Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CW


ikona
Spooner
blackcwdynastieflashlightningserialy
Jaké novinky si pro nás připravila známá televize pro mladé? No přece další comicsovku a remake Dynastie! 

Je to jen pár dní, co jsme si shrnuli seznam zrušených a pokračujících seriálů končící sezóny a pětice celoplošných stanic nám v těchto dnech již klasicky představila své napjatě očekávané novinky pro sezónu nadcházející. No a co bychom to byli za televizní web, kdybychom se na nabídku jednotlivých stanic pořádně nepodívali. Síla a ratingy celoplošných televizí možná stále klesá a čím dál více platí, že ty nejzajímavější kousky se většinou točí na kabelovkách či internetu. I přesto jsou ovšem nové projekty pěti televizních hráčů stále velmi sledované a rozhodně by byla škoda se jim pořádně nevěnovat.

A tentokrát začneme nejmenší stanicí v televizní dráze, pubertální CW. Ta je v celoplošném rybníčku stále tou nejmenší rybou a tomu odpovídá také jejich nadcházející nabídka. V nové sezóně totiž vyrukují jenom se čtyřmi novinkami, které navíc více než hity smrdí nudou a sázkou na jistotu. Dočkáme se tedy další comicsovky ze stáje DC, vztahovky či remaku televizní klasiky. Bude se ale na něco z toho dát dívat?

 

Black Lightning – Arrow, Flash, Supergirl a spol. fasují do svého DC univerza dalšího comicsového parťáka. Tím je tentokrát Jefferson Pierce, jehož schopností jsou cool triky s elektřinou. Svůj super oblek už ale kvůli rodině odložil před lety na hřebík a jedná se tak o hrdinu ve výslužbě. Až když se jeho umanutá dcera rozhodne vymáhat spravedlnost a místní oblíbený student se zaplete s tamním gangem, tak mu nezbývá nic jiného, než se vrátit zpátky do akce. První trailer však nenabízí snad jediný důvod, proč byste tomuto nevýraznému DC hrdinovi měli dát šanci. Tohle není zábavné, akční a ani správně cheesy. Tohle vypadá jen na velkou nudu a dost možná i první pořádný comicsový propadák od CW.

 

Dynasty – Ano, čtete správně. Na obrazovky se opravdu podívá remake oblíbeného seriálu vašich babiček, Dynastie. A čeká nás to samé, co před 30 lety. Opět se tak podíváme do té největší americké smetánky, kde budou dvě rodiny bojovat o moc. A bude u toho samozřejmě hodně facek a intrik. A na rozdíl od posledně také více sexu a mladých přitažlivých lidí. Prostě televizní peklíčko s nechtěně vtipnými momenty, vedle něhož vypadá zatím i nedávný remake Dallasu jako televizní klenot.

Life Sentence – Mladá Stella bojovala osm let s rakovinou a žila každý den tak, jakoby měl být její poslední. Jenže ona se nakonec zázračně uzdraví a život místo toho, aby konečně nabral ty správné obrátky, se jí začíná téměř až hroutit. Stella totiž neví, co si najednou počít se svou budoucností a musí se také vypořádat s tím, že před ní její nejbližší skrývali kvůli její nemoci nejedno tajemství. Zni to dosti pekelně, ve výsledku to ovšem z celkem fajn upoutávky vypadá jako jediná novinka od CW, kterou bych byl ochoten zkusit.

Valor – Příběh dvou elitních vojáků, Nory a kapitána Lelanda, kteří jako jediní vyváznou z útoku na jejich posádku. Když si navíc myslí, že je jejich největší noční můra už u konce, tak se dozví, že je zbytek jejich týmu v zajetí nepřítele a celá akce proběhla nakonec úplně jinak, než původně tvrdili. Co dvojice, jež má k sobě až nečekaně blízko, skrývá?  A dokáží své parťáky najít včas?

Co na novinky od CW říkáte? Našli jste svého favorita?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace