Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow a Flash fasují parťačku


ikona
Spooner
arrowflashlegends
Seriálové DC univerzum vyfasuje další sólo superhrdinku. 

Začíná už toho být trošku moc. Když před rokem vyfasoval úspěšný Arrow comicsový spin-off v podobě svižného Flashe, zdálo se to ještě jako dobrý nápad. Jenže stanice CW a tvůrci obou seriálů v čele s Gregem Berlantim jakoby se díky ohromnému úspěchu svých dvou comicsáren zcela utrhli ze řetězu a chtěli popularit nastaveného televizního DC univerza vytěžit až na dřeň. A možná začínají pomalu přecházet i za únosnou mez. Již za pár měsíců nás proto čeká další spin-off v podobě týmovky Legends of Tomorrow. V ní se sejdou oblíbené vedlejší postavy od obou hrdinů, od klaďasů až po záporáky či údajně zesnulé charaktery, aby cestovaly časem a nakopaly zadek nebezpečné hrozbě. Zní to zkrátka malinko přeplácaně a i přes slušný trailer to je docela velký risk. Jenže tvůrci projektu docela věří. Novinka totiž ještě ani neměla premiéru a už se začíná pracovat na jejím…ehm, spin-offu.

Na CW se totiž údajně začíná kutit seriál k superhrdince Hawkgirl. Ta by nám měla přiblížit příběh mladé Kendra Saunders, jež zjistí, že je reinkarnací prastaré bojovnice, která staletí bojovala v silách dobra. Hlavní hrdinka tak přijme své pradávné já a stane se okřídlenou a mocnou strážkyní spravedlnosti. V comicsové historii se navíc jedná o jednu z prvních ženských superhrdinek. Na televizní obrazovce ji pak uvidíme právě po boku Atoma a spol. v chystané týmovce, kde si ji zahraje nepříliš známá Ciara Renée, jež už se mihla i v nedávném finále Flashe. O čem přesně by její plánovaná sólovka měla být, samozřejmě ještě není známo. Celý projekt je totiž ještě v rané fázi. Spekuluje se však, že by se mělo jednat o prequel k Legends of Tomorrow, kde by se postava seznamovala se svými schopnosti. Ostatně, je to logické. Pokud chce být totiž vedle Atoma, White Canary či Firestorma něco platná, měla už by se umět trošku ohánět. I přesto mi ovšem snaha přispěchat co nejdříve s dalším seriálem přijde zcela zbytečná. Opravdu potřebujeme tak brzy spin-off od seriálu, jenž byl spin-offem dalšího spin-offu?  Touto rychlostí se bude stanice CW již brzy definitivně přejmenovat na DC TV. Otázkou navíc zůstává, jestli má tato superhrdinka vůbec šanci u diváků uspět. Ale třeba nás zase Berlanti a spol. zase příjemně překvapí. Já osobně však začínám být z jejich neustálého ždímání DC značek malinko unaven.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace