Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Westworld


ikona
do_Od
hboprvní reakcewestworld
Co říkají kritici na první 4 díly chystaného sci-fi drama Westworld? 

Je teprve začátek týdne a ve světě seriálů padá jedna bomba za druhou. Po vynikajícím přenosu letošních Emmy (Jimmy Kimmel to zvládl s velkým přehledem) je tu totiž HBO, které podle všeho uvolnilo 4 první epizody jejich blížícho se sci-fi drama Westworld pro pár šťastných kritiků a ti nám teď přinášejí své první dojmy. Tak co, vyjde mi nakonec má předpověď?

Podle serveru IGN se po dlouhých a velice diskutovaných odkladech povedlo seriálu naplnit očekávání. A to přímo grandiózním způsobem. Obzvlášť se chválí pilotní epizoda, silné obsazení, nádherný vizuál a vynikající soundtrack od Ramina Djawadiho.

Z deníku Guardian zase píší, že Westworld potěší obzvlášť ty z nás, kteří máme rádi příběhy. Epické, komplexní příběhy. Seriál je srovnávaný s tím nejlepším z Game of Thrones.

V Collideru pak zase skákají nadšením ze zachování odkazu původního Crichtonova díla. Seriál je plný jasně definovaných myšlenek, na které ovšem nikdy neexistuje jasná odpověď. Svým způsobem seriál připomíná film Věčný svit neposkrvněné mysli. 

Kompletní dojmy si můžete v angličtině přečíst tady. Tak co, kdo další se už nemůže dočkat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace