Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Penny Dreadful: Pilot

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek

Perry

B)
12678
B)
Perry
0 0
reagovat
Jsou to dějově uzavřené díly, nebo je tam jedna hlavní linka a To be continue... (třeba Sleepy Hollow byla dost tímto stylem) ? Jestli do toho jít hned nebo čekat :)
12677
Jsou to dějově uzavřené díly, nebo je tam jedna hlavní linka a To be continue... (třeba Sleepy Hollow byla dost tímto stylem) ? Jestli do toho jít hned nebo čekat :)
0 0
reagovat
Pořád nevim, jestli do toho jít, Mendese mám rád, herce taky, ale podobný horory mi absolutně nic neříkaj...
12675
Pořád nevim, jestli do toho jít, Mendese mám rád, herce taky, ale podobný horory mi absolutně nic neříkaj...
0 0
reagovat

Proč je to pecka za 10/10 v deseti bodech

Vemu to časovou linií podle dojmů, které ve mě pilot vzbudil.

1. Úvodní dvou a něco minutová scéna
Nááádherně se tu pracuje s atmosférou a zvuky, ve kterých hraje prim přerývané dýchání a pocit strachu smíšeného s chladem nesoucím něco "špatného". Už tohle naznačilo, že to bude žánrová pecka, která v televizi hodně dlouho chyběla.

2. Hudba
Ten skladatel už v titulkové koláži naznačil, že Kaczmarek není jedinej Polák co zvládá skládat famózní hudbu. Výborná melodie, která po smyslném potáhnutí Evy vyskočí do skoro až orgastických výšin. I když vezmu v potaz filmovou hudbu, tak tohle je dost dobře to nejlepší, co sem za poslední rok v TV/filmové hudbě slyšel.

3. Timothy Dalton
Tohle je (aspoň pro mě) velkej comeback. Jeho charisma tu vyloženě pryští z obrazovky a já mám za ex-James Bonda velkou radost.

4. Herci všeobecně
Efka Greenová je nádherná ženská, která tu ale nebude stavět kozové hradby. Bude tu hrát první ligu a její záhadnost a jakási nepřístupnost přidává seriálu na atraktivitě. Hartnett imho neměl od 30 dní dlouhý noci pořádnou roli a tady ukazuje, že horory mu prostě sedí. Ten jeho vyděšenej kukuč psa, kterej nedostal už dva dny žrádlo a nechápe, proč je na něj ten svět tak zlej, se sem hodí jako prdel na hrnec. Výbornej castingovej tah.

5. Akce
Jop, je povedená. Už první setkání s nemrtvými a práce hladového psa s pistolemi jasně naznačuje, že to nebude jenom o atmosféře, ale i o povedené akci. Jen houšť !

6. Atmosféra č. 2
Timothy Dalton se vrací do svého zlověstného a opuštěného sídla. Venku zuří vichřice, blesky osvětlují nebe a on se chystá ulehnout. Když v tom... Nádherná dvouminutová scéna na jeden záběr, která jasně ukazuje koule "pořadatelů" této události.

7. Výprava
Tady nebudu vůbec originální. Výprava je naprosto famózní a Showtime si na tenhle seriál musel vzít minimálně 3 hypotéky. Hranice mezi televizí a filmem nadobro padly, tohle vypadá jako drahej celovečerák.

8. Tajemství, krucifix, pavouci
Mám pocit, že nic nevím, a čeká nás nejedno překvapení. Pavoučkem pod krucifixem počínaje, tajemnou dcerou Daltona konče. Chci vidět a vědět víc. A chci to hned... Nemyslím si, že tohle bude jenom o nemrtvých. There is more than meets the eye

9. Tempo
Ten film (pardón, seriálovej díl) ani ke konci nepolevuje a nastoluje další a další otázky. Ani na vteřinku to nenudí. Jaká to příjemná změna po roztahaném Game of Thrones, kde nudu a absenci děje všichni omlouvají jako tvůrčí záměr...

10. My name is...
Závěrečná věta podbravená kongeniální hudbou už jenom podtrhuje moje vysvědčení. Očekávám televizní událost sezóny a neskutečně se těším na další díly. Těch šikovnejch hororvejch řemeslníků je tam venku hodně, takže očekávám trumfnutí Bayony...
12674
Vemu to časovou linií podle dojmů, které ve mě pilot vzbudil. [b]1. Úvodní dvou a něco minutová scéna[/b] Nááádherně se tu pracuje s atmosférou a zvuky, ve kterých hraje prim přerývané dýchání a pocit strachu smíšeného s chladem nesoucím něco "špatného". Už tohle naznačilo, že to bude žánrová pecka, která v televizi hodně dlouho chyběla. [b]2. Hudba[/b] Ten skladatel už v titulkové koláži naznačil, že Kaczmarek není jedinej Polák co zvládá skládat famózní hudbu. Výborná melodie, která po smyslném potáhnutí Evy vyskočí do skoro až orgastických výšin. I když vezmu v potaz filmovou hudbu, tak tohle je dost dobře to nejlepší, co sem za poslední rok v TV/filmové hudbě slyšel. [b]3. Timothy Dalton[/b] Tohle je (aspoň pro mě) velkej comeback. Jeho charisma tu vyloženě pryští z obrazovky a já mám za ex-James Bonda velkou radost. [b]4. Herci všeobecně[/b] Efka Greenová je nádherná ženská, která tu ale nebude stavět kozové hradby. Bude tu hrát první ligu a její záhadnost a jakási nepřístupnost přidává seriálu na atraktivitě. Hartnett imho neměl od 30 dní dlouhý noci pořádnou roli a tady ukazuje, že horory mu prostě sedí. Ten jeho vyděšenej kukuč psa, kterej nedostal už dva dny žrádlo a nechápe, proč je na něj ten svět tak zlej, se sem hodí jako prdel na hrnec. Výbornej castingovej tah. [b]5. Akce[/b] Jop, je povedená. Už první setkání s nemrtvými a práce hladového psa s pistolemi jasně naznačuje, že to nebude jenom o atmosféře, ale i o povedené akci. Jen houšť ! [b]6. Atmosféra č. 2[/b] Timothy Dalton se vrací do svého zlověstného a opuštěného sídla. Venku zuří vichřice, blesky osvětlují nebe a on se chystá ulehnout. Když v tom... Nádherná dvouminutová scéna na jeden záběr, která jasně ukazuje koule "pořadatelů" této události. [b]7. Výprava[/b] Tady nebudu vůbec originální. Výprava je naprosto famózní a Showtime si na tenhle seriál musel vzít minimálně 3 hypotéky. Hranice mezi televizí a filmem nadobro padly, tohle vypadá jako drahej celovečerák. [b]8. Tajemství, krucifix, pavouci[/b] Mám pocit, že nic nevím, a čeká nás nejedno překvapení. Pavoučkem pod krucifixem počínaje, tajemnou dcerou Daltona konče. Chci vidět a vědět víc. A chci to hned... Nemyslím si, že tohle bude jenom o nemrtvých. There is more than meets the eye [b]9. Tempo[/b] Ten film (pardón, seriálovej díl) ani ke konci nepolevuje a nastoluje další a další otázky. Ani na vteřinku to nenudí. Jaká to příjemná změna po roztahaném Game of Thrones, kde nudu a absenci děje všichni omlouvají jako tvůrčí záměr... [b]10. My name is...[/b] Závěrečná věta podbravená kongeniální hudbou už jenom podtrhuje moje vysvědčení. Očekávám televizní událost sezóny a neskutečně se těším na další díly. Těch šikovnejch hororvejch řemeslníků je tam venku hodně, takže očekávám trumfnutí Bayony...
Proč je to pecka za 10/10 v deseti bodech
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se