Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S05E09

příspěvky 81 - 97 Napsat příspěvek

Sarger

Měla, pokud vím, ale co jsem slyšel naposledy, tak v seriálu vůbec nebude. Ale zase v tom tolik nechodím.
16357
Měla, pokud vím, ale co jsem slyšel naposledy, tak v seriálu vůbec nebude. Ale zase v tom tolik nechodím.
Sarger
0 0
reagovat
Nemala sa v tejto sérke objaviť aj resurectnutá mama Starková, či ako to niekto spomínal?
16355
Nemala sa v tejto sérke objaviť aj [spoiler] resurectnutá mama Starková, či [/spoiler] ako to niekto spomínal?
0 0
reagovat

Axis

Tak to jsem asi se Stannisem skončil už i v knize :D
16354
Tak to jsem asi se Stannisem skončil už i v knize :D
Axis
0 0
reagovat

Axis

Tak v tom případě nechápu ani Martina :D
16352
Tak v tom případě nechápu ani Martina *:D*
Axis
0 0
reagovat

do_Od

Cersei a cliffhanger
Cliffhanger na konci není ani tak v lince Cersei, jako spíš celkově v King's Landing - byl to úplný epilog posledních knih. Bez toho abych prozrazoval něco, co ještě nevíš, tak Walk of shame je jenom první trest, Cersei mimo to čeká ještě soud. Králem je stále Tommen, s tím že regentem je místo Cersei strýc Kevan, ten už se mimo záběr v seriálu stihnul vrátit na místo do rady, takže tady je situace stejná. A do toho právě přijde ten hlavní zvrat. + co se týče Lannisterských cliffhangerů, tak Jaime je v knize v úplně jiné situaci a v jiné části světa, a tam nás teda Martin napíná opravdu dost.
16351
[b]Cersei a cliffhanger[/b] [spoiler]Cliffhanger na konci není ani tak v lince Cersei, jako spíš celkově v King's Landing - byl to úplný epilog posledních knih. Bez toho abych prozrazoval něco, co ještě nevíš, tak Walk of shame je jenom první trest, Cersei mimo to čeká ještě soud. Králem je stále Tommen, s tím že regentem je místo Cersei strýc Kevan, ten už se mimo záběr v seriálu stihnul vrátit na místo do rady, takže tady je situace stejná. A do toho právě přijde ten hlavní zvrat. + co se týče Lannisterských cliffhangerů, tak Jaime je v knize v úplně jiné situaci a v jiné části světa, a tam nás teda Martin napíná opravdu dost.[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat

earthworm

BTW tohle bych úplně neházel na scénáristy. Viz info od EXe:

Tak podle inside episode to byl Georgeův nápad s táborákem.

16350
BTW tohle bych úplně neházel na scénáristy. Viz info od [b]EXe[/b]: Tak podle inside episode to byl Georgeův nápad s táborákem.
earthworm
0 0
reagovat
Doufám že v další knize neudělá podobnou sračku.
16349
Doufám že v další knize neudělá podobnou sračku.
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Už je to pár let, co jsem měl knihy v ruce, tak máš asi pravdu. Každopádně tohle tvůrci show přehnali úplně zbytečně
16348
Už je to pár let, co jsem měl knihy v ruce, tak máš asi pravdu. Každopádně tohle tvůrci show přehnali úplně zbytečně
DarkrayCZ
0 0
reagovat

earthworm

Právě že v knize je sympatičtější. V knize například nechtěl upálit Robertova bastarda Edrika Bouři (V seriálu chtěl upálit Gendryho který tam byl jako bastard místo Edrika)
16347
Právě že v knize je sympatičtější. V knize například nechtěl upálit Robertova bastarda Edrika Bouři (V seriálu chtěl upálit Gendryho který tam byl jako bastard místo Edrika)
earthworm
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Přesně s tím jsem dneska přišel sem do diskuze, prostě tomu nerozumim.
Stannis je sice odhodlanej, ale rozhodně ne tolik. IMHO je v knize ještě o trochu nesympatičtější, ale tohle by nikdy neudělal. Hlavně nechápu proč z něj tuhle sérii celou dobu tvořili takovýho frajera, když to pak stejně takhle zabijou.
Škoda, akorát jsem naskočil k týmu Stannis the mannis, a hned ho zas opustim.

Jinak v Meereenu se nám vytvořila dost zábavná čtveřice, moc se těšim co z toho vyleze. A jsem rád, že mi vyšla předpověď ohledně Tyriona jako náhradníka Barristana.
16345
Přesně s tím jsem dneska přišel sem do diskuze, prostě tomu nerozumim. Stannis je sice odhodlanej, ale rozhodně ne tolik. IMHO je v knize ještě o trochu nesympatičtější, ale tohle by nikdy neudělal. Hlavně nechápu proč z něj tuhle sérii celou dobu tvořili takovýho frajera, když to pak stejně takhle zabijou. Škoda, akorát jsem naskočil k týmu Stannis the mannis, a hned ho zas opustim. Jinak v Meereenu se nám vytvořila dost zábavná čtveřice, moc se těšim co z toho vyleze. A jsem rád, že mi vyšla předpověď ohledně Tyriona jako náhradníka Barristana.
DarkrayCZ
0 0
reagovat

5x9

naprosto epický ! tohle je totální obžerství ! a upřimně nějaká kontroverze není na škodu.
Amíci jsou zk*rvení pokrytci, ale v minulosti už víme že v tomhle světe nemá nikdo nic jistýho. Ale Stanisovi a té kněžce opravdu přeju krutou a bolestivou smrt. Pořád jsem doufal že jí ta její matka zachrání a obětuje se za svou dceru , ale ten její nářek to byl masakr. Horší jak Ramseyho znásilnění Sansy
a ten závěr ! TEN ZÁVĚR !!!! Chandlerovské "Ach můj bože" .....

příští pondělí opět budíček v 04:30 :-)

a 9 díl rozhodně není meh. Ale je fakt že Noční král byl fakt hodně velký WOW. Tady to bylo spíš HELL YEAH !

A osobně jsem za tenhle seriál moc rád. Konečně draci !!! Po tom jak zprznili Eragona je tohle absolutní balzám :+
16344
naprosto epický ! tohle je totální obžerství ! a upřimně nějaká kontroverze není na škodu. Amíci jsou zk*rvení pokrytci, ale v minulosti už víme že v tomhle světe nemá nikdo nic jistýho. Ale Stanisovi a té kněžce opravdu přeju krutou a bolestivou smrt. Pořád jsem doufal že [spoiler]jí ta její matka zachrání a obětuje se za svou dceru , ale ten její nářek to byl masakr. Horší jak Ramseyho znásilnění Sansy[/spoiler] a ten závěr ! TEN ZÁVĚR !!!! Chandlerovské "Ach můj bože" ..... příští pondělí opět budíček v 04:30 :-) a 9 díl rozhodně není meh. Ale je fakt že Noční král byl fakt hodně velký WOW. Tady to bylo spíš HELL YEAH ! A osobně jsem za tenhle seriál moc rád. Konečně draci !!! Po tom jak zprznili Eragona je tohle absolutní balzám *:+*
5x9
0 0
reagovat
Těch nadpozemských věcí, na které všichni čekají je imho celkem dost, proto je škoda, že žádná z nich nepřišla už v téhle epizodě.

Příklad: Arya a její posunutí se někam, ať už dál nebo blíž jejímu cíli. Nebo alespoň proces se Cersei. Místo toho, ve chvíli, kdy jsem byl v očekávání nějaké další dějové gradace, která by to ještě zvedla o kus vejš, dostal jsem další "ticho před bouří." Finále tak musí mít buď dvě hodiny nebo tam zase plno věcí nebude a tentokrát mám pocit, že by mi čekání na další sezónu mohlo vážně přivodit infarkt.

Ad Stannis lehce jsem se vyspoileroval a jestli zařve, líto mi to nebude ale s tím, jak razantně ho a další věci z knížek tvůrci překopali, bych se už ničemu nedivil

Ad Dany - tady nemám vůbec ponětí. Fakt nemám páru kam tohle povede dál. Draka jsem čekal, už bych ale imho vypustil i ty dva další, to proklaté město kompletně vypálil a společně s Tyrionem a Daariem odletěl do Westerosu. Nothing to do here.

Ad Cersei soud, rozsudek i trest tedy hádám příjde v další epizodě, načež by měl přijít walk of shame a pak??? víc jsem nehledal a mám pocit, že mi tady něco razantního schází, protože mi to jako příliš velkej cliffhanger nepříjde

Ad Jon ten je jasnej. nechtěně jsem si to taktéž vyspoileroval ale i kdybych to neudělal, ty pohledy od jeho kamarádů v Castle Black jsou víc, než jasné. Kuch, kuch, kuch. Snad z toho ale vyvázne relativně živej.

Zbytky jako Ramsay, Theon, Sansa, linka v Dorne atd. prostě budou muset ostrouhat do příští řady, nevidím tu pro ně žádné místo ve finále :'(

A teď mi prosím napiště, jak moc jsem vedle a že to všechno bude jinak. Protože jinak mě The Mother's Mercy prostě nechává spíš chladným.
16343
Těch nadpozemských věcí, na které všichni čekají je imho celkem dost, proto je škoda, že žádná z nich nepřišla už v téhle epizodě. Příklad: [spoiler]Arya a její posunutí se někam, ať už dál nebo blíž jejímu cíli. Nebo alespoň proces se Cersei.[/spoiler] Místo toho, ve chvíli, kdy jsem byl v očekávání nějaké další dějové gradace, která by to ještě zvedla o kus vejš, dostal jsem další "ticho před bouří." Finále tak musí mít buď dvě hodiny nebo tam zase plno věcí nebude a tentokrát mám pocit, že by mi čekání na další sezónu mohlo vážně přivodit infarkt. Ad Stannis [spoiler]lehce jsem se vyspoileroval a jestli zařve, líto mi to nebude ale s tím, jak razantně ho a další věci z knížek tvůrci překopali, bych se už ničemu nedivil[/spoiler] Ad Dany - tady nemám vůbec ponětí. Fakt nemám páru kam tohle povede dál. [spoiler]Draka jsem čekal, už bych ale imho vypustil i ty dva další, to proklaté město kompletně vypálil a společně s Tyrionem a Daariem odletěl do Westerosu. Nothing to do here.[/spoiler] Ad Cersei [spoiler]soud, rozsudek i trest tedy hádám příjde v další epizodě, načež by měl přijít walk of shame a pak??? víc jsem nehledal a mám pocit, že mi tady něco razantního schází, protože mi to jako příliš velkej cliffhanger nepříjde[/spoiler] Ad Jon [spoiler]ten je jasnej. nechtěně jsem si to taktéž vyspoileroval ale i kdybych to neudělal, ty pohledy od jeho kamarádů v Castle Black jsou víc, než jasné. Kuch, kuch, kuch. Snad z toho ale vyvázne relativně živej.[/spoiler] Zbytky jako Ramsay, Theon, Sansa, linka v Dorne atd. prostě budou muset ostrouhat do příští řady, nevidím tu pro ně žádné místo ve finále :'( A teď mi prosím napiště, jak moc jsem vedle a že to všechno bude jinak. Protože jinak mě The Mother's Mercy prostě nechává spíš chladným.
0 0
reagovat
Nezdá se vám že ze Stannise dělaj většího čur*ka než je v knize?
16342
Nezdá se vám že ze Stannise dělaj většího čur*ka než je v knize?
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Obrázek hezkej, jenže je za ním asi 200 stránek. ;)
16341
Obrázek hezkej, jenže je za ním asi 200 stránek. *;)*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Axis

16340
[link="http://data3.whicdn.com/images/118488512/large.jpg"]Ad Daenerys[/link]*8)*
Axis
0 0
reagovat
Takže jedna třetina mého tipu vyšla (musím si to fouknout i sem 8) ) Výjdou i ty ostatní nu, kdo ví...

Od finále čekám mimo jiné "dvě" nadpozemské věci. A doufám v příchody, velké příchody, jež nám budou náplastí na to co nás čeká a nemine.

Malinko zklamu autora recapu ale Stannis s velkou určitostí nebude mít další dvě knihy.

Pokud půjde linka Daenerys v šlépějích knih, tak z toho nemám moc velkou radost.
Ale jsem rád za Bronna a jsem rád za Jaimeho. Nechci to zakřiknout, ale tady se nám něco rýsuje pod šatstvem ;)
16339
Takže jedna třetina mého tipu vyšla (musím si to fouknout i sem *8)* ) Výjdou i ty ostatní nu, kdo ví... Od finále čekám mimo jiné [b]"dvě"[/b] nadpozemské věci. A doufám v příchody, velké příchody, jež nám budou náplastí na to co nás čeká a nemine. [spoiler]Malinko zklamu autora recapu ale Stannis s velkou určitostí nebude mít další dvě knihy. [/spoiler] Pokud půjde linka Daenerys v šlépějích knih, tak z toho nemám moc velkou radost. Ale jsem rád za Bronna a jsem rád za Jaimeho. Nechci to zakřiknout, ale tady se nám něco rýsuje pod šatstvem *;)*
0 0
reagovat
Od finále čekám nadpozemské věci.:+

Jinak jsem zvědavý na Aryu, jestli se zbaví cíle, jaký dostala za úkol, zbaví se cíle z minulosti nebo se jich zbaví obou.

A Daenerys (a někdo další) skončí stejně jako v knize, takže za mě huzzah!:+
16338
Od finále čekám nadpozemské věci.*:+* Jinak jsem zvědavý na Aryu, jestli se zbaví cíle, jaký dostala za úkol, zbaví se cíle z minulosti nebo se jich zbaví obou. A Daenerys (a někdo další) skončí stejně jako v knize, takže za mě huzzah!*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se