Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o Trůny v Bílém domě


ikona
Davies182
thronestruny
Barack Obama si na konci 5. řady GoT prožil těžký divácký šok. A rozhodl se konfrontovat tvůrce!  

Asi vás teď hrozně moc překvapíme, ale lidé po celém světě se kupodivu strašně rádi dívají na napínavé televizní seriály. No fakt. Patříme k nim tudíž nejen my, ale i představitelé smrtelně nebezpečného Heisenberga, věčné bojovnice Katniss anebo třeba i středozemský Frodo Pytlík. Protože kdo normální by neulítával na strhujících dramatických příbězích na pokračování? Bedna je holt život. O tom, že se na ni pravidelně dívá také Barack Obama, jsme již na TVZone kdysi psali. A přesně tenhle starší článek se dnes dočkal vskutku úsměvného pokračování.

Na v posledních dnech často skloňovaném Comic Conu se ukázalo, že je prezident Spojených států amerických vášnivým fandou epické Hry o trůny. Jeden z westeroských tvůrců, David Nutter, se zde totiž s novináři podělil o poměrně zajímavou historku. Posuďte sami: "Ano, vážně jsem se před třemi týdny náhodou ocitl v jeho [Obama] společnosti. Najednou se ke mně otočil, dal mi ruku na rameno a říká mi: 'Nezabili jste doopravdy Jona Snowa, že ne?' No a vy byste snad lhali prezidentovi? Odpověděl jsem mu, že je mrtvější než mrtvý." Tak. A máme to. Všechny drby o Haringtonově návratu jsou konečně passé!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace