Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Podzimní seriálové menu


ikona
Mr. Hlad
Ang Lee, Michael Bay, J.J. Abrams nebo Alfonso Cuarón chtějí do televize. Podívejte se na pětapadesát potenciálních hitů příští sezóny 

Podzim je ještě daleko, ale v televizi pomalu začíná válka o to, jaký seriál dostane šanci u diváků zabodovat a co půjde k ledu dřív, než to vůbec někdo pořádně uvidí. Už teď víme, že Matthew McConaughey a Woody Harrelson budou řešit tajemnou vraždu v True Detective, tvůrce sci-fi Battlestar: Galactica chystá návrat k žánru s novinkou Helix a čeká nás třeba i americká verze skandinávského Mostu. Na druhou stranu stopku dostal James Gandolfini a jeho detektivka Criminal Justice.

Každopádně to opravdové rozhodování začíná teď. Ve hře je pětapadesát dramatických seriálů a o slovo se hlásí třeba i Michael Bay, Ang Lee, J.J. Abrams, Alfonso Cuarón, McG nebo Doug Liman. Najdeme tu projekty zajetých tvůrců i ambiciózních nováčků, origináln znějící premisy i seriály, u nichž už teď víme, že je fakt nechceme vidět. A ty nejméně zajímavé nebo takové, u nichž nejsou známé zásadní informace, jsme pro jistotu vynechali úplně. Ale i tak si nejspíš mezi pěti desítkami potenciálních hitů příštího podzimu nejspíš vyberete. Dejte nám vědět, na co se těšíte nejvíc.

Název: The Advocates
Kdo u toho je: David Nutter, Mandy Moore, CCH Pounder, Ben McKenzie
Kdo na tom dělá: CBS
O co půjde: Herečka/zpěvačka/takový ten známý ksicht, co vlastně nic moc nedělá Mandy Moore si zahraje právničku, která se specializuje na to, aby oběti zločinů neodešli od soudu s brekem. S tím jí pomáhá bývalý kriminálník a společně se často pohybují hodně na hraně zákona. Na starost to celé bude mít David Nutter, který režíroval třeba pár epizod Akt X nebo Hry o trůny. (Mr. Hlad)

Název: The Affair
Kdo u toho je: Hagar Levi, Sarah Treem
Kdo na tom dělá: Showtime
O co půjde: Zatím neobsazené drama bude vyprávět příběh dvou manželských párů, do jejichž životů vstoupí nevěra. Měli bychom se dozvědět, jak se s tím vyrovnávají muži i ženy. Ačkoliv to možná nezní úplně zajímavě, producent Hagar Levi je zodpovědný za původní izraelskou Terapii a Sarah Treem dělala třeba na House of Cards. A na Showtime, kde bydlí třeba Dexter, blbosti nedávají. (Mr. Hlad)

Název: The Anatomy of Violence
Kdo u toho je: Skeet Ulrich, Amber Tamblyn, Howard Gordon, Mark Pellington
Kdo na tom dělá: CBS
O co půjde: Kriminální drama o psychologovi, který se specializuje na sociopaty a vezme si do učení mladou agentku FBI. The Anatomy of Violence je jedním z nových projektů Howarda Godona, jenž produkčně dělal třeba na seriálech 24 hodin nebo Homeland. (Mr. Hlad)

Název: Backstrom
Kdo u toho je: Riann Wilson, Dennis Haysbert, Mammie Gummer, Hart Hanson
Kdo na tom dělá: CBS
O co půjde: Rainn Wilson z Kanclu si tu zahraje zkušeného policejní detektiva, který má hodně prořízlou pusu a rád říká, co si myslí, což mu občas dělá problémy. V Portlandu dostane k ruce partu podobně neobvyklých strážců zákona a my se můžeme těšit na policejní verzi Dr. House. Za projektem stojí Hart Hanson, tvůrce Sběratelů kostí. (Mr. Hlad)

 

