Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí True Detective má zelenou


ikona
do_Od
detectivehbotruetrue detective
HBO potvrdilo novou sérii pro temnou pecku a zároveň vylezly na povrch i nové střípky o ději. 

Třetí série True Detective se tu už párkrát řešila, nyní je však konečně vše oficiální. HBO potvrdila třetí řadu, Nic Pizzolatto má napsanou drtivou většinu scénáře, podobně jako první sérii navíc psal vše s výjimkou třetí epizody sám. S tou mu mimochodem pomohl David Milch, tvůrce Deadwoodu. V hlavní roli se objeví Mahershala Ali a už je konečně známo i něco málo o ději.

Ten by se měl odehrávat uprostřed amerických Ozarků, což je pohoří uprostřed USA, které se primárně rozpíná napříč třemi státy - Arkansas, Missouri, Oklahoma. Jinými slovy plno lesů, jezer a přírody obecně, což je fajn, protože po bažinaté Lousianě z první série a industriální druhé řadě se podíváme zase do nového prostředí. Tentokrát navíc ve třech různých dékádách, které bude pojit jedna velká záhada. Ali bude hrát policistu z Arkansasu, který však bude pouze jednou z vícero hlavních postav. Další herci zatím oznámeni nebyli. Premiéra snad 2018.

- - -

Vytáhni v hospodě: Natáčení poslední série Hry o trůny bude trvat deset měsíců a premiéry se dočkáme nejdříve za 12 - 18 měsíců. Super, ne? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace