Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Newsroom: Recenze 1. série

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek

Karel

Oh boy.... You don´t know what you´ve just started... :D
9153
Oh boy.... You don´t know what you´ve just started... *:D*
Karel
0 0
reagovat
No babička bude moct volit, až když si zařídí nějakej ten průkaz. Víceméně tam jde akorát o princip.

A oni právě primárně nešijou do republikánů nebo demokratů, ne? Šijou co nejvyrovnanějc do politiků, co melou bludy, a největší cíl je teda Tea Party, která se tváří republikánsky. Hlavním cílem je ale poukázat na to, že to je akorát banda lidí financovaná dvěma bohatejma týpkama, která se za republikánskou stranu (podle rozhovoru s těma dvěma lídrama navíc složenou "z lidu") pouze vydává. A ve skutečnosti dělá tolik failů, že je vidět její "nerepublikánství", ale tisk je holt natolik v hajzlu, že to nedokáže adekvátně odhalit.
9156
No babička bude moct volit, až když si zařídí nějakej ten průkaz. Víceméně tam jde akorát o princip. A oni právě primárně nešijou do republikánů nebo demokratů, ne? Šijou co nejvyrovnanějc do politiků, co melou bludy, a největší cíl je teda Tea Party, která se tváří republikánsky. Hlavním cílem je ale poukázat na to, že to je akorát banda lidí financovaná dvěma bohatejma týpkama, která se za republikánskou stranu (podle rozhovoru s těma dvěma lídrama navíc složenou "z lidu") pouze vydává. A ve skutečnosti dělá tolik failů, že je vidět její "nerepublikánství", ale tisk je holt natolik v hajzlu, že to nedokáže adekvátně odhalit.
0 0
reagovat

TedGeorge, KarelR

Já si třeba myslím, že by se podobný seriály měly odehrávat v alternativní realitě (jako třeba West Wing), ale odkazovat inteligentně na realitu, protože pak dochází v mém případě k takovýmto problémům. Pak to působí, obzvláště ve volebním roce jako propaganda, i když se o to třeba tvůrci ani nesnažili. Podobný problém jsem měl třeba i s Game Change, kde Julianne Moore vypadala jen jako trochu menší karikatura Palinové než legendární Tina Fey v SNL. V takovém formátu by to třeba rozběhlo diskuzi a ne hádky (ne že by se tu odehráli, právě naopak jsem rád za tento průběh :)).

Já jako třeba ani nemusím mít pravdu, ale pokud někdo chce ostatní přesvědčit o tom, že pravda je jinde, musí vyvrátit argumenty opozice, a oni to tam i někdy dělali a to byly momenty, jak bych si to asi přál, aby to vypadalo pořád, ale bohužel se tak nedělo ?)

ad zapálenec do Americká politiky: Jo, to máš asi bohužel pravdu :D Já už jsem takovej - prostě se chytnu těch největších blbostí a nemůžu je opustit, dokud je absolutně nepochopím :)

ad babička: No ale je tam, myslím, na tvrdo řečeno, že nebude moci volit. To, co republikáni dělají je pravděpodobně svinský, ale demokrati taky nejsou svatoušci (nedávno platili miliony za reklamy v primárkách pro divnýho republikána, u kterýho si mysleli, že můžou snadněji porazit v normálních volbách a pak udělali obrovskej rozruch, když řekl něco dementního)

A omlouvám se za délku svého předchozího komentáře, fakt jsem se rozjel, ani nevím jak ;) Už budu mlčet :))
9150
Já si třeba myslím, že by se podobný seriály měly odehrávat v alternativní realitě (jako třeba West Wing), ale odkazovat inteligentně na realitu, protože pak dochází v mém případě k takovýmto problémům. Pak to působí, obzvláště ve volebním roce jako propaganda, i když se o to třeba tvůrci ani nesnažili. Podobný problém jsem měl třeba i s Game Change, kde Julianne Moore vypadala jen jako trochu menší karikatura Palinové než legendární Tina Fey v SNL. V takovém formátu by to třeba rozběhlo diskuzi a ne hádky (ne že by se tu odehráli, právě naopak jsem rád za tento průběh *:)*). Já jako třeba ani nemusím mít pravdu, ale pokud někdo chce ostatní přesvědčit o tom, že pravda je jinde, musí vyvrátit argumenty opozice, a oni to tam i někdy dělali a to byly momenty, jak bych si to asi přál, aby to vypadalo pořád, ale bohužel se tak nedělo *?)* ad zapálenec do Americká politiky: Jo, to máš asi bohužel pravdu *:D* Já už jsem takovej - prostě se chytnu těch největších blbostí a nemůžu je opustit, dokud je absolutně nepochopím *:)* ad babička: No ale je tam, myslím, na tvrdo řečeno, že nebude moci volit. To, co republikáni dělají je pravděpodobně svinský, ale demokrati taky nejsou svatoušci (nedávno platili miliony za reklamy v primárkách pro divnýho republikána, u kterýho si mysleli, že můžou snadněji porazit v normálních volbách a pak udělali obrovskej rozruch, když řekl něco dementního) A omlouvám se za délku svého předchozího komentáře, fakt jsem se rozjel, ani nevím jak *;)* Už budu mlčet *:))*
TedGeorge, KarelR
0 0
reagovat
My jsme to s KillerZeli řešili kdysi i přes PM na moviezone, a jeho názory jsou velmi zajímavý. V celkovým náhledu na seriál se asi neshodneme, nicméně takhle kvalitních protinázorů je minimum. Většina lidí si stěžuje na postavy a právě dělání zpráv je u toho seriálu drží, znalému KillerZelimu přijde právě dělání zpráv non-košér, kvůli tomu, že přesně to, co tvůrci v seriálu kritizují, oni sami předvádí. V těch jednotlivostech, které tu vypsal, se s ním asi bude těžko polemizovat (Gratuluju, ten titul nějvětšího zapálence do Americké politiky máš právem, tady se nechytám :D ), ale celkový výsledek, i přes ty berličky a faily, které si popsal, vnímám pozitivně. Ona je otázka, jestli by to pak šlo vůbec natočit, kdyby ty silný témata museli rozebírat horem spodem 50 minut. Asi by to nemělo takovej "dramatickej oblouk" a adrenalin spojenej se zábavou by šel k nule.

Nicméně zase a znovu. Díky za ten názor. Slovy nestárnoucího klasika a vyléčeného alkoholika Craiga Fergusona: "Well, I think that we have all learned something..." :+
9145
My jsme to s KillerZeli řešili kdysi i přes PM na moviezone, a jeho názory jsou velmi zajímavý. V celkovým náhledu na seriál se asi neshodneme, nicméně takhle kvalitních protinázorů je minimum. Většina lidí si stěžuje na postavy a právě dělání zpráv je u toho seriálu drží, znalému KillerZelimu přijde právě dělání zpráv non-košér, kvůli tomu, že přesně to, co tvůrci v seriálu kritizují, oni sami předvádí. V těch jednotlivostech, které tu vypsal, se s ním asi bude těžko polemizovat (Gratuluju, ten titul nějvětšího zapálence do Americké politiky máš právem, tady se nechytám :D ), ale celkový výsledek, i přes ty berličky a faily, které si popsal, vnímám pozitivně. Ona je otázka, jestli by to pak šlo vůbec natočit, kdyby ty silný témata museli rozebírat horem spodem 50 minut. Asi by to nemělo takovej "dramatickej oblouk" a adrenalin spojenej se zábavou by šel k nule. Nicméně zase a znovu. Díky za ten názor. Slovy nestárnoucího klasika a vyléčeného alkoholika Craiga Fergusona: "Well, I think that we have all learned something..." *:+*
0 0
reagovat

killerzeli

Mně ten seriál teda nikterak populární nepřijde (populární je Sherlock, Hra o trůny atd.). Jenom je holt tou hrstkou sledujících dobře hodnocenej :)

Čímž samozřejmě vůbec nesnižuju kredibilitu tvýho názoru, naopak! Zajímalo by mě víc postů od lidí, který tam viděj odborný faily, protože tak daleko mnoho očí nedohlédne. Jenom mi teda nepřijde, že by některý ty věci byly nějaký zásadní prohřešky, respektive třeba pointa průkazu s fotkou byla imho trochu jinde. Šlo čistě o to, že si ho tolik lidí najednou (!) musí udělat kvůli tak statisticky malichernýmu problému. Jasně, že to bylo zbytečně vyhrocený, ale šlo o to podezřelý propojení, odkud a kdy to vzešlo a koho se to týkalo.Víceméně je to nucení lidí k zařizování něčeho, co nikdy nepotřebovali, ale najednou bez toho nemůžou bejt volící Američani.
9144
Mně ten seriál teda nikterak populární nepřijde (populární je Sherlock, Hra o trůny atd.). Jenom je holt tou hrstkou sledujících dobře hodnocenej :) Čímž samozřejmě vůbec nesnižuju kredibilitu tvýho názoru, naopak! Zajímalo by mě víc postů od lidí, který tam viděj odborný faily, protože tak daleko mnoho očí nedohlédne. Jenom mi teda nepřijde, že by některý ty věci byly nějaký zásadní prohřešky, respektive třeba pointa průkazu s fotkou byla imho trochu jinde. Šlo čistě o to, že si ho tolik lidí najednou (!) musí udělat kvůli tak statisticky malichernýmu problému. Jasně, že to bylo zbytečně vyhrocený, ale šlo o to podezřelý propojení, odkud a kdy to vzešlo a koho se to týkalo.Víceméně je to nucení lidí k zařizování něčeho, co nikdy nepotřebovali, ale najednou bez toho nemůžou bejt volící Američani.
killerzeli
0 0
reagovat
Já jsem se asi zbláznil :o:o:D

Ještě že se takhle moc od ostatních liším tak jednou do roka a můžu si na nějaký čas odpočinout ;)
9143
Já jsem se asi zbláznil *:o**:o**:D* Ještě že se takhle moc od ostatních liším tak jednou do roka a můžu si na nějaký čas odpočinout *;)*
0 0
reagovat

Protirecenze

Nadšené výkřiky tu byly, tak já si ve stylu televizní debaty zahraji roli oponenta (i když bych ne vždy měl - jak je řečeno v Newsroom, ne všechny zprávy mají 2 strany, někdy mají 1, někdy 5) připojil i svou velmi nespokojenou recenzi.

Jakožto někdo, kdo je absolutní american politics nerd a zajímá se o to, kde je pravda, takže musí sledovat úplně všechny zdroje (fakt nedoporučuji :))) a věděl jsem jaké problémy má americké zpravodajství, jsem byl šťastný, že někdo talentovaný jako Aaron Sorkin (miluju The Social Network, Moneyball a zamiloval jsem si i Studio 60) o tom natočí seriál, který se to bude snažit změnit. Ale co jsem dostal je pravý opak, který obzvláště protože je vysílaný ve volebním roce, tak u mě ztratil jakýkoliv respekt.

Normálně by mělo být jedno, že seriál má nějaké politické přesvědčení nebo nepředkládá přesná fakta, ale u seriálu, který by chtěl propagovat hodnoty jako pravdu a odpovědnost za svá slova a za své činy, musím držet k jinému standardu. Protože seriál, který by měl opovrhovat senzacechtivost, a pak si překrucuje fakta jak se mu to zrovna hodí, vymýšlí si výroky, bere citáty mimo kontext a zamlčuje důležité souvislosti, tak si sám zaslouží být opovrhován.

Nemám v americkém politickém boji, i když jako klasický liberál bych měl fandit republikánům, kteří se ovšem doktrínami liberálního učení nikdy neřídí. Dobře to řekl profesor Russ Roberts: "Když řeknu, že chci menší vládu, tak mi odpoví 'Jo jasné, ty jsi republikán', ale nejsem, já nesnáším republikány i demokraty stejně. Obě strany se dostávají k moci, aby mohli přerozdělit peníze svým kamarádům, jen obě strany mají jiné kamarády." Ale už mi leze na nervy to neustálé kopání do republikánů, kdykoliv se najde příležitost. Mě nevadí, když se kritizují republikáni, pokud si to zaslouží a to stejné i u demokratů. Právě naopak ZOUFALE hledám nějaký americký zdroj informací, který by to dělal.

Před tím než vyjmenuji, o čem jsem v předchozích odstavcích mluvil, jen dodám, že kredibilitu člověk získá tak, že předloží argumenty druhé strany a pokud nejsou pravdivé, tak by je měl vyvrátit.

Hledal jsem jestli Santorum, kdy řekl, že by gayové neměli učit, nenašel jsem.
Ta černošská babička z posledního dílu mohla volit, jen si musela pořídit volební průkaz (u nás volíme s občankou, která na sobě má fotku a nemyslím, že zrovna naše země potlačuje kohokoliv v tomto směru), ale nikdo ji ve volbě nebránil.
Minimální mzda zabraňuje mladým lidem, bez pracovních zkušeností, aby získali práci a tím i lepší budoucnost a slyšet přirovnání k otroctví mě málem donutilo něco hodit na notebook.
Zákon Citizens United, který umožnil vznik SuperPaců a umožnil neomezený přísun peněz do politiky fungoval ve více než polovině států USA než byl uzákoněn federálně a lidé mohli přispívat politikům neomezeně již před tím, zeptejte se Obamy, kde přišel k tolika penězům na svou kampaň 2008. Ze svý kapsy to neplatil...
Jen malé množství poslanců řeklo, že nechtějí zvednout limit na zvyšování státního dluhu, ale neměli v žádném případě dostatečný počet, aby cokoliv udělali, republikáni to pouze použili na vyjednávání o snížení deficitu, což, když se na to člověk podívá z jejich pohledu, je logický krok.
Během Bushovy vlády nedošlo k téměř žádné deregulaci bankovního sektoru, takže svádět krizi na něj je stupidní (je to celkem složité, ale fakt bych rád viděl jak to někde vysvětlí a seriál, který se zabývá říkáním tvrdé pravdy mohl být dobrou příležitostí)
Klip Mitta Romneyho jak říká, že Obama zhoršil ekonomiku je také vystřižen z kontextu, poté vždy říká, že toto hospodářské zotavení je nejhorší v historii, což je pravda.

To byly jen věci, co mi uvízli v paměti, pak jsou tu ještě nezajímavé postavy vedené nesmírně otravnou Emily Mortimer, rádoby drsňákem Samem Watersonem, který vypadá, že tam zabloudil, Dev Patelem, který by asi měl být sympatický, ale asi bych raději dostal chřipku než abych s ním pracoval. Pak je tu to neustálé narážení do dveří, dělání ze svých postav hrdiny, protože dělají svou práci (což je reportáž zpráv, které jim pošle někdo jiný), "předpovídání" důležitých událostí, které se již dávno staly, ale postavy díky tomu vypadají inteligentněji, předkládání "tvrdých" faktů, které jsem věděl i jako Čech anebo ptaní se na otázky, na které "nemá nikdo odvahu se zeptat", i když jsem už na ně všechny kandidáty odpovídat viděl.

Můžete říci, že kdyby ten seriál nebyl tak populární, tak bych se takhle nerozepsal, a měli byste naprostou pravdu :) Ale prostě mě to dožralo - 88% na CSFD a 95. nejlepší seriál? Ani náhodou. A nějaké klady? Režie solidní, Jeff Daniels se celkem snaží a tm asi končím :-
9142
Nadšené výkřiky tu byly, tak já si ve stylu televizní debaty zahraji roli oponenta (i když bych ne vždy měl - jak je řečeno v Newsroom, ne všechny zprávy mají 2 strany, někdy mají 1, někdy 5) připojil i svou velmi nespokojenou recenzi. Jakožto někdo, kdo je absolutní american politics nerd a zajímá se o to, kde je pravda, takže musí sledovat úplně všechny zdroje (fakt nedoporučuji *:))*) a věděl jsem jaké problémy má americké zpravodajství, jsem byl šťastný, že někdo talentovaný jako Aaron Sorkin (miluju The Social Network, Moneyball a zamiloval jsem si i Studio 60) o tom natočí seriál, který se to bude snažit změnit. Ale co jsem dostal je pravý opak, který obzvláště protože je vysílaný ve volebním roce, tak u mě ztratil jakýkoliv respekt. Normálně by mělo být jedno, že seriál má nějaké politické přesvědčení nebo nepředkládá přesná fakta, ale u seriálu, který by chtěl propagovat hodnoty jako pravdu a odpovědnost za svá slova a za své činy, musím držet k jinému standardu. Protože seriál, který by měl opovrhovat senzacechtivost, a pak si překrucuje fakta jak se mu to zrovna hodí, vymýšlí si výroky, bere citáty mimo kontext a zamlčuje důležité souvislosti, tak si sám zaslouží být opovrhován. Nemám v americkém politickém boji, i když jako klasický liberál bych měl fandit republikánům, kteří se ovšem doktrínami liberálního učení nikdy neřídí. Dobře to řekl profesor Russ Roberts: "Když řeknu, že chci menší vládu, tak mi odpoví 'Jo jasné, ty jsi republikán', ale nejsem, já nesnáším republikány i demokraty stejně. Obě strany se dostávají k moci, aby mohli přerozdělit peníze svým kamarádům, jen obě strany mají jiné kamarády." Ale už mi leze na nervy to neustálé kopání do republikánů, kdykoliv se najde příležitost. Mě nevadí, když se kritizují republikáni, pokud si to zaslouží a to stejné i u demokratů. Právě naopak ZOUFALE hledám nějaký americký zdroj informací, který by to dělal. Před tím než vyjmenuji, o čem jsem v předchozích odstavcích mluvil, jen dodám, že kredibilitu člověk získá tak, že předloží argumenty druhé strany a pokud nejsou pravdivé, tak by je měl vyvrátit. Hledal jsem jestli Santorum, kdy řekl, že by gayové neměli učit, nenašel jsem. Ta černošská babička z posledního dílu mohla volit, jen si musela pořídit volební průkaz (u nás volíme s občankou, která na sobě má fotku a nemyslím, že zrovna naše země potlačuje kohokoliv v tomto směru), ale nikdo ji ve volbě nebránil. Minimální mzda zabraňuje mladým lidem, bez pracovních zkušeností, aby získali práci a tím i lepší budoucnost a slyšet přirovnání k otroctví mě málem donutilo něco hodit na notebook. Zákon Citizens United, který umožnil vznik SuperPaců a umožnil neomezený přísun peněz do politiky fungoval ve více než polovině států USA než byl uzákoněn federálně a lidé mohli přispívat politikům neomezeně již před tím, zeptejte se Obamy, kde přišel k tolika penězům na svou kampaň 2008. Ze svý kapsy to neplatil... Jen malé množství poslanců řeklo, že nechtějí zvednout limit na zvyšování státního dluhu, ale neměli v žádném případě dostatečný počet, aby cokoliv udělali, republikáni to pouze použili na vyjednávání o snížení deficitu, což, když se na to člověk podívá z jejich pohledu, je logický krok. Během Bushovy vlády nedošlo k téměř žádné deregulaci bankovního sektoru, takže svádět krizi na něj je stupidní (je to celkem složité, ale fakt bych rád viděl jak to někde vysvětlí a seriál, který se zabývá říkáním tvrdé pravdy mohl být dobrou příležitostí) Klip Mitta Romneyho jak říká, že Obama zhoršil ekonomiku je také vystřižen z kontextu, poté vždy říká, že toto hospodářské zotavení je nejhorší v historii, což je pravda. To byly jen věci, co mi uvízli v paměti, pak jsou tu ještě nezajímavé postavy vedené nesmírně otravnou Emily Mortimer, rádoby drsňákem Samem Watersonem, který vypadá, že tam zabloudil, Dev Patelem, který by asi měl být sympatický, ale asi bych raději dostal chřipku než abych s ním pracoval. Pak je tu to neustálé narážení do dveří, dělání ze svých postav hrdiny, protože dělají svou práci (což je reportáž zpráv, které jim pošle někdo jiný), "předpovídání" důležitých událostí, které se již dávno staly, ale postavy díky tomu vypadají inteligentněji, předkládání "tvrdých" faktů, které jsem věděl i jako Čech anebo ptaní se na otázky, na které "nemá nikdo odvahu se zeptat", i když jsem už na ně všechny kandidáty odpovídat viděl. Můžete říci, že kdyby ten seriál nebyl tak populární, tak bych se takhle nerozepsal, a měli byste naprostou pravdu *:)* Ale prostě mě to dožralo - 88% na CSFD a 95. nejlepší seriál? Ani náhodou. A nějaké klady? Režie solidní, Jeff Daniels se celkem snaží a tm asi končím *:-*
Protirecenze
0 0
reagovat
Tak jsem tomu dal na základě článku šanci a po třetím díle jsem spokojeně na palubě. Postavy se staly nečekaně brzy nečekaně sympatickými, u mě vede kromě hlavně Danielse hlavně vtipně roztržitě potrhlá Emily Mortimer a stylově staromódní Sam Waterson.
9140
Tak jsem tomu dal na základě článku šanci a po třetím díle jsem spokojeně na palubě. Postavy se staly nečekaně brzy nečekaně sympatickými, u mě vede kromě hlavně Danielse hlavně vtipně roztržitě potrhlá Emily Mortimer a stylově staromódní Sam Waterson.
0 0
reagovat
skvely serial..clovek az dufa ze take spravy niekto zacne robit realne..
9139
skvely serial..clovek az dufa ze take spravy niekto zacne robit realne..
0 0
reagovat
Súhlasím s TedGeorge, druhá polka bola na zabitie, postavy otravné, hlavne Alison Pill !!! A bohužiaľ ani posledných 5 minút záverečnej časti tomu nepomôže.

7/10
9138
Súhlasím s TedGeorge, druhá polka bola na zabitie, postavy otravné, hlavne Alison Pill !!! A bohužiaľ ani posledných 5 minút záverečnej časti tomu nepomôže. 7/10
0 0
reagovat

TedGeorge

Já jsem původně taky uvažoval nad osmičkou, ale dal jsem si to v srpnu celý znova a v jednom tahu to funguje o něco líp, než s tejdenníma pauzama. Ten vývoj vztahů je krapet čitelnější (mám čím dál tím radši Dona) a hodně potěší těsný provázání začátku a konce. Karamboly ale teda furt tragický...
9137
Já jsem původně taky uvažoval nad osmičkou, ale dal jsem si to v srpnu celý znova a v jednom tahu to funguje o něco líp, než s tejdenníma pauzama. Ten vývoj vztahů je krapet čitelnější (mám čím dál tím radši Dona) a hodně potěší těsný provázání začátku a konce. Karamboly ale teda furt tragický...
TedGeorge
0 0
reagovat
O tomhle seriálu sem toho napsal už kvanta, snad jenom dodám následující:
První půlka sezóny je mnohem lepší jak druhá. Kdyby to bylo čistě jenom o dělání zpráv, tak je to naprosto bezkonkurenční desítka. Bohužel, aby se na to v Americe někdo koukal a nezrušili to jako "příliš chytré" po pár epizodách, musí se na to naroubovat romantika a osobní problémy postav. A tady se to moc nepovedlo. Ženské postavy jsou až na výjimku v podobě Olivie Munn na zabití, postupem času je každej druhej monolog Mackenzie strašně otravnej. To stejné postava Allison Pill. Bohužel i postava Willa McAvoye se v druhé půlce čím dál častěji chytá do té narativní pasti vztahů a na dělání zpráv je čím dál míň času.

S tím co napsal Karel souhlasím. Akorát bych víc vypíchl nefungující vztahovou rovinu. To, že Sorkin neumí napsat ženské postavy (nebo zařídit kvalitní casting), se už stává pravidelností a jeho fandové si na to začínají zvykat.

Dal bych asi 8/10 za celou sezónu s tím, že to táhne dříve neviděné a parádně zpracované idealistické dělání zpráv. Na druhou sezónu se těším, ale zároveň se i trochu bojím.
9136
O tomhle seriálu sem toho napsal už kvanta, snad jenom dodám následující: První půlka sezóny je mnohem lepší jak druhá. Kdyby to bylo čistě jenom o dělání zpráv, tak je to naprosto bezkonkurenční desítka. Bohužel, aby se na to v Americe někdo koukal a nezrušili to jako "příliš chytré" po pár epizodách, musí se na to naroubovat romantika a osobní problémy postav. A tady se to moc nepovedlo. Ženské postavy jsou až na výjimku v podobě Olivie Munn na zabití, postupem času je každej druhej monolog Mackenzie strašně otravnej. To stejné postava Allison Pill. Bohužel i postava Willa McAvoye se v druhé půlce čím dál častěji chytá do té narativní pasti vztahů a na dělání zpráv je čím dál míň času. S tím co napsal Karel souhlasím. Akorát bych víc vypíchl nefungující vztahovou rovinu. To, že Sorkin neumí napsat ženské postavy (nebo zařídit kvalitní casting), se už stává pravidelností a jeho fandové si na to začínají zvykat. Dal bych asi 8/10 za celou sezónu s tím, že to táhne dříve neviděné a parádně zpracované idealistické dělání zpráv. Na druhou sezónu se těším, ale zároveň se i trochu bojím.
0 0
reagovat
Po pár dílech jasná srdcovka co vydržela až do konce sezóny. Všechny postavy jsou skrz naskrz sympatické a přirozené, humor je přesně podle mého gusta, dialogy jedna báseň a casting neuvěřitelně přesný. Já bych dal i 10/10.:+ Jen by mě zajímalo jak se na seriál dívala Tea Party, či Republikáni a jestli se oni nebo američtí voliči nad sebou zamysleli.
9135
Po pár dílech jasná srdcovka co vydržela až do konce sezóny. Všechny postavy jsou skrz naskrz sympatické a přirozené, humor je přesně podle mého gusta, dialogy jedna báseň a casting neuvěřitelně přesný. Já bych dal i 10/10.*:+* Jen by mě zajímalo jak se na seriál dívala Tea Party, či Republikáni a jestli se oni nebo američtí voliči nad sebou zamysleli.
0 0
reagovat
Blesk nikdy nezakoupen a neplánuji to, do čeho se ale po téhle recenzi chystám, je právě Newsroom - hezky jak to máme rádi maratonek na příští víkend :).
9134
Blesk nikdy nezakoupen a neplánuji to, do čeho se ale po téhle recenzi chystám, je právě Newsroom - hezky jak to máme rádi maratonek na příští víkend *:)*.
0 0
reagovat

newsroom

Diky za recenziu,je to fakt dobry serial.Uz sa tesim na dalsiu seriu.
9133
Diky za recenziu,je to fakt dobry serial.Uz sa tesim na dalsiu seriu.
newsroom
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se