Název: Believe
Kdo u toho je: J.J. Abrams, Alfonso Cuarón, Kyle MacLachlan, Sienna Guillory
Kdo na tom dělá: NBC
O co půjde: Moc toho zatím nevíme, ale muž, kterého propustili z vězení, má dohlížet na mladou dívku s nadlidskými schopnostmi, které se u ní ale teprve rozvíjí a nikdo neví, co od ní čekat. Režisér třetího Pottera a Potomků lidí za kamerou, J.J. Abrams jako producent a Kyle MacLachlan v hlavní roli. Sem s tím! (Mr. Hlad)

Název: Beverly Hills Cop
Kdo u toho je: Brandon T. Jackson, Kevin Pollak, Barry Sonnenfeld, Shawn Ryan
Kdo na tom dělá: CBS
O co půjde: Legendární Policajt v Beverly Hills zestárnul, a tak dostane prostor jeho syn. Brandon T. Jackson z Tropické bouře se bude pokoušet vymanit z tatíkova stínu, občas prý zaskočí i Murphyho parťák Judge Reinhold a všemu bude šéfovat Shawn Ryan, tvůrce vynikajícího policejního seriálu Shield. A o pilot se postará režisér Mužů v černém Barry Sonnenfeld. (Mr. Hlad)

 

Název: The Blacklist
Kdo u toho je: James Spader, Harry Lennix, Megan Boone
Kdo na tom dělá: NBC
O co půjde: James Spader si tu zahraje bývalého člena vojenské tajné služby, z něhož se stal nejnebezpečnější zločinec na světě. Teď se rozhodl napráskat FBI všechny své kolegy, ale má jednu podmínku. Musí mu s tím pomáhat mladá agentka, se kterou zdánlivě nemá vůbec nic společného. (Mr. Hlad)

Název: Blink
Kdo u toho je: John Benjamin Hickey, Michael Weston, Johnny Simmons
Kdo na tom dělá: CW
O co půjde: Humorné drama o chlapíkovi, který pevnou rukou šéfoval své rodině, ale po autonehodě skončil víceméně v komatu. Nemůže chodit ani mluvit, ale všechno okolo sebe slyší a vnitřním hlasem komentuje. Máme se dočkat i nějakých fantasy sekvencí. (Mr. Hlad)

Název: Bloodlines
Kdo u toho je: Jonathan Banks, KaDee Strickland, Tom Everet Scott, Peter Berg
Kdo na tom dělá: NBC
O co půjde: Režisér Bitevní lodě, Království a Vítejte v džungli chystá béčkový thriller ve stylu Kill Bill o dívce, která byla jako sirotek vychována tajuplným Číňanem k tomu, aby zabila svou vlastní matku. Na světě totiž po celé generace zuří válka dvou klanů žoldáků a zabijáků a maminka jednomu z nich šéfuje. Pokud tedy holka chce normální život, musí si ho vystřílet. (Mr. Hlad)

 

Název: Boomerang
Kdo u toho je: Felicity Huffman, Anthony LaPaglia, John Wells, Davey Holmes
Kdo na tom dělá: FOX
O co půjde: Klasické rodinné drama ozvláštněné o jeden malý detail. Táta není účetní a máma není žena v domácnosti, ale oba pracují pro vládu jako zabijáci. A podobně na tom jsou vlastně úplně všichni příbuzní. (Mr. Hlad)

Název: Buda Bridge
Kdo u toho je: Michael Mann, Mark Johnson, Michael R. Roskam
Kdo na tom dělá: HBO
O co půjde: Projekt, o kterém se vlastní ví celkem kulový. V seriálu bychom se ale každopádně měli podívat do blízké budoucnosti, v níž se střetnou brutální zločiny s neznámou vědou. No jak říkám, víme prd. Produkčně je ovšem pod touto velkou neznámou podepsaný věhlasný režisér Michael Mann, jenž si projekty vybírat rozhodně umí. (Spooner)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace