Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: The Last Ship Michaela Baye


ikona
Spooner
bay
Jak vypadá druhá ambiciózní seriálová novinka z dílny krále výbuchů? 

O nemalých seriálových plánech akčního mága Michaela Baye už jsme vás párkrát informovali. Tomu totiž jakoby nestačily přípravy na čtvrtou bitvu Transformers, ale čím dál víc se vtírá i do bedny. Trailer na jeho pirátskou novinku Black Sails jsme si už ukazovali, mysteriózní Occults zní také čím dál lépe a nyní se nám představuje i Bayova adaptace knihy Williama Brinkleyeho The Last Ship. V té se posádka bitevní lodi vrací po několikaměsíčním rádiovém klidu zpět do civilizace a nestačí se divit. Ze světa, který tak zbožňovali, toho totiž po objevení neznámého viru moc nezbylo a hrdinná posádka se tak musí snažit v tomto nehostinném světě přežít a ještě přinejlepším najít nějaký ten lék.

A podle první upoutávky to zatím vypadá ještě lépe, než Míšova pirátská novinka. Příběh zní prozatím velmi zajímavě, dočkáme se i pár povinných výbuchů a ani na herecké obsazení si nemůžeme stěžovat. Eric Dane z Chirurgů má určitě dostatek charismatu na to, aby jako kapitán velel poslední lodi na světě. Půvabnou Rhonu Mitru také vidíme vždycky rádi a Adam Baldwin z Chucka či Firefly patří mezi ty drsňáky, z nichž se nevyplatí dělat srandu. Vypadá to zkrátka zatraceně dobře a jediným negativem je proto pouze fakt, že se samotného seriálu dočkáme až příští léto. My se však těšíme už teď.

A jak se zatím líbí nový seriál Michaela Baye vám?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace