Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: NBC


ikona
do_Od
nbcseriály
Jak moc špatně na tom je NBC? Podívejte se sami. Samozřejmě pouze na vlastní nebezpečí. 

NBC vyhořelo. To už jsme si řekli před pár dny tady. O to víc nás ale bolí pohled na jejich nadcházející novinky. Ty totiž nejen, že tragicky zní už na papíře, ony i tragicky vypadají. No, posuďte sami, já na to znova nemám sílu.

Chicago Med – Chicago je určitě zajímavé město, rád bych ho někdy navštívil a třeba tam i pár dní pobyl. Vážně je ale nutné postavit na něm celý seriálový konglomerát? Někdo si zjevně myslí, že ano – po hasičích a poldech tudíž přichází medici. Příští rok jsou tu učitelé a podzim 2017 popeláři.

 

Coach – Z prstu vycucané pokračování kdysi úspěšné komedie o kouči amerického fotbalu, který se vrací z důchodu, aby vytáhl NBC.. pardon, svého syna – mladého kouče - z bryndy.

 

Crowded – Mike a Martina se po dvaceti letech rodičovství těší na zasloužený odpočinek. Plány jim ale překazí nečekaný návrat jejich dvou dospělých dcer domů. A aby toho nebylo málo, přistanou jim na krku rovnou i Mikovi rodiče. Že by tady někdo zaspal dobu?

 

Game of Silence – Úspěšný právník se po letech setkává s dávno zapomenutými kamarády z dětství poté, co se jejich temné tajemství začne drát na povrch.

 

Heartbreaker – Podle skutečných událostí, tohle nové nemocniční drama bude sledovat osudy Alex Panttierové (Melissa George), světově proslulé doktorky, kterak bude využívat nejmodernějších operačních metod, aby zachraňovala své pacienty.

Heroes Reborn – Hrdinové, slavné televizní dílo z roku 2006, se vrací. Seriál pracuje s naprosto neokoukaným námětem, je totiž založený na obyčejných lidech, kteří obdrží nějakou superschopnost! Jestliže vám tohle nic neříká, podívejte se níže na teaser. Je doslova všeříkající.

Hot and Bothered – Baví vás telenovely? Tak počkejte, až zjistíte, že tahle novinka bude telenovelou v pozadí telenovely. A protože scénář bohužel nepíše Christopher Nolan, jediné, co vás tak může ke sledování tohoto seriálu nalákat, je navracející se televizní star Eva Longoria. Myslel jsem si to.

 

People Are Talking – Nový sitcom, ve kterém dva sousední páry budou společně analyzovat život a vše, co se k němu váže.

The Player – Thriller z prostředí Las Vegas, ve kterém skupina lidí sází na zločiny. Těm se bude pokoušet zabraňovat bývalý vojenský expert a agent, Alex Kane, jehož žena byla zavražděna a on se ji bude snažit pomstít. Zároveň jde o návrat Wesleyho Snipese, pokud nepočítáme štěk ve třetích Expendables.

Shades of Blue – Drama o policejní detektivce, která je zároveň i svobodnou matkou. Ta je součástí zkorumpované a velmi úzce spojené jednotky. Ve chvíli, kdy ji však FBI zajme a donutí donášet nejen na své kolegy ale dokonce i vlastního bratra, musí začít balancovat na velmi tenké hraně zákona. V hlavní roli TA Jennifer Lopez.

 

Superstore – Sitcom o partě různorodých lidí pracujících v supermarketu. Jistojistě se bude jednat o pokus vytvořit další Office či Parks and Recreation.

 

You, Me and the End of the World – Když se v novinách objeví zpráva, že k Zemi míří kometa, která znamená konec světa, skupina těch nejprapodivnějších lidí na světě se rozhodne vydat se na cestu do Anglie, kde se schovají uvnitř hluboko postaveného bunkru, aby zde přečkaly blížící se apokalypsu.

The Blindspot – A jsme u poslední novinky a zároveň pravděpodobně té nejzajímavější. Pod nedávným trailerem se už vedla mírná diskuze na téma jak lákavě celý projekt vypadá, nám se však stále líbí. Pokud chcete vědět víc, zamiřte sem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace