Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Westworld oficiálně prodloužen


ikona
do_Od
20172018hboprodlouženíradostvánocewestworld
Kabelovka HBO vám dala brzký dárek k Vánocům. 

Ano, už je to opravdu oficiální. Druhá řada bude! Programový ředitel HBO Casey Bloys to dnes potvrdil v oficiálním prohlášení. Má to však jeden drobný háček, ke kterému se brzy dostaneme. Každopádně bychom se měli opět dočkat deseti epizod, stejně jako v první řadě a u kormidla stoprocentně zůstane i nadále Jonathan Nolan, který seriál z velké části napsal a také režíroval pilotní epizodu. Otázkou je, kdy se však druhé řady dočkáme.

Jak jistě víte, produkce Westworldu je nejen ohromně drahá (nejčastěji padá částka 100 milionů dolarů), ale zároveň i nesmírně náročná. Od efektů až po davové scény, tyhle věci stojí peníze a čas a jak si kravaťáci z HBO dobře uvědomují, bez těch dvou by to jednoduše nešlo. Proto hodlají Nolanovu týmu dopřát přesně tolik času, kolik bude potřeba.

To znamená, že se seriálu dost možná nedočkáme už v roce 2017, ale místo toho až někdy v roce 2018. A ne, přesněji to fakt nevíme. Přesněji to totiž neví nikdo. Každopádně jsou to moc dobré zprávy, obzvlášť, vezmeme-li v potaz dnešní infarktovou epizodu. Díky téhle novince si teď můžeme být totiž jistí, že nám nejenže u desáté epizody spadne čelist až na zem, ale že ono čekání na další řadu bude extrémně, ale opravdu extrémně náročné. A co vy, máte z prodloužení taky takovou radost?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace