Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme True Detective?


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Který slavný režisér by se mohl ujmout druhé řady kriminální pecky? 

Spekulací o hercích už bylo dost, dneska jsou na řadě režiséři. Talentovaný Nic Pizzolato sice stále pilně pracuje na scénáři druhé řady opěvované kriminálky True Detective a o samotném ději tak samozřejmě nevíme prakticky nic. To však fanouškům a internetovým serverům nebrání ve všemožných spekulacích čítající například vybájenou účast Brada Pitta či Jessicy Chastain. Mnohem dříve, než ostře sledovaného obsazení se ale dočkáme nových jmen za kamerou. Režisérská židlička totiž po odchodu Cary Fukunagy zeje prázdnotou a opěvovaný scénárista by ho rád nahradil hned několika zvučnými jmény. A o první režisérovi už možná začíná být jasno.

Prvním mužem za kamerou by se totiž mohl stát filmový veterán William Friedkin, tvůrce klasik Francouzská spojka a Vymítač ďábla. Možnou účast na projektu pak nepřímo potvrdil také sám Friedkin v jednom z rozhovorů v samotných Karlových Varech, kde si převezme Křišťálový glóbus za svůj přínos světové kinematografii. Jeden z novinářů se ho totiž ze zvědavosti zeptal, zda by o natáčení druhé řady Friedkinova oblíbeného seriálu vůbec uvažoval. Filmová persóna však překvapivě kontrovala tím, že o této nabídce již opravdu vážně uvažuje. Dokonce se prý setkal i se samotným Pizzolatem, s nímž si dle všeho padli do noty a o možné spolupráci skutečně jednali. Friedkin pak dodává, že se mu prozatím líbí směřování druhé řady, která by dle všeho měla být naprosto odlišná od té první. Ano, stále sice není ruka v rukávě a nikdo neví, o kolika dalších režisérech Pizzolato společně s HBO uvažuje. Už jenom fakt, že tvůrce hororové klasiky ví i něco málo o utajovaném ději naznačuje, že zde by vše mohlo být na dobré cestě. Šlo by rozhodně o proklatě zajímavou a nadějnou volbu, jelikož slavný režisér ani na stará kolena neztratil nic ze svých kvalit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace