Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Narcos se dočká dalších dvou řad


ikona
do_Od
cali carteldrogyescobarnarcosnetflix
Slyšte, slyšte. Válka proti drogám se dočká dalšího natahování! 

Hned na začátku vás zastavím. Ne, skutečnost, že Pablo Escobar na konci druhé řady Narcos umře, vážně není spoiler. Jestli si někdo myslí, že jo, tak by potřeboval seriózní lekci z historie… všeho asi. Každopádně okolnosti už vám samozřejmě prozrazovat nebudeme a k samotné druhé sérii se vyjádřit taky nemůžu, protože jsem ji ještě neviděl. A podle mých dojmů z té první hned tak ani neuvidím. Co vám ale můžu říct je, že Narcos byl právě prodloužen na třetí a čtvrtou sérii.

V našem nedávném článku o nejsledovanějších seriálech Netflixu jste se mohli dozvědět, že Narcos v žebříčku sledovanosti překvapivě chybí. Ačkoliv tedy většina lidí předpokládala, že smrtí Escobara seriál nejspíš skončí, Netflix onu myšlenku právě  vyvrátil. Podle tvůrců byl tento seriál prý odjakživa především o kokainu a o něm bude i nadále. Šušká se, že by se v další sérii mohl objevit tzv. Cali Cartel, který neměl specifického lídra, což by mohlo mít za následek určité spestření seriálu. Minimálně pro diváky, kterým první a potažmo nejspíš i druhá série tolik nesedly. O kolik bude seriál jiný teď samozřejmě nevím, ale rozhodně jsem zvědavý. Jinými slovy, ano, na příští řadu se s radostí klidně podívám!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace