Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 5: Nejlepší seriálové konce

příspěvky 21 - 34 Napsat příspěvek

Integra

House jsem zvažoval, pak jsem si ale uvědomil, že snad každá řada House měla výbornej závěr a všechny bohužel byly o něco lepší, jak ten poslední. Takže i když super, not super enough.

U Leftovers to bude podle mě podobný jako s Losty, akorát u toho bude míň lidí.
20365
House jsem zvažoval, pak jsem si ale uvědomil, že snad každá řada House měla výbornej závěr a všechny bohužel byly o něco lepší, jak ten poslední. Takže i když super, not super enough. U Leftovers to bude podle mě podobný jako s Losty, akorát u toho bude míň lidí.
Integra
0 0
reagovat

Viral

U Smallville to prostě není jednoduché. Někdo ho odstřelí po pár dílech, a ten kdo shlédne všech 10 řad (což je opravdu hodně) může pochopitelně vidět vrcholy v libovolném období seriálu. Třeba mě se hodně líbí i první řady co se odehrávají na střední škole, i když uznávám že kostra jednotlivých dílů je v tomhle období vlastně pořád stejná, příběh se posouvá minimálně a spíš než akční superhrdinský komiks je to teenage romance, tak chtě nechtě mě to baví. Jako nejlepší z tohohle období beru třetí řadu, kde se to začalo přeci jen rozjíždět víc.
Z 'prostředního' období se mi asi nejvíce líbí šestá série. Rozumím že když odešel Lex, Lana a seriál víceméně opustil farmářské prostředí a přesunul se do Metropolis, mohl pro někoho ztratit své kouzlo. Ale ve velkém přibylo různých komiksových odkazů a postav, což mě zase velmi potěšilo a v tomhle období se seriál přiblížil tomu kde jsou dnešní komiksovky.
S těmi nepřesvědčivými záporáky nemohu úplně souhlasit, protože třeba souboj o duši Davise Blooma aka Doomsdaye v osmičce byl parádní, včetně nečekaného konce (že samotného Doomsdaye jsme si moc neužili, ponechme stranou). Zase devítka byla ale slabší, to uznávám, a to hlavně díky až překvapivě nevýraznému Zodovi. Desátá řada se mi zase hodně pozdávala, přestože Darkseid měl mnohem větší potenciál, ale záporák nebyl tím proč se mi desítka tak líbila. Byla nejkomiksovější, nejvíce nostalgická (logicky, je poslední) a měla super finále (pravda, až na toho záporáka). Samozřejmě, že komu se Smallville (už) nelíbilo či ho nebavilo, závěr pro něj už moc nezměnil ani nezachránil. Ale řeč teď není o kvalitách seriálu jako takového, jako o jeho konci. A takový seriál jako je Smallville podle mě lepší zakončení, než nakonec dostal, prostě dostat nemohl. Koňská dávka supermanského mýtu, romance, srdceryvné 'znovushledání' s Jonathanem, Lionel a hlavně ten Lex (hltal jsem každé jeho slovo) a nakonec ikonické S... až na pořádný boj s padouchem, nemám co bych tomuhle zakončení vytknul a neumím si představit jak lépe by seriál mohl být uzavřen.
20364
U Smallville to prostě není jednoduché. Někdo ho odstřelí po pár dílech, a ten kdo shlédne všech 10 řad (což je opravdu hodně) může pochopitelně vidět vrcholy v libovolném období seriálu. Třeba mě se hodně líbí i první řady co se odehrávají na střední škole, i když uznávám že kostra jednotlivých dílů je v tomhle období vlastně pořád stejná, příběh se posouvá minimálně a spíš než akční superhrdinský komiks je to teenage romance, tak chtě nechtě mě to baví. Jako nejlepší z tohohle období beru třetí řadu, kde se to začalo přeci jen rozjíždět víc. Z 'prostředního' období se mi asi nejvíce líbí šestá série. Rozumím že když odešel Lex, Lana a seriál víceméně opustil farmářské prostředí a přesunul se do Metropolis, mohl pro někoho ztratit své kouzlo. Ale ve velkém přibylo různých komiksových odkazů a postav, což mě zase velmi potěšilo a v tomhle období se seriál přiblížil tomu kde jsou dnešní komiksovky. S těmi nepřesvědčivými záporáky nemohu úplně souhlasit, protože třeba souboj o duši Davise Blooma aka Doomsdaye v osmičce byl parádní, včetně nečekaného konce (že samotného Doomsdaye jsme si moc neužili, ponechme stranou). Zase devítka byla ale slabší, to uznávám, a to hlavně díky až překvapivě nevýraznému Zodovi. Desátá řada se mi zase hodně pozdávala, přestože Darkseid měl mnohem větší potenciál, ale záporák nebyl tím proč se mi desítka tak líbila. Byla nejkomiksovější, nejvíce nostalgická (logicky, je poslední) a měla super finále (pravda, až na toho záporáka). Samozřejmě, že komu se Smallville (už) nelíbilo či ho nebavilo, závěr pro něj už moc nezměnil ani nezachránil. Ale řeč teď není o kvalitách seriálu jako takového, jako o jeho konci. A takový seriál jako je Smallville podle mě lepší zakončení, než nakonec dostal, prostě dostat nemohl. Koňská dávka supermanského mýtu, romance, srdceryvné 'znovushledání' s Jonathanem, Lionel a hlavně ten Lex (hltal jsem každé jeho slovo) a nakonec ikonické S... až na pořádný boj s padouchem, nemám co bych tomuhle zakončení vytknul a neumím si představit jak lépe by seriál mohl být uzavřen.
Viral
0 0
reagovat
Mně osobně se velmi líbil závěr House, ten seriál nemohl skončit jinak než záběrem na House a Wilsona, jak společně odjíždí do západu slunce. A doufám, že k nejlepším zakončením se dohrabou i Leftovers. Jinak velmi milé finále mělo i Downton Abbey.


Co se seriálu týče, jsem celkem vybíravá, pokud mě to přestane bavit, nemám problém s tím seknout v půlce série, na druhou stranu ani nostalgie mě neudrží u sledování (R.I.P. Supernatural) a pokud jde kvalita v mých očích hodně dolů, končím. Takže poctivě shlédnuto mám asi kolem 15 seriálů a minisérií.
20363
Mně osobně se velmi líbil závěr House, ten seriál nemohl skončit jinak než záběrem na House a Wilsona, jak společně odjíždí do západu slunce. A doufám, že k nejlepším zakončením se dohrabou i Leftovers. Jinak velmi milé finále mělo i Downton Abbey. Co se seriálu týče, jsem celkem vybíravá, pokud mě to přestane bavit, nemám problém s tím seknout v půlce série, na druhou stranu ani nostalgie mě neudrží u sledování (R.I.P. Supernatural) a pokud jde kvalita v mých očích hodně dolů, končím. Takže poctivě shlédnuto mám asi kolem 15 seriálů a minisérií.
0 0
reagovat
Tak z této pětky mohu bez výhrad souhlasit s Breaking Bad, Friends a Parks and Recreation podepisuju všemi deseti! Lost jsem nedokončil a Studio ani nezačal.

Co se dalších návrhů na skvělé konce týče, zařadil bych sem Supernatural S1-S5 (pokud budeme vycházet z toho, že pátou řadou měl ten seriál dle svého tvůrce skutečně skončit, další řady jsou už takové všelijaké), těch pět sérií představuje krásně sevřený dějový oblouk s povedeným hořkosladkým koncem, takže za mě paráda. Jinak bych sem zařadil taky Justified nebo americkou verzi The Office, která sice v závěru kolísala, ale rozlučkovou řadou toho tvlrci zachránili opravdu hodně.

ad Smallville
S názorem na kvalitu Smallville úplně nemohu souhlasit, dle mého ten seriál nikdy nepřekonal obodobí S4-S7 a neustále to byla stejná ptákovina (ano, viděl jsem všechny díly) s nepřesvědčivými záporáky. Od té doby, co odstavili Lexe, to šlo celkově hodně dolů. Úplný závěr to jednoduše zachránit nemohl, takže za mě spíše ztráta času.
20361
Tak z této pětky mohu bez výhrad souhlasit s Breaking Bad, Friends a Parks and Recreation podepisuju všemi deseti! Lost jsem nedokončil a Studio ani nezačal. Co se dalších návrhů na skvělé konce týče, zařadil bych sem Supernatural S1-S5 (pokud budeme vycházet z toho, že pátou řadou měl ten seriál dle svého tvůrce skutečně skončit, další řady jsou už takové všelijaké), těch pět sérií představuje krásně sevřený dějový oblouk s povedeným hořkosladkým koncem, takže za mě paráda. Jinak bych sem zařadil taky Justified nebo americkou verzi The Office, která sice v závěru kolísala, ale rozlučkovou řadou toho tvlrci zachránili opravdu hodně. ad Smallville S názorem na kvalitu Smallville úplně nemohu souhlasit, dle mého ten seriál nikdy nepřekonal obodobí S4-S7 a neustále to byla stejná ptákovina (ano, viděl jsem všechny díly) s nepřesvědčivými záporáky. Od té doby, co odstavili Lexe, to šlo celkově hodně dolů. Úplný závěr to jednoduše zachránit nemohl, takže za mě spíše ztráta času.
0 0
reagovat
najlepší záver má aj tak "Black Adder"..koniec 4.tej série. Amen.
20360
najlepší záver má aj tak "Black Adder"..koniec 4.tej série. Amen.
0 0
reagovat
Jako příklad povedeného konce bych určitě uvedl v první řadě takový Dollhouse. Ten byl sice předčasně zrušen, takže svůj potenciál nevyužil naplno, ale naštěstí se tvůrci dozvěděli už během natáčení druhé řady, že právě ona bude tou poslední a proto dostali možnost to alespoň nějak smysluplně ukončit. A nutno říct, že v rámci možností se to povedlo opravdu výborně. Spousta rozjetých dějových linek musela být sice předčasně ukončena nebo odklizena, to nejdůležitější ale bylo zodpovězeno (na rozdíl od Ztracených, kteří měli na odpovídání alespoň těch nejpalčivějších otázek času a prostoru dost, ale bolestivě toho nevyužili). Druhá polovina druhé série tak nabrala neskutečné tempo, a příběh, postavy i emoce se ždímaly do poslední kapky. Samotný finální díl z budoucnosti sice byl taky v tom hektickém tempu, ale to podstatné uspokojivě ukončil, a i ta slzička v závěru ukápla. Sice se dělo vše v trochu moc rychlém sledu, ale to nakonec zas takový problém nebyl - aspoň jsme se nedočkali otevřeného konce a vyvarovali se vaty. Svůj potenciál tak díky stupiditě diváků a producentů, kteří nedocenili kvalitu i když ji měli před sebou, Dollhouse sice nevyužil naplno, vzhledem k okolnostem ale dopadl jak nejlépe mohl, to nejpodstatnější dovedl k uspokojivému závěru, a odešel tak se vší parádou.

Dalším příkladem bych jmenoval Buffy od stejného tvůrce, tedy Josse Whedona. To byl seriál který se vyvíjel a dospíval i se svými postavami, které patřily k těm nejlepším a nejživotnějším co (nejen) v té době byly v TV k vidění. Poslední série ostudu neudělala, neignorovala vývoj který seriál udělal, zároveň se však vracela i ke kořenům. Sama o sobě 7. série moc nového nepřinesla (nemluvím o ději, ale o inovaci v rámci seriálu) spíše se pokusila udělat radost fanouškům a přinést trochu té nostalgie. Děj se vracel k motivům i postavám napříč celým seriálem a působilo to jako takové best of, samotný vlastní příběh přitom sám o sobě směřoval kupředu až do finále. To bylo plně uspokojivé, emotivní a s obří porcí nostalgie. Důkaz, že i seriál který žánrově spadá do fantastiky a přesto je primárně o vývoji, interakci a dospívání postav, může mít konec který dotáhne do konce jak ty charaktery, tak i smysluplně zakončí všechny důležité dějové linie.

Dál můžu jmenovat třeba Smallville. Říkejte si o tomhle seriálu co chcete, ale závěr má parádní. První série stylově možná spadají ještě do takové té post-90's éry, ty poslední ale snesou srovnání i se superhrdinskými seriály co běží dnes (ne, Daredevila nemyslím, mluvím o následovnících z CW jako Arrow, Flash, Supergirl, Legends Of Tomorrow). Pravda, finální díl mohl lépe ukončit linii s hl. záporákem která je dořešena dost ledabyle, ale jinak? Plno návratů a hostovaček skoro všech důležitých postav, slzy dojetí i nostalgie, a nakonec to na co všichni 10 let čekali - Superman! Poslední scéna, kdy zní legendární hudba Johna Williamse z původního slavného Supemana, a Tom Welling se rozbíhá, strhává košili a ukazuje na hrudi ono legendární S je prostě báječná. Jo, je to patetické, sentimentální a vůbec klišé, ale to k Supermanovi chtě nechtě patří. A ať si o samotném seriálu tvrdí kdo chce co chce, tohle je ten nejlepší možný závěr který Smallville mohlo mít.
20358
Jako příklad povedeného konce bych určitě uvedl v první řadě takový Dollhouse. Ten byl sice předčasně zrušen, takže svůj potenciál nevyužil naplno, ale naštěstí se tvůrci dozvěděli už během natáčení druhé řady, že právě ona bude tou poslední a proto dostali možnost to alespoň nějak smysluplně ukončit. A nutno říct, že v rámci možností se to povedlo opravdu výborně. Spousta rozjetých dějových linek musela být sice předčasně ukončena nebo odklizena, to nejdůležitější ale bylo zodpovězeno (na rozdíl od Ztracených, kteří měli na odpovídání alespoň těch nejpalčivějších otázek času a prostoru dost, ale bolestivě toho nevyužili). Druhá polovina druhé série tak nabrala neskutečné tempo, a příběh, postavy i emoce se ždímaly do poslední kapky. Samotný finální díl z budoucnosti sice byl taky v tom hektickém tempu, ale to podstatné uspokojivě ukončil, a i ta slzička v závěru ukápla. Sice se dělo vše v trochu moc rychlém sledu, ale to nakonec zas takový problém nebyl - aspoň jsme se nedočkali otevřeného konce a vyvarovali se vaty. Svůj potenciál tak díky stupiditě diváků a producentů, kteří nedocenili kvalitu i když ji měli před sebou, Dollhouse sice nevyužil naplno, vzhledem k okolnostem ale dopadl jak nejlépe mohl, to nejpodstatnější dovedl k uspokojivému závěru, a odešel tak se vší parádou. Dalším příkladem bych jmenoval Buffy od stejného tvůrce, tedy Josse Whedona. To byl seriál který se vyvíjel a dospíval i se svými postavami, které patřily k těm nejlepším a nejživotnějším co (nejen) v té době byly v TV k vidění. Poslední série ostudu neudělala, neignorovala vývoj který seriál udělal, zároveň se však vracela i ke kořenům. Sama o sobě 7. série moc nového nepřinesla (nemluvím o ději, ale o inovaci v rámci seriálu) spíše se pokusila udělat radost fanouškům a přinést trochu té nostalgie. Děj se vracel k motivům i postavám napříč celým seriálem a působilo to jako takové best of, samotný vlastní příběh přitom sám o sobě směřoval kupředu až do finále. To bylo plně uspokojivé, emotivní a s obří porcí nostalgie. Důkaz, že i seriál který žánrově spadá do fantastiky a přesto je primárně o vývoji, interakci a dospívání postav, může mít konec který dotáhne do konce jak ty charaktery, tak i smysluplně zakončí všechny důležité dějové linie. Dál můžu jmenovat třeba Smallville. Říkejte si o tomhle seriálu co chcete, ale závěr má parádní. První série stylově možná spadají ještě do takové té post-90's éry, ty poslední ale snesou srovnání i se superhrdinskými seriály co běží dnes (ne, Daredevila nemyslím, mluvím o následovnících z CW jako Arrow, Flash, Supergirl, Legends Of Tomorrow). Pravda, finální díl mohl lépe ukončit linii s hl. záporákem která je dořešena dost ledabyle, ale jinak? Plno návratů a hostovaček skoro všech důležitých postav, slzy dojetí i nostalgie, a nakonec to na co všichni 10 let čekali - Superman! Poslední scéna, kdy zní legendární hudba Johna Williamse z původního slavného Supemana, a Tom Welling se rozbíhá, strhává košili a ukazuje na hrudi ono legendární S je prostě báječná. Jo, je to patetické, sentimentální a vůbec klišé, ale to k Supermanovi chtě nechtě patří. A ať si o samotném seriálu tvrdí kdo chce co chce, tohle je ten nejlepší možný závěr který Smallville mohlo mít.
0 0
reagovat
osobne sa mi veľmi páčili konce u Stargate SG-1 a M.A.S.H.
20357
osobne sa mi veľmi páčili konce u Stargate SG-1 a M.A.S.H.
0 0
reagovat

xxendxx

V článku je jasné napísané aj to čarovné "imho". Čiže je to názor toho, kto to písal. Keby človek písal o top 5 aút ever, čisto podľa neho, tak aký problém, keby to bolo len o Fábií a Ferrari? Je to názorový článok, nie fakt.

K článku, Friends mám akurát rozpozerané celé znova :D

A Studio 60 mám v hľadáčiku už veľmi dlho, len sa mi to nedarilo nájsť v dobrej kvalite (a na Netflixe to bohužiaľ tiež nie je). Ale dnes snáď ...
20356
V článku je jasné napísané aj to čarovné "imho". Čiže je to názor toho, kto to písal. Keby človek písal o top 5 aút ever, čisto podľa neho, tak aký problém, keby to bolo len o Fábií a Ferrari? Je to názorový článok, nie fakt. K článku, Friends mám akurát rozpozerané celé znova *:D* A Studio 60 mám v hľadáčiku už veľmi dlho, len sa mi to nedarilo nájsť v dobrej kvalite (a na Netflixe to bohužiaľ tiež nie je). Ale dnes snáď ...
xxendxx
0 0
reagovat
tenhle clanek je strasne prnoplanovitej trolling ve snaze nahnat lidi do diskuse, az je mi z toho smutno... vymluva vyhodit The Shield, a Six Feet Under je jak delat clanek o TOP 5 autech ever made, ale nakonec psat jen o Fabii a Ferrari.
20354
tenhle clanek je strasne prnoplanovitej trolling ve snaze nahnat lidi do diskuse, az je mi z toho smutno... vymluva vyhodit The Shield, a Six Feet Under je jak delat clanek o TOP 5 autech ever made, ale nakonec psat jen o Fabii a Ferrari.
0 0
reagovat

Zase ti Lost...

Uznávám že vybrat pětku nejlepších konců je mnohem obtížnější než dát dohromady pětici těch nejhorších, protože těch opravdu dobrých zakončení je jako šafránu. A přestože (nebo protože?) to finále je tak kontroverzní a rozporuplné že každý ho může brát jinak, tak podle mě Lost v té lepší části topky prostě nemají co dělat. Být to top 5 nejlepších nebo nejvlivnějších seriálů, proč ne, neřeknu půl slova. Ale nejlepší konec? Jo, je to věc názoru a všechno je individuální, v rámci možností, tady těch důvodů proč sem Lost NEpatří je ale tolik že jejich umístění tady je spíše provokací (která na mě zdá se zabrala, takže účel splněn :D ).
20353
Uznávám že vybrat pětku nejlepších konců je mnohem obtížnější než dát dohromady pětici těch nejhorších, protože těch opravdu dobrých zakončení je jako šafránu. A přestože (nebo protože?) to finále je tak kontroverzní a rozporuplné že každý ho může brát jinak, tak podle mě [b]Lost[/b] v té lepší části topky prostě nemají co dělat. Být to top 5 nejlepších nebo nejvlivnějších seriálů, proč ne, neřeknu půl slova. Ale nejlepší [b]konec[/b]? Jo, je to věc názoru a všechno je individuální, v rámci možností, tady těch důvodů proč sem Lost [b]NEpatří[/b] je ale tolik že jejich umístění tady je spíše provokací (která na mě zdá se zabrala, takže účel splněn *:D* ).
Zase ti Lost...
0 0
reagovat
Kompletně jsem viděl něco přes stovku. A aktuálně rozkoukaných určitě aspoň 70 ještě bude:)
20352
Kompletně jsem viděl něco přes stovku. A aktuálně rozkoukaných určitě aspoň 70 ještě bude:)
0 0
reagovat

Seriály

Seriály
11.22.63, One Punch Man, Luther, Banshee, Fringe, Weeds, Spartacus, Breaking Bad, Scrubs, Ashes to Ashes, Kyle XY, Community, Torchwood, How Not To Live Your Life, Rubicon, Andromeda, Journeyman, SGU Stargate Universe, Better Off Ted, Daria, Defying Gravity, Harper's Island, Fm, Survivors, Jericho, Comeback, Black Books, Friends, Odyssey 5, 13 posterunek, Twin Peaks, Wiedźmin, Babylon 5, Battlestar Galactica, New Amsterdam, Drive, Joey, Dead Like Me, Life on Mars, Ranč U zelené sedmy, The IT Crowd, House M.D., Firefly, Day Break, Reaper, M*A*S*H, Enterprise, Invasion, Surface, Treshold, Lost, Sliders, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, Star Trek, The Young Indiana Jones Chronicles.
Celkem: 57

Minisérie
And Then There Were None, Ascension, The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst, Klondike, Jonathan Strange & Mr. Norrell, Taken, Dead Set, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Band of Brothers, The Pacific, Tin Man, Dr. Horrible's Sing-Along Blog, The Stand, Dune, 5ive Days to Midnight, The Lost Room, Jekyll.
Celkem: 17

Takže celkem dokoukáno: 74

Nepočítám seriály co se ještě točí (například i Red Dwarf), některé dokumenty/talk show, web seriály s epizodami kolem 10 minut, ani nepočítám propagační minisérie například Battlestar Galactica: The Resistance, jinam u některých se dost stírá to jestli jde o seriál a nebo minisérii. Kdybych k seznamu přidal ještě seriály u kterých jsem viděl alespoň celo první sérii a pak mě to přestalo bavit (například Boardwalk Empire, Prison Break, Heroes, Power), nebo seriály u kterých si nejsem kompletností jist (Star Gate) tak bych do toho seznamu přidal ještě cca dalších 20-30 kusů. Nedokoukané seriály, kterých blo téměř nekonečně nepočítám. Mno a potom je dalších asi cca 15-20 které se ječtě točí a já je aktivně sleduji (Game of Thrones, Vikings, Doctor Who, Better Call Saul atd).

Jinak co se závěrů týče tak s Lost spíše nesouhlasím, rozhodně to nebylo úplně uspokojivé, za to ale může spíše celá poslední řada než poslední díl jako takový. Breaking Bad byl ale asi opravdu nejlepší, Friends taky ušly. Chybí mi tu třeba M*A*S*H, i když to bylo v posledním díle spíše o Aldovi tak jako závěr seriálu vynijající. Battlestar Galactica byla v závěru taková nemastná neslaná. Z novějších eriálů byl dobrý například 11.22.63, ale tam byl ten závěr docela předvídatelný.
20350
Seriály 11.22.63, One Punch Man, Luther, Banshee, Fringe, Weeds, Spartacus, Breaking Bad, Scrubs, Ashes to Ashes, Kyle XY, Community, Torchwood, How Not To Live Your Life, Rubicon, Andromeda, Journeyman, SGU Stargate Universe, Better Off Ted, Daria, Defying Gravity, Harper's Island, Fm, Survivors, Jericho, Comeback, Black Books, Friends, Odyssey 5, 13 posterunek, Twin Peaks, Wiedźmin, Babylon 5, Battlestar Galactica, New Amsterdam, Drive, Joey, Dead Like Me, Life on Mars, Ranč U zelené sedmy, The IT Crowd, House M.D., Firefly, Day Break, Reaper, M*A*S*H, Enterprise, Invasion, Surface, Treshold, Lost, Sliders, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, Star Trek, The Young Indiana Jones Chronicles. Celkem: 57 Minisérie And Then There Were None, Ascension, The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst, Klondike, Jonathan Strange & Mr. Norrell, Taken, Dead Set, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Band of Brothers, The Pacific, Tin Man, Dr. Horrible's Sing-Along Blog, The Stand, Dune, 5ive Days to Midnight, The Lost Room, Jekyll. Celkem: 17 Takže celkem dokoukáno: 74 Nepočítám seriály co se ještě točí (například i Red Dwarf), některé dokumenty/talk show, web seriály s epizodami kolem 10 minut, ani nepočítám propagační minisérie například Battlestar Galactica: The Resistance, jinam u některých se dost stírá to jestli jde o seriál a nebo minisérii. Kdybych k seznamu přidal ještě seriály u kterých jsem viděl alespoň celo první sérii a pak mě to přestalo bavit (například Boardwalk Empire, Prison Break, Heroes, Power), nebo seriály u kterých si nejsem kompletností jist (Star Gate) tak bych do toho seznamu přidal ještě cca dalších 20-30 kusů. Nedokoukané seriály, kterých blo téměř nekonečně nepočítám. Mno a potom je dalších asi cca 15-20 které se ječtě točí a já je aktivně sleduji (Game of Thrones, Vikings, Doctor Who, Better Call Saul atd). Jinak co se závěrů týče tak s Lost spíše nesouhlasím, rozhodně to nebylo úplně uspokojivé, za to ale může spíše celá poslední řada než poslední díl jako takový. Breaking Bad byl ale asi opravdu nejlepší, Friends taky ušly. Chybí mi tu třeba M*A*S*H, i když to bylo v posledním díle spíše o Aldovi tak jako závěr seriálu vynijající. Battlestar Galactica byla v závěru taková nemastná neslaná. Z novějších eriálů byl dobrý například 11.22.63, ale tam byl ten závěr docela předvídatelný.
Seriály
0 0
reagovat
Super článek, se kterým nelze než souhlasit. Konec BB je geniální. A totéž mohu napsat o Lost(ten poslední záběr je úžasný a celé to připomíná, že se jedna velká kapitola uzavírá a je konec, ke kterému netřeba říkat více). Studio 60 nemám nakoukané. Přátelé jsou super vždy(teď si nedovedu představit jak se bude ukončovat TBBT, jelikož se Přátelům nikdy nevyrovnají potom co teď předvádí). A nejvíce mě ze všeho štve, že nemám dokoukané PaR(jelikož překladatel se na to vysral a já jsem skončil na konci páté řady a čekám až konečně dodělá šestou, abych si to hned vpravil do žíly, jako správný závislák).

Co se týče dokoukaných seriálů a minisérii tak odhaduji číslo kolem 20.
20349
Super článek, se kterým nelze než souhlasit. Konec BB je geniální. A totéž mohu napsat o Lost(ten poslední záběr je úžasný a celé to připomíná, že se jedna velká kapitola uzavírá a je konec, ke kterému netřeba říkat více). Studio 60 nemám nakoukané. Přátelé jsou super vždy(teď si nedovedu představit jak se bude ukončovat TBBT, jelikož se Přátelům nikdy nevyrovnají potom co teď předvádí). A nejvíce mě ze všeho štve, že nemám dokoukané PaR(jelikož překladatel se na to vysral a já jsem skončil na konci páté řady a čekám až konečně dodělá šestou, abych si to hned vpravil do žíly, jako správný závislák). Co se týče dokoukaných seriálů a minisérii tak odhaduji číslo kolem 20.
0 0
reagovat
Nevím jestli v tom nebudu sám (i když na internetu člověk sám nikdy není), ale i přes v některých momentech slabší poslední řadu se mi líbil a fojal mě konec Battlestar Galactica.

Jinak s Lost samozřejmě souhlasím, protože ten seriál byl vždycky hlavně o postavách a "kostel" společně s posledním záběrem byl asi jedinej moment v historii televizní produkce, kdy jsem uronil slzu.
20348
Nevím jestli v tom nebudu sám (i když na internetu člověk sám nikdy není), ale i přes v některých momentech slabší poslední řadu se mi líbil a fojal mě konec Battlestar Galactica. Jinak s Lost samozřejmě souhlasím, protože ten seriál byl vždycky hlavně o postavách a "kostel" společně s posledním záběrem byl asi jedinej moment v historii televizní produkce, kdy jsem uronil slzu.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se