Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spock zůstává úchylem


ikona
Anarvin
american horror storyseriály
Koho uvidíme v druhé sérii American Horror Story? A kde se bude strašit tentokrát?  

Jak přilákáte fanoušky ke druhé sérii seriálu, i když jste slíbili, že nebudete pokračovat v původním příběhu, přesunete se na jiné místo a nevrátí se žádná z původních postav? Jednoduše, obsadíte znovu svoje nejlepší herce! Přesně to udělal producent Ryan Murphy v jeho hororové show American Horror Story, když do nové kapitoly obsadil fanoušky oblíbenou Jessicu Lange a seriálového matadora Zacharyho Quinta. V mládí populární Lange hrála v první sezoně klíčovou roli poněkud svérázné sousedky Constance, která hrdinům uměla pořádně zatopit. Za svůj výkon dokonce dostala Zlatý glóbus. Quinto se mihnul pouze v pár dílech, ale jako Chad, homosexuál, který si libuje v latexu, stihnul zanechat dobrý dojem. Tedy buď to, nebo si tvůrci řekli, že pana Spocka zkrátka nelze neobsadit.

Oba by ve druhé sérii měli hrát hlavní role, kdy Quinto bude vystupovat jako nemesis Jessičiny postavy a celé se to bude odehrávat v nějakém novém typicky hororovém prostředí, protože jak už bylo řečeno, do prokletého domu už se American Horror Story nevrátí. Jako žhavý tip na novou lokaci mezi fanoušky momentálně vede blázinec. A tak trochu blázinec je i v systému samotného seriálu. Navzdory tomu, že má každá série začít zcela separátní příběh, kde staří známí herci budou hrát zcela nové postavy, můžeme prý čekat, že se někdy v budoucnosti dořeší slepé konce, které za sebou noví hrdinové nechali ve svých původních rolích. Navíc se krom Lange a Quinta vrátí ještě minimálně další tři představitelé vedlejších rolí, konkrétně Sarah Paulson (v první sérii jako Billie Dean), Evan Peters (Tate Landgodn) a Lily Rabe (Nora Montgomery). No není to guláš?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace