Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chandler v prezidentské rodině


ikona
Spooner
friendsperrypřátelé
Hvězda Přátel po delší době opouští komediální vody a po delší době se vrací k dramatickým rolím. Máme se nač těšit? 

Herec Matthew Perry už dlouhá léta patří mezi velké hollywoodské smolaře a v současnosti je na tom snad ještě hůře, než v uplynulých letech. Zatímco David Schwimmer aktuálně válí ve velebené novince American Crime Story a Matt LeBlanc je díky novému Top Gearu a několika seriálům téměř na roztrhání, bývalý Chandler má momentálně na kontě jen průserový sitcom The Odd Couple, v němž navíc svou vizáží připomíná rok nemytého bezdomovce. Sympaťák Perry se zkrátka nachází v tom bodě kariéry, v němž jsme ho zrovna vidět nechtěli. I on ale naštěstí pochopil, že se mu sázka na komedie už dávno nevyplácí a možná právě po vzoru bývalého parťáka Schwimmera se rozhodl vrátit k dramatickým rolím.

Zahraje si tak jednu z hlavních rolí v ambiciózní minisérii The Kennedys — After Camelot. Ta bude přímým pokračováním úspěšné minisérie Kennedyové, v níž před pěti lety zazářil například Greg Kinnear, Tom Wilkinson, Barry Pepper či Katie Holmes. Tentokrát se však vzhledem k historickým událostem logicky dočkáme nového obsazení a před kamery se vrátí pouze Katie v kůži Jackie Kennedyové. Hlavní role se pak tentokrát zhostí právě Matthew Perry, jenž si zahraje Teda Kennedyho. Ten musí po tragických úmrtích svých slavnějších bratrů přebrat rodinné otěže a i přes svůj komplikovaný život plný skandálů naplnit rodinné politické ambice. A s tím mu má pomoci právě osudem zkoušená Jackie, ke které si vybudoval silné pouto. Kromě Holmes se pak vrací i téměř celý tvůrčí tým, takže bychom měli dostat v podstatě to samé jako před lety. Perry už navíc v minulosti několikrát dokázal, že mu vážné role pod tím správným vedením zatraceně sednou. Doufejme, že tohle bude zrovna ten případ a on se konečně dočká zaslouženého úspěchu. Podobnou roli totiž potřebuje jako sůl.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace