Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Orlando Bloom jako fantasy detektiv


ikona
Sam.Vimes
amazoncarnival roworlando bloom
Bývalý Legolas a Will Turner míří na televizní obrazovky.  

S fantasy žánrem má už Orlando Bloom bohaté zkušenosti z Pirátů z Karibiku a Pána prstenů s Hobitem. Teď si jej navíc zkusí ve své první větší roli v televizi. Zahraje si hlavního hrdinu minisérie Carnival Row na Amazonu. Má jít o fantasy noir zasazený do neo-viktoriánského města, v němž mimo jiné hledají útočiště mytické bytosti utíkající ze své válkou stižené domoviny. Napětí mezi místními a imigranty se stupňuje a poslední kapkou může být série vražd začínající smrtí vílí tanečnice. Bloom si zahraje Rycrofta, detektivního inspektora, který musí celou záležitost rozplést.

Carnival Row bude mít 8 epizod a na Amazon trochu netypicky nebude muset procházet sezónou pilotů, ale je rovnou objednaná celá. Projekt vychází z původně filmového scénáře, jež se už v roce 2005 objevil na Hollywood Blacklistu, seznamu nejlepších nenatočených scénářů. Režírovat bude Paul McGuigan, jenž pracoval na televizním Sherlockovi, produkce se ujme kromě samotného Blooma i Travis Beacham, autor scénáře. Kolem projektu se jednu dobu motal i Guillermo del Toro, pro nějž by tento námět byl přímo ideální. Natáčení by mělo začít už tento podzim, minisérii uvidíme až v roce 2019 (snad na začátku). Zní to totiž hodně lákavě, zvlášť když ve fantasy žánru kromě Hry o trůny vídáme spíš už jen věci jako, ehm, Shannara.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace