soudem, kde pak pěkných pár let očerňoval americkou vládu. Právě tuhle story chce na světlo světa vytáhnout HBO, kde se s Alim chystá nový televizní film. Režírovat ho bude Stephen Frears (Nebezpečné známosti, Královna), a zatímco se stále hledá představitel Aliho, ve vedlejších rolích neuvidíme žádná herecká béčka. Oddech od velkého plátna si tu totiž dají Christopher Plummer a Frank Langella, kteří sami o sobě dělají z Muhamnad Ali's Greatest Fight ostře sledovanou záležitost. Komu by podle vás měli sekundovat, kdyby Will Smith náhodou neměl čas?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace