Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Jak se hledá matka Jona Snowa


ikona
Dr.Z
coolfuturamagame of throneshra o trůnyjon snowseriályvidea
Znáte mámu Jona Snowa? A co byste řekli Futuramě ve 3D? 

Jedna otázka pro fandy Hry o trůny. Kdo je matkou Jona Snowa? Nevíte? Není divu. Tenhle detail nám George R. R. Martin ve svých bichlích ještě nestihl sdělit, ale to samozřejmě nezabrání některým věrným fanouškům, aby nerozjeli pořádné vyšetřování. Náznaků je v knihách opravdu hodně a pozorní čtenáři tak jistě už tuší, kdo Jona na svět přivedl. Pokud vám však tahle informace náhodou unikla a zajímalo by vás, na koho bookmakeři ze Západozemí sází nejvíce, podívejte se na video. Je to pomalu jak hodina dějepisu.

A abychom zase neskončili jen u Hry o trůny, máme tady ještě jedno video. Futurama sice už skončila před nějakým tím pátkem, ale díky kultovnímu statusu je o ní stále zájem. A zájem je o ní dokonce tak veliký, že někdo si dal tu práci a celý New New York, tak jak ho vidíme v úvodní znělce, ho vyrenderoval ve 3D. No, já vám nevím, ale já bych si takovou verzi Futuramy nechal líbit.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace