Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S04E02

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Na Wikipédii je to pri popise Joffreyho dosť jasne vyspoilované.
12537
Na Wikipédii je to pri popise Joffreyho dosť jasne vyspoilované.
0 0
reagovat

trešlson

Také jako čtenář bych chtěl bez prozrazení dodat, že to není úplně jisté ani v knihách a dle mého tu jedno jméno již zaznělo. Ale vím, koho myslíš ty, a ta postava je rozhodně jedinou jistotou mezi těmi, kdo by se na vraždě mohli podílet, a mám ji také jako hlavního aktéra. A pro Daviese: neklikej na spoilery uvozené slovem "čtenář", riskuješ :)
Jinak díl super, rozhovor Oberyna s Cersei luxusní, Branova vize zničeného Trůnního sálu a draka nad Přístavištěm chytlavá, a dusno během scény Joff + Tyrion by se dalo krájet Valyrijskou ocelí.
12536
Také jako čtenář bych chtěl bez prozrazení dodat, že [spoiler]to není úplně jisté ani v knihách a dle mého tu jedno jméno již zaznělo. Ale vím, koho myslíš ty, a ta postava je rozhodně jedinou jistotou mezi těmi, kdo by se na vraždě mohli podílet, a mám ji také jako hlavního aktéra. A pro Daviese: neklikej na spoilery uvozené slovem "čtenář", riskuješ :) [/spoiler] Jinak díl super, rozhovor Oberyna s Cersei luxusní, Branova vize zničeného Trůnního sálu a draka nad Přístavištěm chytlavá, a dusno během scény Joff + Tyrion by se dalo krájet Valyrijskou ocelí.
trešlson
0 0
reagovat
Memphis
S03E08: The usurper Robb Stark. The usurper Balon Greyjoy. The usurper Joffrey Baratheon.
12535
[b]Memphis[/b] [spoiler]S03E08: The usurper Robb Stark. The usurper Balon Greyjoy. The usurper Joffrey Baratheon.[/spoiler]
0 0
reagovat

stalker0

To si už nepamatuju, můžeš upřesnit prosím? (Všechny?)
12534
To si už nepamatuju, můžeš upřesnit prosím? (Všechny?)
stalker0
0 0
reagovat
Tipuju Margaery.
12533
Tipuju Margaery.
0 0
reagovat
Davies182
"Taky dobrý, něco mi ale řiká, že takhle Západozemí nefunguje"
Aby som nespoileroval, tak len zopakujem, čo sa už stalo: Melisandra hodila do ohňa 3 pijavice a vyslovila 3 mená. Dvaja z nich sú mŕtvy ;)
12532
[b]Davies182[/b] "Taky dobrý, něco mi ale řiká, že takhle Západozemí nefunguje" [spoiler]Aby som nespoileroval, tak len zopakujem, čo sa už stalo: Melisandra hodila do ohňa 3 pijavice a vyslovila 3 mená. Dvaja z nich sú mŕtvy ;)[/spoiler]
0 0
reagovat

trešlson

Tak to sem rád, páč sem kdesi několikrát četl, že to fakt je ta babča, každopádně na spoilery odteď neklikám :D.
Reakce na youtube parádní, ale sem vyplesklej z jednoho fandovskýho pokoje, kde na stěně visely plakáty k Inception a Dark Knight :+ (osobně tu mám nad bednou jen Man of Steel, taky zarámovanej).
JInak mám nesmírnou radost, že se ty předpovědi o čtvrtý řadě zatim všecky plněj, je to jízda.
12531
Tak to sem rád, páč sem kdesi několikrát četl, že to fakt je ta [spoiler]babča[/spoiler], každopádně na spoilery odteď neklikám *:D*. Reakce na youtube parádní, ale sem vyplesklej z jednoho fandovskýho pokoje, kde na stěně visely plakáty k Inception a Dark Knight *:+* (osobně tu mám nad bednou jen Man of Steel, taky zarámovanej). JInak mám nesmírnou radost, že se ty předpovědi o čtvrtý řadě zatim všecky plněj, je to jízda.
trešlson
0 0
reagovat

Jako čtenář

Vám sice neprozradím, kdo to byl, ale řeknu Vám, že tu správné jméno ještě nezaznělo ;)
12530
Vám sice neprozradím, kdo to byl, ale řeknu Vám, že [spoiler]tu správné jméno ještě nezaznělo[/spoiler] *;)*
Jako čtenář
0 0
reagovat

Davies182

Magie si ještě užiješ. Už jen to že jedna R'hllorova oblíbená postava s sebou tahá meč světlonoš, což mě připomíná že ho měl mít s sebou u těch ohňů.

Ex-SOLDIER
Taky mě to překvapilo, sice pro děj nemá zase tak velkou úlohu, ale její výlev je zajímavej.
12529
Magie si ještě užiješ. Už jen to že jedna R'hllorova oblíbená postava s sebou tahá meč světlonoš, což mě připomíná že ho měl mít s sebou u těch ohňů. [b]Ex-SOLDIER[/b] Taky mě to překvapilo, sice pro děj nemá zase tak velkou úlohu, ale její výlev je zajímavej.
Davies182
0 0
reagovat

Arbiter

To už né, zmoh sem se jenom na "tětiva luku praská napětím" :D.
12528
To už né, zmoh sem se jenom na "tětiva luku praská napětím" *:D*.
Arbiter
0 0
reagovat

martin.pochman

Ty máš hodně bujnou fantazii:D Tohle by mě v životě nenapadlo.
12527
Ty máš hodně bujnou fantazii*:D* Tohle by mě v životě nenapadlo.
martin.pochman
0 0
reagovat
Theon Greyjoy se s novým jménem prohání s "párkem" psíků---

pun intended?:D
12526
Theon Greyjoy se s novým jménem prohání s "párkem" psíků--- pun intended?*:D*
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Taky dobrý, něco mi ale řiká, že takhle Západozemí nefunguje :D.
I když by IMO rozhodně nebylo na škodu, mít tam tak o 100% víc magie :)), hmatatelnějších Bohů apod. Ale to už bysme se blížili jinému velikánovi fantasy...
12525
Taky dobrý, něco mi ale řiká, že takhle Západozemí nefunguje *:D*. I když by IMO rozhodně nebylo na škodu, mít tam tak o 100% víc magie *:))*, hmatatelnějších Bohů apod. Ale to už bysme se blížili jinému velikánovi fantasy...
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
byla to vůle jediného a pravého boha, R'hllora, Pána Světla!
Zabít všechny uchvatitele.
12524
byla to vůle jediného a pravého boha, R'hllora, Pána Světla! Zabít všechny uchvatitele.
0 0
reagovat

Nečtenářskej tip

Tyrellovic bába 8)
12523
Tyrellovic bába *8)*
Nečtenářskej tip
0 0
reagovat
Tak jsem zvědavý, jak se to vyvrbí v budocnosti, když změnili ten turnaj a nepředstavili novou, pro někoho možná nepodstatnou postavu, ale stejně... Bude to ještě zajímavé ?)
12522
Tak jsem zvědavý, jak se to vyvrbí v budocnosti, když změnili ten turnaj a nepředstavili novou, pro někoho možná nepodstatnou postavu, ale stejně... Bude to ještě zajímavé *?)*
0 0
reagovat
Ty vole! :o Ta poslední půlhodina ... Tohle byla určitě nejlepší epizoda celého seriálu. Gleeson mi bude chybět, ten kluk je neskutečně dobrej herec. Jen jsem doufal ve větší utrpení, taková smrt pro něj byla až moc milostivá. A taky slovní přestřelka mezi Oberynem a Cersei stojí za zmínku. No nic, jdu si ten konec pustit ještě jednou.

Jo a rád bych se jako nečtenář taky zúčastnil debatování o možných podezřelých, ale raději okamžitě mizím, a už se tu neobjevím, protože to tu bude brzo plné lákavých spoilerů. :D
12521
Ty vole! *:o* Ta poslední půlhodina ... Tohle byla určitě nejlepší epizoda celého seriálu. Gleeson mi bude chybět, ten kluk je neskutečně dobrej herec. Jen jsem doufal ve větší utrpení, taková smrt pro něj byla až moc milostivá. A taky slovní přestřelka mezi Oberynem a Cersei stojí za zmínku. No nic, jdu si ten konec pustit ještě jednou. Jo a rád bych se jako nečtenář taky zúčastnil debatování o možných podezřelých, ale raději okamžitě mizím, a už se tu neobjevím, protože to tu bude brzo plné lákavých spoilerů. *:D*
0 0
reagovat
Tady je promo na další epizodu, začíná to bejt zajímavý. :)
12520
Tady je [link="https://www.youtube.com/watch?v=_XMvUQQNhnU "]promo[/link] na další epizodu, začíná to bejt zajímavý. *:)*
0 0
reagovat
Davies

To jsou takový ti, co ti přijdou první na mysl. Já jsem teda taky nečtenář a napadla mě Cersei. Asi hodně odvážný tip, ale dávalo by to i trošku smysl, proč by to chtěla udělat. Je otázka, jestli je opravdu až taková mrcha. :)
12519
Davies [spoiler] To jsou takový ti, co ti přijdou první na mysl. Já jsem teda taky nečtenář a napadla mě Cersei. Asi hodně odvážný tip, ale dávalo by to i trošku smysl, proč by to chtěla udělat. Je otázka, jestli je opravdu až taková mrcha. :) [/spoiler]
0 0
reagovat

Davies

Mám slabou vůli a přečet jsem si, kdo to byl. Jenom jsem si potvrdil svoje podezření, ale už nevim, jestli z toho Tyrion vybruslí nebo jo.

OT
Breathe Carolina? Ale na TBS se chystám taky, for old times' sake.
12518
Mám slabou vůli a přečet jsem si, kdo to byl. Jenom jsem si potvrdil svoje podezření, ale už nevim, jestli z toho Tyrion vybruslí nebo jo. [b]OT[/b] [link="http://media.giphy.com/media/LF8plQNlgYwnK/giphy.gif"]Breathe Carolina[/link]? Ale na TBS se chystám taky, for old times' sake.
Davies
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se