Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak vycvičit draka v televizi


ikona
st39.6
how to train your dragonseriály
Úspěšné Jak vycvičit draka si nevysloužilo jen filmové, ale také televizní pokračování 

Kdo by nechtěl vlastního draka? Hiccupovi se v příjemné animované pohádce Jak vycvičit draka jednoho podařilo chytit, ochočit a na konec se s ním i zkamarádit. A byl z toho hit, který si samozřejmě svými tržbami okamžitě řekl o sequel. Studio Dreamworks ho připravuje, jelikož se ale z roztomilých dráčků stala docela úspěšná frančíza, rozhodli se tyhle oheň chrlící obludy poslat i do televize.

Na Cartoon Networks Draci dorazí na podzim, takže si na ně ještě nějaký ten pátek počkáme, pár záběrů už se ale animačnímu studiu podařilo dát dohromady a v kombinaci s několika scénami z filmu je vypustilo do světa ve formě dvou krátkých ukázek. Moc nám toho o příběhu nenapoví, dozvíme se akorát, že draků značně přibude a ne všichni budou hodní. Takže tradiční boj dobra se zlem.

Je docela jasné, že animovaný seriál nedosáhne technických (a vlastně ani vypravěčských) kvalit filmu, což ostatně můžete poznat už ze samotné ukázky, v níž je rozdíl mezi "filmovou" a "televizní" animací docela zjevný. I tak by se ale z nových Draků mohla vyklubat příjemná pohádka. Určitě se jí na podzim podíváme na zoubek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace