Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmová invaze pokračuje


ikona
Spooner
truman show
Jaké známé snímky se dočkají své seriálové verze? 

Seriálové vykrádání známých filmových značek se nám v televizi začíná již nebezpečně rozšiřovat a jen málokdo má z toho asi radost. Na seriálových 12 opic se v redakci moc netěšíme a současná novinka Od soumraku do úsvitu jasně dokazuje, že tyto vykrádačky opravdu nemají zatím moc co nabídnout. Tedy pokud se nejedná o zajímavě pojaté prequely typu Hannibal a Bates motel. Této nešťastně módy se navíc v bedně jen tak nezbavíme. Televizní divize studia Paramount totiž nyní dala zelenou dalším seriálovým projektům na motivy celovečerního předchůdce. O plánované moderní verzi Ducha jsme už psali, a tak se nyní podíváme na další dva plánované projekty.

Tím prvním je televizní verze drsné kriminálky Narkotika. Neprávem přehlížený snímek Joe Carnahana nás tak nejspíš opět zavede do drogového podsvětí a dostaneme tak jen další temnou detektivku, kterých nyní běží v bedně už docela dost. Scénáře a režie pilotu se ovšem ujme samotný Carnahan, takže překvapení bychom určitě dočkat mohli. Druhý plánovaný projekt však může fanoušky bolet o hodně více. Své seriálová verze se totiž dočká také velebená pecka Truman Show od Petera Weira. Hrdina Truman Burbank tak zase zjistí, že celý svůj život je hlavní postavou oblíbeného seriálu a posléze se s touto krutou skutečností bude snažit vyrovnat. Jen to tentokrát bude o něco natahovanější. Nová verze by však musela skončit v opravdu nápaditých rukou, aby se jeden z nejchytřejších filmů devadesátých let nedočkal naprosto zbytečného bratříčka. Snad budou mít stanice víc rozumu a projektu se nakonec nedočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace