Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Dohazovač Heisenberg


ikona
Dr.Z
breaking badbryan cranstoncoolcosmosvideo
Umí Bryan Cranston dohazovat? Jak by vypadal Cosmos v podání kreacionistů? 

Perníkový táta udělal z Bryana Cranstona hvězdu první třídy. Lidé ho poznávají na ulici, chtějí po něm citovat slavné Heisenbergovy hlášky a dokonce ho žádají, aby za ně pozval jejich vyvolenou na maturitní ples. Stefan Montana sebral odvahu a požádal Bryana Cranstona o menší pomoc s pozvánkou na maturitní večírek.

Minulý měsíc se po mnoha letech objevil na televizních obrazovkách pořad Cosmos. Pomyslnou štafetu po jednom z největších popularizátorů vědy Carlu Saganovi převzal jeho obdivovatel Neil deGrasse Tyson. Populárně-naučný pořad přináší řadu fakt, teorií a hypotéz od vzniku vesmíru až po evoluci lidstva. Hned se začaly ozývat kritické hlasy z řad kreacionistů, kteří mají o vzniku světa trochu jiné představy. Partičce Funny or Die to nedalo a museli si z nich vystřelit.

 A na konec zase jedno video spojené s Hrou o trůny. Opět jsme přišli o jednu z důležitých postav, mnozí byli v šoku, jiní to už dávno věděli. Jedni si mnuli ruce, druzí nadávali, že jsme přišli o výbornou postavu. Tak či tak, herci si na chvilku sedli a toto úmrtí okomentovali. Mnoho slz však neukáplo. Musím snad dodávat, že pokud jste neviděli druhý díl čtvrté řady, tak byste se raději na tohle video neměli koukat?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace