Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny ve žlutém


ikona
Spooner
hra o trůnyseriálysimpsonovi
Jak dopadlo spojení dvou úspěšných seriálů? A je víc cool Homer Simpson nebo řezníci z Hry o trůny?  

Žlutá rodinka ze Springfieldu je vážně k nezastavení. Je to jen pár týdnů, co Simpsonovi oslavili jubileum v podobě 500. dílu a už o sobě dávají vědět znovu. Tentokrát se hlásí v podobě jedné ze svých proslulých tzv. gaučových scének. Asi ani nemusím moc vykládat, co se v těchto scénkách děje. Jde prostě o tu část úvodních titulků, kdy se naše oblíbená rodinka snaží nějak poskládat na svůj již hodně odrbaný gauč před televizi a z toho často vzniká velmi vtipná parodie na nějaký film či žánr. Homerova rodinka se tak k telce stačila posadit již třeba ve stylu grotesky nebo muzikálů, ale zároveň se tvůrci občas nebojí zaexperimentovat a nechat si tuto scénku udělat od slavného Banksyho. No a nyní si mohou do sbírky úspěšných “gaučáků“ přidat další zářez.

Tentokrát se jim dostal do hledáčku hodně úspěšný seriál HBO Hra o trůny, podle předlohy George R. R. Martina. To je dosti drsná a temná fantasy, ve které by si nadělal do trenek i slavný pubertální kouzelník a Percy Jackson by v Západozemí nepřežil ani den. Seriál má více než po právu veliký úspěch a celému fantasy žánru po několika bídných filmech celkem spravil reputaci. No a seriál má v neposlední řadě také velmi podařenou úvodní, tak trochu steampunkovskou, znělku, která nám za doprovodu velmi chytlavé melodie efektně představuje všechny důležité lokace seriálu. No a přesně tuhle znělku nyní zparodovali staří známí z Evergreen Terrace. A že se jim to vážně povedlo. Takže vítejte ve Springfieldu a nechte se za doprovodu známé hudby a vizuálu přenést přes vaše všechny oblíbená místa.

Druhá řada Hry o trůny (té hrané) začíná už 1. dubna.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace