Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zabíječ mumií na mizině


ikona
Davies182
S jakými trably si v poslední době neochotně tyká Brendan Fraser?  

Být hollywoodskou ikonou občas není vůbec žádná legrace. Hvězda Brendana Frasera, lovce Mumií nebo obyvatele deštného pralesa v cáklém Králi džungle, poslední dobou navíc nezáří zrovna nejjasněji. Čím dál méně populární herec jednoduše stárne, a na poslední chvíli dokonce odmítá i fajn role ve slibných seriálových projektech typu Legends. Nejen tohoto rozhodnutí teď ale Fraser jistě lituje. Proč? Ozvala se totiž jeho bývalá žena. Je čas na další roční příspěvek pro hladové ratolesti!

Dobrodruh Rick ročně z peněženky vytáhne až 900.000,- dolarů, aby jeho tři synátoři mohli spokojeně vyžít. Při nedávném soudním přelíčení se však převážně komediální vyhasínající  star nechala slyšet, že si splátky nemůže dovolit. Exka Afton Smith je ovšem zcela jiného názoru, a poukazovala tak např. na fakt, že si její bývalý doma pod matrací schovává až devět milionů jako smluvně nepřiznaný profit z několika posledních Fraserových snímků - ten dále argumentoval několika svými zdravotními problémy. Trochu silné kafe, ne? Inu, soud nicméně na neměnné částce trvá. Netušíme, jak moc bude zoufalství na místě, každopádně frajer, co to kdysi v pěstním souboji zkoušel i na The Rocka, prý moc chechtáků nevydoluje ani z jeho tří budoucích filmových projektů. Nás by už jen zajímalo, zdali jel Brendan ze soudní síně naplácat na holou Winoně Ryder, na jejímž barbecue se svého času s Afton seznámil. Tak, a teď vzhůru do spekulací, jak moc si herec tyto nemilé chvíle zaslouží...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace