Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co přinese 2. řada Stranger Things?


ikona
do_Od
druhá řadaelevenmillie bobby brownnetflixstranger thingsstrážci vesmíru
Co nás čeká a co nás nemine během 2. řady peckovních Stranger Things? 

Budu teď chvíli předpokládat, že všichni, kdo si kliknuli na můj titulek, jsou tu momentálně proto, aby se dozvěděli novinky k chystané druhé řadě zatím nejlepší novinky tohoto roku, seriálové poctě 80. létům, geniální a megaúspěšné pecce Stranger Things. A to včetně případných spoilerů. Říkám to raději narovinu, protože pořád se najdou tací, kteří po kliknutí na článek "Vše co víme o nových Star Wars" dokážou v diskuzích brečet, že se najednou dozvěděli příliš mnoho o nových Star Wars. Každopádně s tímhle z krku se teď pojďme vrhnout na to, co teda ta druhá veleočekávaná řada "STček" přinese.

Už před nedávnem jsme psali, že materiálu pro případné pokračování je spousta. Je tedy logické, že po odklepnutí přišlo lákání právě na ono prozkoumávání "druhé strany" (The Upside Down zní mnohem víc cool, blbá čeština...) a něčeho, čemu se říká "spravedlnost pro Barb." Mně osobně teda Barb zase tolik k srdci nepřirostla a ten fandovský povyk moc nechápu, ale okay.

Tolik k předpokládaným útržkům z děje, nyní nějaká fakta. Will Byers (klučina, který se v první sérii tak trochu smolně příliš neohřál) a fešák Steve Harrington, nyní budou pravidelnými charaktery (herecké povýšení). Mezi novými hereckými přírustky pak jsou Sadie Sink a Dacre Montgomery. Cože, vy je neznáte?! A to si říkáte seriáloví nadšenci? To navštěvujete seriálový web? To... okay, just kidding.

Sink bude hrát už dříve oznámenou sk8terku Max. Ta bude charakterem připomínat spíše 80kového chlapce, trochu drsnější, hodně obezřetná, prostě taková ideální holka do boje s temnými fantasy příšerami z D&D. Montgomery si pak zahraje dalšího hezouna, který jezdí v černém Camaru a rád přebírá ostatním klukům jejich holky. Jo a ten herec se objeví i v nových Strážcích vesmíru, takže kluk je teď v reálu cool na entou.

A nyní k vrcholu téhle nezvykle dlouhé novinky. EL - fucking - EVEN se vrací! Jo, naposledy jsme Jedenáctku viděli explodovat do aleluja spolu s jejím kamarádem Demogorgonem. A přestože o něm zatím žádné zprávy nemáme, Millie Bobby Brown byla pro druhou sérii potvrzena. Jestli půjde jen o nějaké cameo, nebo opět hlavní roli, to zatím nevíme, rozhodně se na ni ale v každém případě těšíme. Jinak se vrací jak původní tvůrci, tak i všechen přeživší cast, tzn., že druhá série je doufejme v dobrých rukou a Netflix nám příští rok opět vyčaruje tak úžasné dobrodružství, jako letos. A víte co, já si na to klidně vsadím, vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace