Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinkové střípky z Comic Conu


ikona
Sam.Vimes
arrowcomic concomicsdcdoctor whoflashiron fistkomiksmarvelsupernatural
Přírůstky k obsazení, objednávky nových sérií a další novinky z Comic Conu. 

Comic Con v San Diegu nás v posledních dnech zásoboval novými trailery, plakáty i novinkami. Novinkové střípky, jež by si vlastní články nezasloužily, máte pěkně pohromadě tady:

Iron Fist dostal oficiálně potvrzenou druhou řadu. A taky výměnu showrunnera. To samo o sobě zní jako dobrá zpráva, vzhledem k uspěchané a produkčně nezvládnuté první řadě. Oznámené jméno ovšem budí spíše rozpaky: Raven Metzner má za sebou kromě seriálu Sleepy Hollow také práci na Heroes Reborn, Falling Skies a dokonce i pekelnou Elektru z roku 2005. Není to úplně přesvědčivé resumé. Ale doufat můžeme. O druhé sérii Iron Fista víme ještě to, že v ní bude Colleen Wing spolupracovat s detektivkou Misty Knight z Luka Cage.


Ve Vánočním speciálu Doctora Who se ještě jednou vrátí Pearl Mackie v roli společnice Bill, v 11. sérii se už ale neobjeví. Tu můžeme očekávat někdy během příštího léta nebo podzimu.

Wayward Sisters, spin-off Supernatural, podle očekávání potvrdil obsazení představitelek postav okolo ústřední šerifky Jody Mills. Tedy Briana Buckmaster (šerifka Donna), Kathryn Newton (Claire Novak) a Katherine Ramdeen (Ale Jones).

Ve 3. řadě sci-fi Expanse se ve vedlejší roli objeví Elizabeth Mitchell, Juliet ze Ztracených.

CW plánuje na listopad další cross-over svých čtyř komiksovek – Arrow, Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl. Jejich chystaný Black Lightning se cross-overu nezúčastní.


V 6. řadě Arrow se objeví Michael Emerson (Ztraceni, Person of Interest), zatím nevíme v jaké roli. Vrátí se David Nykl jako Oliverův ruský známý Anatolij Knyazev

V nové řadě Flashe se objeví Neil Sandilands (The 100) jako geniální záporák The Thinker, Kim Engelbrecht (Dominion) jako The Mechanic, pravá ruka Thinkera, a hlavně hispánský drsňák Danny Trejo jako intergalaktický lovec odměn a otec již dříve představené Gypsy.

V 3. řadě Legends of Tomorrow se vrátí Damien Darhk, Captain Cold i Rip Hunter.

K obsazení Black Lightning se připojil James Remar (Dexterův otec z Dextera) a Damin Gupton (Criminal Minds). Zahrají si mentora hlavního hrdiny a policejního důstojníka (v podstatě variaci na komisaře Gordona).

Ve 4. řadě Gothamu se objeví Crystal Reed (Teen Wolf) jako Sofia Falcone, dcera Dona Falconeho, která půjde po Penguinovi.


Nová řada Supergirl přivítá následující nováčky: Adrian Pasdar (Nathan z Hrdinů) jako bezohledný developer, Carl Lumbly (Alias) jako otec Martiana Manhuntera, Yael Grobglas (Jane the Virgin) jako záporačka Psi a Emma Tremblay (Elysium) jako Ruby, obdivovatelka Supergirl. Připojí se k již dříve oznámené Odette Annable z Dr. House.

Nedávno začalo natáčení druhé řady Westworldu, kromě teaseru jsme se ale prakticky nic nedozvěděli. Na otázku na další tematické parky a samuraje, jež jsme zahlédli v loňském finále, odpověděl Jonathan Nolan: „Doesn’t look like anything to me.“
K obsazení se ještě připojili Neil Jackson (Absentia) a Jonathan Tucker (Kingdom, Justified).


První řada komiksových Runaways bude čítat 10 epizod, začne 21. listopadu.

Westernové fantasy Wynonna Earp bylo prodlouženo pro 3. sezónu.

K 3. řadě Lucifera se připojí Tom Welling (Smallville), zahraje si policejního detektiva, který bude Luciferovým správňáckým protikladem.

V MacFarlaneově sci-fi parodii The Orville bude hostovat Charlize Theron.

Druhá řada psycho komiksovky Legion nabobtná z 8 na 10 epizod. K obsazení se připojil Saïd Taghmaoui (Wonder Woman), zahraje si Shadow Kinga. Kam tahle informace posouvá roli Aubrey Plaza, nevíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace