Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Přátelé a politej Homer


ikona
Dr.Z
breaking badbryan cranstoncoolpřátelésimpsonovividea
Homerova Ice Bucket Challenge, setkání Přátel a recap Breaking Bad. 

Už je to nějaký ten pátek, co skončilo Breaking Bad. Určitě se najde ještě dost lidí, kteří to neviděli, případně jsou tu pak lidé, kteří by se na to rádi znovu podívali, ale prostě na to nemají čas. Věděli jste, že se na celý Breaking Bad můžete podívat ve dvou hodinovém sestřihu? A ke všem už je na Youtube od loňského roku. Pěkně udělané video vystihující to nejpodstatnější z Perníkové táty poslouží jako skvělý způsob, jak si zrekapitulovat celý příběh Waltera Whitea.

Ještě delší doba uplynula od konce Přátel, ale to neznamená, že si je také nemůžeme trochu připomenout. A vděčíme za to Jimmy Kimmelovi. Ten ve své talk show zpovídal Jennifer Aniston a na závěr měl pro ní menší překvapení. Ta překvapení byla rovnou dvě. Nejprve ji donutil sehrát jeho vysněnou scénku a poté si na pomoc pozval pár další starých známých. Takováhle setkání vždycky potěší, i když tohle konkrétně šlo klidně udělat lépe. Každopádně to ve mně opět vyvolalo myšlenky na nějaké pokračování Přátel. Však ono to jednou přijde.

Ice Bucket Challenge snad už nemusím nikomu představovat – pokud jste tedy posledních pár týdnů nežili v jeskyni. Kýbl ledový vody si na hlavu vylil už kde kdo, někdo se tuhle výzvu snažil trochu oživit, ostatní už byli méně kreativní. Na to ale ve výsledku nezáleží. Důležité je, že se vybralo už dost peněz na dobrou věc. Myslím, že teď už máte posledních pár dnů, kdy můžete tuhle výzvu přijmout, než to každého zase přestane zajímat. Každopádně jedna z posledních velkých celebrit, která se rozhodla vylít si na hlavu kyblík, je Homer Simpson. A jak se mu to povedlo, se můžete přesvědčit ve videu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace