Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams nejen ve vesmíru


ikona
Spooner
abrams
Režisér nových Star Wars a Star Treku nezapomíná ani na televizi. Jaké nové seriály se připravují? 

Sezóna objednávání nových seriálů pokračuje a zřejmě jen tak neskončí. V minulých dnech daly americké stanice zelenou již mnoha zajímavým projektům. Svého vlastního televizního dobrodružství se dočká Policajt z Beverly Hills, fanynky Upířích deníků se mohou začít těšit na spin-off, Hunger Games bude mít svojí televizní variaci a nový sitcom připravuje například i Will Ferrell. Tím však nabídka zvučných titulů nekončí. Do příští seriálové sezóny totiž opět promluví také tvůrce a režisér, kterého je díky předaleké galaxii teď všude plno, J. J. Abrams. Budoucí rejža Star Wars totiž na svoji milovanou televizi nehodlá zanevřít a chystá rovnou dva nové projekty a ze zvučných jmen navíc není sám. Teď už se ovšem pojďme na nové piloty, nejen ty “džejdžejovi“, podívat zblízka.

Believe – O první Abramsově novince jste se už na našem webu mohli dočíst. Seriál bude vyprávět o holce se zvláštními schopnostmi a muži, který uprchl z vězení, aby ji ochraňoval před různými bídáky. Slavný tvůrce zde navíc spojí síly s neméně talentovaným kolegou Alfonsem Cuarónem. Režisér Potomků lidí či třetího Harryho Pottera se navíc postará také o scénář. Stanice NBC měla tuto hvězdnou spolupráci na stole již dlouho, až nyní ji ovšem oficiálně schválila.

Druhý Abramsův zatím nepojmenovaný projekt pak chystá televize FOX a zavede nás do blízké budoucnosti, ve které dostane policista za parťáka vysoce vyvinutého androida. Scénář má na starosti jeden z tvůrců právě ukončené pecky Fringe, J.H. Wyman.

Doubt – Nyní už se ale dostáváme k ostatním zajímavým jménům. O nových plánech tvůrce Dr. House jste si u nás už něco málo přečíst mohli. David Shore nám tentokrát nabídne příběh bývalého poldy, jenž se rozhodne využít svých schopností a stane se právníkem. Do toho však musí bojovat ještě se svými vnitřními démony.

Killer Women – O své slovo se v příštím seriálovém slotu hlásí také hvězda Takové moderní rodinky, Sofia Vergara. Ta přichází na ABC s adaptací argentinské série, v níž budeme sledovat jedinou ženskou u Texas Rangers s níž rozhodně není rozumné si zahrávat. Známá herečka bude novinku produkovat společně s režisérem Casina Royale či Green Lanterna, Martinem Campbellem.

Undateable – A na závěr si dáme jednu komedii. Tu chystá NBC s tvůrcem Města žen, Billem Lawrencem. Jeho nový sitcom bude vyprávět o skupince přátel, jejichž život se razantně změní s příchodem jedné o mnoho sebevědomější osoby.


Těšíte se na nové projekty J. J. Abramse?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace