Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejhorší seriálové konce


ikona
do_Od
finálehappyendšpatné koncetop5
Žebříček těch nejhorších z nejhorších, souhlasíte s naší topkou? 

Když se nepovede film, je to škoda. Když se pose*e seriál v samotném konci, není to jen škoda, je to konec světa, apokalypsa, fatální chyba v Matrixu, konec růžových dnů, prostě GAME OVER. Jinými slovy je to problém, se kterým se budete vypořádávat ještě dlouhé roky po tom, co k tomu došlo. Kus vás zkrátka zemřel a je úplně jedno, kolik dobrého jste spolu předtím zažili, vy si už navždy budete pamatovat jen to špatné. Vlastně je to jako škaredý rozchod, akorát mnohem škaredější. Následující topka je tedy topkou těch nejškaredějších seriálových rozchodů, které jsme / jste kdy zažili a mě už teď zajímá, kolik z vás budete nadávat na číslo čtyři. Dejte vědět v diskuzi.

Sopránovi
První opravdové drama od HBO, tím byl a už navždy zůstane seriál Sopránovi. Příběh Tonyho Soprána, hlavy mafiánské rodiny byl po dobu šesti let jedním z nejvýraznějších televizních počinů, jaké jsme do té doby viděli. Pak ale přišlo samotné finále, žádná smrtící přestřelka, žádné vězení, jen tiché, rodinné posezení uprostřed restaurace. Snad všichni čekali, že Tonyho na konci odprásknou. Ta scéna ale nikdy nepřišla. Místo ní jen pomalý přechod k závěrečným titulkům, po kterých už jsme se nikdy nedozvěděli, jak to vlastně nakonec se slavným kmotrem dopadlo. A přestože jsem ten závěr osobně nikdy neviděl, jeho popis mě vytáčí už z principu. (Ne, vůbec to není jako Ztraceni, Ztraceni měli fantastický konec a každý, kdo tvrdí opak, se jednoduše plete).

The Wire
Fajn, fajn, nechte mě to vysvětlit. The Wire je podle spousty lidí jedním z nejlepších drama seriálů všech dob a ačkoliv se s tímto tvrzením z části ztotožňuji, poslední řada a samotné finále mě prostě zklamalo. Jo, možná jsem divnej, možná jste divní vy, pointa je, že nejenže z mého pohledu ani zdaleka nedosahovalo takových kvalit, jako například první nebo třetí série (osobně moje top), seriál díky tomu "nekonci" vyšel imho až příliš do prázdna. A klidně v tom kamenování pokračujte, já tady ten tvůrčí záměr chápal, akorát s ním prostě nesouhlasím. Nikdo si tady samozřejmě nepřál žádný happyend, dokonce jsem i plně smířený s tím, že některé věci se jen tak nezmění, ale aby pět let práce působilo jako zcela zbytečná snaha, ze které nevyplynula ani jedna jediná věc, to na mě bylo prostě moc. Moving on. 

Dva a půl chlapa
Vyhazov Charlieho Sheena ze seriálu Dva půl chlapa byla chyba. Poslední série, která nestála za moc, budiž toho důkazem. A když už fanoušci přece jen začínali doufat, že se producent seriálu Chuck Lorre a bývalá hlavní hvězda konečně udobří a natočí finále, jaké si seriál zasloužil, dočkali se místo toho pouze Charlieho hereckého dvojníka, na kterého spadlo piano. Jestli to měla být nějaká zpráva, pak byla zbytečná a nezasloužená. A nejvíc samozřejmě tratili diváci. Ohromná škoda.

How I Met Your Mother
Ok, tohle bylo osobní. Jak si mohli tvůrci proboha myslet, že nás můžou devět let krmit pohádkou o tom, jak Ted hledá svou budoucí ženu a když jí konečně potká, tak budeme jakože okay s tím, že během pár epizod zase umře? WTF?! Tohle byl ten případ, kdy jsme si happyend všichni přáli. Sakra, my si ho zasloužili! Matka prostě měla vejít do obýváku, posadit se k dětem, poděkovat Tedovi za krásný příběh a oznámit, že večeře už je hotová. Zkoušet to znovu s Robin, tou Robin, která měla skončit s Barneym, tou Robin, která o Teda v minulosti jednoduše nestála a on i my se s tím smířili, tou Robin… ne, prostě ne. Fuck. Jasné druhé místo.

Dexter
A jsme na konci. Na prvním místě prostě nemohl skončit nikdo jiný než všemi oblíbený sériový vrah Dexter. Jo, tenhle seriál jsme po dlouhé roky baštili, jenže pak přišla poslední řada, především tedy finálová epizoda a ta seriál navždy pohřbila. Nezáleží na tom, kolik skvělých momentů jsme s ním zažili. Po tomhle fiasku už si prostě budeme pamatovat jen to, jak se vousatý Dexter probral někde v kůlně a buď si nic nepamatoval, nebo si pamatoval vše a rozhodl se utéct. Tak či tak stupidní rozhodnutí, tragické finále a nasírací závěr jednoho z našich nejoblíbenějších seriálů. Jo, sem se to video prostě hodí.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (48)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace